kasteel - 1

Chateau Arrangementen

Met zorg hebben wij een aantal arrangementen voor u samengesteld, waarbij u een bijzondere kant van Maastricht, haar omgeving, het Teaching Hotel en de partners van het Teaching Hotel kunt ontdekken. Neem snel een kijkje in de selectie die wij voor u hebben gemaakt.

Maastricht, net even anders
Natuurlijk kent u Maastricht van de vele publicaties in tijdschriften en weekbladen, maar bent u al eens op onze bijzondere locatie geweest? We hebben speciaal voor u een “ander” arrangement samengesteld.
Meer informatie over het Maastricht, net even anders arrangement.

Workshops
Op zoek naar een workshop of kort durende activiteit in combinatie met een verblijf in Teaching Hotel Château Bethlehem? Een workshop, een actief programma, een gastvrijheidstraining of misschien een combinatie? Wij stellen voor groepen een programma speciaal naar uw wensen samen. De workshop kan in het Teaching Hotel plaatsvinden of op een locatie elders in Maastricht. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden.

Wilt u het Manders Arrangement reserveren of meer informatie ontvangen? Dan kunt u contact opnemen met: frontofficeteachinghotel@zuyd.nl of bellen naar 043 – 352 82 92.

Voor meer informatie over onze workshops kunt u contact opnemen met frontofficeteachinghotel@zuyd.nl of bellen naar 043 - 352 82 49.

Het Teaching Hotel heeft diverse arrangementen voor u samengesteld, voor elk wat wils

Print deze pagina
Deel deze pagina