kasteel - 1

Chateau Arrangementen

Met zorg hebben wij een aantal arrangementen voor u samengesteld, waarbij u een bijzondere kant van Maastricht, haar omgeving, het Teaching Hotel en de partners van het Teaching Hotel kunt ontdekken. Neem snel een kijkje in de selectie die wij voor u hebben gemaakt.

Maastricht - Liège Luxury
Maastricht en Luik bieden een ruim aanbod aan musea, voorstellingen, tentoonstellingen, concerten, opera's (Luik), gastronomische hoogstandjes en een gevarieerd winkelaanbod. Geniet van dit alles en meer tijdens het Maastricht - Liège Luxury arrangement.

Feestelijke Arrangementen
In de maanden november en december is ons viergangenmenu volledig afgestemd op het betoverende herfst- en winterseizoen. Als extra dimensie hebben onze studenten interessante proeverijen en een workshop voor u samengesteld. Meer informatie over de Feestelijke arrangementen.

Maastricht Midweekend arrangement
Historische panden en hippe design winkels, statige kerken en avontuurlijke grotten. Menukaarten vol smaaksensaties en terrassen vol gezelligheid, spraakmakende exposities, weidse pleinen en uitgestrekte wijngaarden. Dat alles én meer is Maastricht: de ster onder de steden! Meer informatie over het Maastricht Midweekend arrangement.

3-daags wellness arrangement
Kom volledig tot rust in hotel Pullmann Aachen Quellenhof en het Teaching Hotel met dit 3-daags wellness arrangement. Ervaar het beste van beide werelden in Maastricht en Aachen. Meer informatie over 3-daags wellness arrangement.

Fietsarrangement
Houdt u van fietstochten, gezelligheid en cultuur, dan is dit het ideale arrangement voor u! Heerlijk op pad met een gevulde picknickmand de prachtige omgeving verkennen. Lijkt u dat niet heerlijk? Meer informatie over het fietsarrangement.

Maastricht, net even anders
Natuurlijk kent u Maastricht van de vele publicaties in tijdschriften en weekbladen, maar bent u al eens op onze bijzondere locatie geweest? We hebben speciaal voor u een “ander” arrangement samengesteld.
Meer informatie over het Maastricht, net even anders arrangement.

Locavore arrangement 
Het Teaching Hotel is erg betrokken bij regionale zelfstandig ondernemers die biologische producten produceren en daarom is dit arrangement voor u samengesteld. Graag laten wij u kennis maken met deze verantwoord geproduceerde producten die heerlijk, zuiver en goed van smaak zijn. Meer informatie over het Locavore arrangement.

Workshops
Op zoek naar een workshop of kort durende activiteit in combinatie met een verblijf in Teaching Hotel Château Bethlehem? Een workshop, een actief programma, een gastvrijheidstraining of misschien een combinatie? Wij stellen voor groepen een programma speciaal naar uw wensen samen. De workshop kan in het Teaching Hotel plaatsvinden of op een locatie elders in Maastricht. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden.

Wilt u meer informatie over al onze mogelijkheden? Wij zijn te bereiken via: salesteachinghotel@zuyd.nl of 043 - 352 82 49.

Het Teaching Hotel heeft diverse arrangementen voor u samengesteld, voor elk wat wils

Print deze pagina
Deel deze pagina