kasteel - 1

Dineren in de sfeer van Kerstmis met extra dimensies

Teaching Hotel Maastricht

Heeft u al zin in de aankomende feestdagen? Team Teaching Hotel Château Bethlehem heeft wederom een smakelijk en gevarieerd programma in petto!

In de maanden november en december is ons viergangenmenu volledig afgestemd op het betoverende herfst- en winterseizoen. Geniet van een heerlijke lunch of diner, met goed gezelschap in een warme ambiance. Neem de tijd om bij te praten en het jaar mooi af te sluiten. Wij serveren u een verfijnd menu met passende wijnen, waar onze student sommelier u graag in adviseert.

Als eerste extra dimensie bieden wij u de mogelijkheid om een gezamenlijk aperitief te nuttigen. Heel feestelijk is een glas Schlumberger, een mousserende witte wijn of champagne Bollinger, een champagne met een zachte mousse en een mooie droge afdronk.

Als heerlijke afsluiting van uw maaltijd kunt u kiezen uit een keur aan kazen, een luxe kop koffie, of, voor de liefhebbers, iets sterkers.

Als tweede extra dimensie, en zo goed passend binnen de uitgangspunten van de hotelschool, hebben de studenten interessante proeverijen en een workshop samengesteld om u tips mee te geven zodat u thuis de perfecte avond kunt verzorgen.

Onze proeverijen:

  • een olijfolie proeverij
  • een kaasproeverij
  • een proeverij van digestieven

Onze workshop:

  • een workshop etiquette

Als bewijs van succesvol deelnemen ontvangt u uiteraard een certificaat.

U ziet, de keuze is aan u! Graag stellen wij, in onderlinge afstemming, een mooie avond voor u samen.

Voor meer informatie over het menu, de prijzen en voor reserveringen, verwijs ik u graag door naar het bijgevoegde document.

Vriendelijke groet,

Team Teaching Hotel Château Bethlehem

Harpert van Seggelen

General Manager

Print deze pagina
Deel deze pagina