kasteel - 1

Maastricht - Liège Luxury

Maastricht en Luik bieden een ruim aanbod aan musea, voorstellingen, tentoonstellingen, concerten, opera’s (in Luik), gastronomische hoogstandjes en een gevarieerd winkelaanbod.

De eerste nacht verblijft u in het Teaching Hotel Château Bethlehem. Een prachtig kasteel dat van origine uit de 13de eeuw stamt en in 2010 getransformeerd is naar een fantastisch design hotel. Aanstormende talenten samen met gerenommeerde designers hebben in iedere kamer een unieke sfeer weten neer te zetten.  

Het hotel wordt door enthousiaste en energieke eerstejaarsstudenten van de Hotel Management School Maastricht gerund; ze streven ernaar de beste service te geven zodat het u aan niets ontbreekt tijdens uw verblijf.

Ontdek Maastricht tijdens uw verblijf en geniet van alles wat deze prachtige stad u te bieden heeft, of het nu de regionale keuken is, gezellige cafeetjes, of het mooie historische centrum, er is voor ieder wat wils.

Het Teaching Hotel biedt u:

  • Overnachting in één van de 26 designkamers
  • Uitgebreid regionaal ontbijtbuffet
  • Een mooi driegangen Locavore diner
  • Wijnspijs mini proeverij
  • City Guide By Local

De tweede nacht verblijft u in Hotel Neuvice in Luik. Het hotel is gesitueerd tussen 3 historische gebouwen en was in de 17e eeuw het onderkomen van Jean-Francois Bassompierre Meester – Drukker van Luik’s Prince Bischop wel bekend bij Diderot en Voltaire.

Het historische pand is in 2012 gerenoveerd voor de nieuwe generatie met als doel een trendy, stadse atmosfeer te creëren, door design te combineren met behoud van monumentale elementen.

Tijdens uw verblijf in Luik kunt u de langste markt van Europa bezoeken de “La Batte”, die langs de Maas gesitueerd is en zich zeer dicht bij het hotel bevindt. Ook is het de moeite waard het vernieuwde treinstation te bezoeken van de architect “Callatrava” of wellicht gaat u liever naar het nieuwe museum “La Boverie” waar u kunt genieten van moderne kunst.

Hotel Neuvice biedt u:

  • Overnachting in een van de 12 designkamers
  • Een heerlijk ontbijt
  • Welkomstdrankje met een kaasplankje van “Uguzon”, de op één na beste kaasexpert van België
  • Welkomstpakket met een stadsmap, 2 entree tickets voor het antiek museum “Curtius” en twee entree tickets voor het moderne kunstmuseum “La Boverie”

U kunt dit gehele arrangement boeken vanaf € 140,00 per persoon. Het arrangement is gebaseerd op een tweepersoonskamer bezetting en is te boeken op zaterdagen (in combinatie met zondag in Luik) op basis van beschikbaarheid (bij beide hotels). Bovenstaande prijzen zijn exclusief toeristenbelasting.

Volg het bord Maastricht - Liège Luxury Arrangement van Teaching Hotel Château Bethlehem op Pinterest.

Print deze pagina
Deel deze pagina