kasteel - 1

Maastricht Midweekend arrangement

Historische panden en hippe design winkels, statige kerken en avontuurlijke grotten. Menukaarten vol smaaksensaties en terrassen vol gezelligheid, spraakmakende exposities, weidse pleinen en uitgestrekte wijngaarden. Dat alles én meer is Maastricht: de ster onder de steden! Wilt u rustig genieten van Maastricht en ook op een voordeligere manier? Dan is het Maastricht Midweekend arrangement perfect voor u!

Ervaar het Teaching Hotel Château Bethlehem en de stad Maastricht op een doordeweekse dag, waarbij u volop kunt genieten van al het moois de omgeving te bieden heeft.

Het Teaching Hotel is gelegen aan de rand van Maastricht, omgetoverd tot designhotel, met een heerlijke keuken en dit alles geheel geleid door studenten van het Hotel Management School Maastricht. Strak, speels, pure eenvoud, luxe. Achter elke deur van het Teaching Hotel schuilt een verrassing!

Als u dit arrangement bij ons boekt, mag u het volgende van ons verwachten:

  • Een overnachting in een luxe design kamer (waarbij u een gratis upgrade en late check-out ontvangt wanneer de beschikbaarheid dit toelaat).
  • Een uitgebreid ontbijtbuffet met speciaal geselecteerde lokale producten.
  • Een gratis Museumjachtkaart, waarbij u een mooie route door Maastricht kunt maken.
  • Een heerlijke zelfgemaakte lekkernij bij aankomst op uw kamer.
  • Een gratis Midweekend-pas die u verschillende voordelen/faciliteiten geeft in Maastricht vanuit Maastricht Marketing en Centrummanagement Maastricht.

Kortom een verblijf waarbij onze studenten hun uiterste best zullen doen om het u aan niets te laten ontbreken.

Dit arrangement is te boeken vanaf € 87.00  voor 2 personen per nacht op basis van beschikbaarheid van zondag tot en met donderdag. Bovenstaande prijzen zijn exclusief toeristenbelasting.

Contactgegevens
Teaching Hotel Château Bethlehem
Bethlehemweg 2
6222 BM  Maastricht
Telefoon : +31 43 352 82 92
E-mail: frontofficeteachinghotel@zuyd.nl

Sint Servaasbrug Maastricht
Print deze pagina
Deel deze pagina