kasteel - 1

Maastricht en omgeving

Maastricht staat synoniem voor ‘joie de vivre’. Het is een fantastische bestemming voor een weekendje weg. De historische stad aan de Maas kent een rijke geschiedenis die nog steeds zichtbaar is in het oude centrum met zijn pittoreske straatjes, pleinen en monumentale gebouwen.
Een weekendje Maastricht biedt een mooie afwisseling van cultuur en natuur met de Limburgse heuvels op loopafstand.

Weekendje Maastricht

Tijdens uw weekendje Maastricht kunt u overnachten in het bijzondere Teaching Hotel. Het hotel is gevestigd in Château Bethlehem, een van de oudste kastelen van Nederland. Het Teaching Hotel is een volwaardig hotel dat gastvrijheid hoog in het vaandel draagt. Luxe, strak, speels of surrealistisch. Achter elke deur van het Teaching Hotel schuilt een verrassing. Kies voor een unieke ervaring en reserveer een van de 26 hotelkamers. Ze zijn alle door gevestigde en startende ontwerpers ingericht.

Ultieme gastvrijheid

Studenten experimenteren in het Teaching Hotel met begrippen als creativiteit en gastvrijheid. Zij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt tijdens uw weekendje Maastricht. En dat het begrip gastvrijheid een nieuwe dimensie krijgt.

Cultuur

Maastricht biedt een schat aan cultuur met talloze monumenten en belangrijke bezienswaardigheden zoals de Sint Servaas basiliek en het Bonnefantenmuseum van architect Aldo Rossi. Met meer dan 1500 monumenten is er aan cultuur tijdens uw weekendje Maastricht geen gebrek!

Ook wat betreft exposities, muziek-, dans- en toneelvoorstellingen heeft Maastricht veel te bieden. De Academie Beeldende Kunsten Maastricht, het Conservatorium Maastricht en de Toneelacademie Maastricht organiseren veel culturele voorstellingen. Graag nodigen wij de gasten uit om van de uitingen van deze creatieve studenten te genieten.

Activiteiten

Tijdens uw weekendje Maastricht kunt u talloze activiteiten ondernemen. Van ontspannen shoppen tot wandelen in de heuvels. Van een terrasje pakken tot grotten verkennen. En van varen op de Maas tot afdalen in de kazematten. Het Teaching Hotel informeert u graag over alle mogelijkheden.

Meer informatie

Voor meer informatie over Maastricht en de omgeving kunt u ook terecht op de websites van VVV Maastricht en VVV Zuid Limburg. Hier vindt u onder meer actuele informatie over evenementen.

Voor individuele reserveringen kunt u een mail sturen naar frontofficeteachinghotel@zuyd.nl of bellen naar 043 - 352 82 92. Kijk op onze boekingsmodule voor beschikbaarheid en prijzen. 

Print deze pagina
Deel deze pagina