Kasteel park

Zoek de zomer in Maastricht | 08 juli 2019

Zin in een weekendje Maastricht deze zomer? Wat dacht u van een verblijf in een unieke kamer in een kasteel? Waar heel bijzonder personeel de touwtjes in handen heeft tijdens de zomermaanden?

Studenten runnen het hotel

Het Teaching Hotel in Maastricht wordt tijdens het reguliere schooljaar gerund door eerstejaars studenten van de hotelschool in Maastricht. Zo kunnen ze optimaal ervaring opdoen. Ze worden begeleid door ouderejaars en ervaringsdeskundigen om er zeker van te zijn dat alle gasten het naar hun zin hebben! 

Tijdens de zomermaanden gaat het anders: de ervaringsdeskundigen en eerstejaars zijn op vakantie gestuurd. De ouderejaars studenten runnen zelf het hotel. Zo kunnen ze mooi al hun opgedane kennis omzetten in de praktijk. 

De opstart en uitvoering ligt dit jaar (zomer 2019) volledig in de handen van Wouter, Lotte en Lars. Op Facebook en Instagram stellen ze zich aan u voor.
 

Uniek hotel in Maastricht

In de zomer kunt u heerlijk slapen en ontbijten in het kasteelhotel. We beschikken over 26 unieke kamers die ontworpen zijn door Nederlandse designers. Het uitgebreide ontbijt wordt in het restaurant geserveerd. Helaas serveren we geen diner. Tja, de chef-koks zijn ook op vakantie! U kunt echter talloze leuke restaurants vinden in Maastricht, op zo’n 10 minuten van het hotel.

De bar is wel open. Hier kunt u terecht voor een heerlijke kop koffie of thee, een wijntje, cocktail, kleine gerechtjes en borrelhapjes. Neem lekker plaats in de gezellige bar of buiten op de binnenplaats en geniet van een glaasje en hapje in de zon of schaduw. Iedereen is welkom!

Ontdek Maastricht

Maastricht heeft veel te bieden. Huur een fiets in het hotel of neem uw eigen fiets mee en ontdek de mooiste plekjes van Maastricht en Zuid-Limburg. Heeft u maar weinig tijd? Wij helpen u graag bij het uitzoeken van de meest bijzondere bezienswaardigheden in Maastricht en routes in Zuid-Limburg.

Dat klinkt heerlijk toch? Dus: zin in de zomer en zin in Maastricht? Boek dan nu uw kamer! Nieuwsgierig naar onze kamers? Bekijk snel en ga voor uw favoriet!


Print deze pagina
Deel deze pagina

Recent posts