Valentijn arrangement

Ontdek het leukste en uniekste hotel van de stad Maastricht

Over een aantal weken is het weer zo ver, Valentijnsdag. De dag waarop Cupido zijn pijlen schiet en de dag van de liefde.  

Valentijnsdag is een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met bijvoorbeeld cadeautjes, bloemen of kaarten. Wenst u uw geliefde in het zonnetje te zetten? Dan is dit het ultieme romantische cadeau voor u en uw partner.

'Roze wolken' arrangement

Speciaal voor deze bijzondere dag heeft het Teaching Hotel een 'Roze wolken' arrangement samengesteld. Bij dit arrangement zit het volgende inbegrepen:
•    Een liefdevol welkomstdrankje bij ontvangst.
•    Een 4-gangen diner in restaurant L’Etoile.
•    Een bijzondere overnachting in een van onze 26 unieke kamers.
•    Extra verrassing: een fles bubbels en overheerlijke chocolade.
•    'Breakfast in bed' voor jullie beiden.

Boek het 'roze wolken' arrangement

Deze romantische overnachting is te boeken vanaf € 189,- per nacht, op basis van 2 personen.

Wij hopen u en uw geliefde te mogen verwelkomen en zien u graag op 14 en/of 15 februari. 

Verras uw geliefde en boek nu!

Culinair genieten

Maastricht, Zuid-Limburg en het buitengoed Geul en Maas hebben bezoekers veel te bieden. U kunt prachtig fietsen en wandelen in de glooiende, groene heuvels. Er ligt een uitgebreid netwerk van mooie tochten door heuvels, dalen, dorpjes en steden. Natuurlijk is er onderweg genoeg aanbod voor een hapje of drankje. In een restaurant, café, koffiehuis of bierbrouwerij. 

TIP: Teaching Hotel Château Bethlehem verhuurt fietsen. Als u het vooraf bij uw reservering even aangeeft, zorgen wij dat ze klaarstaan.
 

Bezienswaardigheden Maastricht

Kastelen, musea, monumenten, historische gebouwen.... Als u van cultuur houdt, komt u zeker aan uw trekken tijdens een weekendje Maastricht. Maastricht is een historische stad met een charmant centrum en leuke pleinen waaronder natuurlijk het bekende Vrijthof. Mede dankzij de vele internationale studenten hangt er in de historische stad een jonge en moderne sfeer die u nergens anders vindt. Geschiedenis en toekomst vloeien hier op een mooie manier in elkaar over!

    Deel deze pagina

Arrangementen

Natuurlijk bent u in ons kasteelhotel in Limburg van harte welkom voor een overnachting, lunch, diner of drankje. Maar wat dacht u van een geheel verzorgd weekendje Bourgondisch Maastricht? Waarbij onze studenten u compleet in de watten leggen? Heeft u er al zin in? Bekijk dan snel onze arrangementen. Hopelijk tot binnenkort!

Contact

Overnachten in het Teaching Hotel?