#

Eten en drinken

Geniet tijdens uw verblijf van een hapje, drankje of heerlijke picknick!

Beschikbaarheid en prijzen

Wilt u het Teaching Hotel gedurende de zomer optimaal beleven? Proef dan nu onze lekkere drankjes en hapjes, of geniet van onze picknick set die u kunt nuttigen op een plek naar uw keuze!

Ontbijt

Een goede start van de dag begint met een heerlijk uitgebreid ontbijt. Tijdens de zomer zijn wij open als een bed and ‘Breakfast hotel’. Uw boeking tijdens de zomer is dus met een heerlijk ontbijt inbegrepen. U kunt aanschuiven bij het Live Cooking ontbijtbuffet waar u geniet van warme en koude gerechten. Zo wordt er voor u vers een eitje of pannenkoek gebakken. Verder vindt u luxe broodsoorten, verse croissants en andere zoete broodjes. Ook zijn er diverse yoghurtsoorten, ontbijtgranen en vers fruit te vinden op het buffet. Er is rekening gehouden met dieetwensen en allergieën. Zo zijn er verschillende glutenvrije producten beschikbaar en zijn er sojaproducten aanwezig.

#

Brunch set

Bestel uw brunch set en picknickkleed bij de receptie en organiseer uw eigen 'picknick /brunch in the park'. Wilt u liever gezellig op uw kamer genieten van een overheerlijke brunch? Dan brengen wij dit graag naar uw kamer. De brunch set bestaat uit overheerlijke belegde broodjes, fruit en vers geperste sapjes.

Een brunchset (voor 2 personen) kost 15 euro.

#

Terras

Gedurende de zomerperiode is restaurant L’Etoile gesloten. Wel is ons terras open van maandag tot en met zondag. Hier kunt u genieten van een heerlijke glaasje wijn of een luxe borrelplank. Wij bieden 2 verschillende borrelplanken aan: een overheerlijke vlees borrelplank (17,50 euro) en een zalige vegetarische borrelplank (14,50 euro). Verder bieden wij een gevarieerde wijn en bier kaart. Er is zeker voor ieder wat wils! Zien wij u bij ons op het terras?

#
    Deel deze pagina
#

Wanneer zien we u?

U bent deze zomer in ons kasteelhotel in Maastricht van harte welkom voor een overnachting met ontbijt. Onze studenten zullen u compleet in de watten leggen. Heeft u er zin in? Boek dan snel! Hopelijk tot binnenkort.

Beschikbaarheid en prijzen

Overnachten in het Teaching Hotel?