Afgestudeerd en dan?

Met je bachelor hotelmanagement op zak, ligt de wereld voor je open. Of je nu een (inter)nationale carrière ambieert, een eigen bedrijf wilt starten of verder wilt studeren. Met een diploma hotelmanagement kun je vele kanten op.

Elk jaar nemen zo’n 300 studenten hun Funda (diploma) in ontvangst. Wat gaan ze daarna doen? De meesten hebben meteen een baan, anderen gaan nog even doorstuderen, of eerst een wereldreis maken. Bekijk hieronder welke banen pas afgestudeerden van de Nederlandstalige bachelor zoal hebben.

Meld je aan voor de opleiding

Tot 1 mei 2024 kun je je via Studielink aanmelden voor  instroom september 2024 of instroom februari 2025.

Direct aanmelden

Afgestudeerd in 2022

Volgende stap op afstudeerdag
Destinations of our graduates on graduation day

Diverse startersfuncties in 2022

#
Operational Supervisor

Joep Burghout is gestart als Operational Supervisor bij Picnic Technologies

Profiel: Foodservice

#
Marketing & Events Manager

Axelle De Loose is gestart als Marketing & Events Manager bij De Goede & De Stoute.

Profiel: Foodservice

#
Accountmanager

Elien Emmen is gestart als accountmanager bij congrescentrum in Den Bosch    

Profiel: Horizons in Hospitality

#
HR officer

Bas Kuiper is gestart als HR officer bij het hoofdkantoor van Securitas Nederland.   

Profiel:  Horizons in Hospitality

#
Guest Relations Officer

Emilie de Lint is gestart als Guest Relations Officer bij Botanic Sanctuary Antwerp, België   

Profiel: Hotelmanagement

#
Barmanager

Tijn Kempinski is gestart als Manager Henry's Bar bij Botanic Sanctuary Antwerp 

Profiel: Hotelmanagement

Diverse startersfuncties in 2021

#
PA voor een CEO

Max Schoof is gestart als PA voor een CEO bij de Belgische hotelketen Different Hotels.

Profiel: Hotel Management

#
Assistant Front Office Manager

Arun Thakoer is gestart als Assistant Front Office Manager bij Kruisherenhotel Maastricht, Oostwegel Collection.

Profiel: Hotel Management

#
Trade Area Manager

Jard van der Veer is gestart als Trade Area Manager bij Nestlé Nespresso SA.

Profiel: Foodservice

#
Junior Rayon Manager

Sylvie van Bemmelen is gestart als Junior Rayon Manager Lipton bij het bedrijf Unilever.

Profiel: Foodservice

#
Intercedent

Wouter van den Heuvel start als Intercedent bij Tempo Team.

Profiel: Horizons in Hospitality

#
Account Manager

Joep Rovers start als Account manager healthcare & education (ISR) bij Hewlett Packard Enterprise in Barcelona.

Profiel: Horizons in Hospitality

Afgestudeerd in 2020

#
Chef de Rang

Anne van Hannen werkt als Chef de Rang bij Château Neercanne.

#
Revenue Coördinator

Derk Vinkenborg werkt als Revenue Coordinator bij NH Hotel Group.

#
Events & Traffic Specialist

Ruben Korten werkt als Events & Traffic Specialist Makro Nederland.

#
Supervisor Operations

Tom Beekmans werkt als Supervisor Operations bij Picnic Technologies.

#
Sr. HR Coördinator

Nicole Schouten werkt als Sr. HR Coördinator bij Rituals.

#
Customer Care Professional

Carolijn van der Meer werkt als Customer Care Professional bij Bierens Incasso Advocaten.

Afgestudeerd in 2019

#
Productie Assistent

Niels Oudakker is gestart als productie assistent in evenementen bij Balich Worldwide Shows in Milaan.

#
Groups and Events Sales Executive

Steven Post is gestart als Groups and Events Sales Executive bij het InterContinental Amstel Amsterdam.

#
Personal Assistant van de GM

Julia Steenhuisen heeft een baan aangeboden gekregen bij haar stagebedrijf, het Pulitzer Amsterdam. Ze werkt er als personal assistant van de GM.

#
Sales Operations Analyst

Joost Tenten is gestart als Sales Operations Analyst bij Mews Systems in Londen.

#
Projectmanager

Demi van Dijk heeft een baan aangeboden gekregen bij haar stagebedrijf, De Hallen Studio's in Amsterdam. Ze is daar gestart als projectmanager.

#
Trainee Audit

Anne van Leuken is gestart als Trainee Audit bij KPMG: ze werkt parttime en parttime volgt ze haar master Accounting en Controlling aan de UM.

Afgestudeerd in 2018

#
Catering & Conference Services Specialist

Tiffany Hendriks werkt in het Ritz-Carlton hotel in Dubai als Catering & Conference Services Specialist

#
Sales en Innovation Coach

Thijs de Bie werkt als Sales en Innovation Coach bij het Rijksmuseum in Amsterdam.

#
Food and Beverage Voyage Graduate programme

Stijn van Boxtel volgt het Food and Beverage Voyage Graduate programme (1,5 jaar) in het Marriott County Hall in Londen.

#
Stewardess

Floortje IJssel de Schepper is gestart als stewardess bij de KLM.

#
Banqueting Supervisor

Anaïs Boezer is gestart als Banqueting Supervisor bij Oostwegel Collection, Château St. Gerlach.

#
Product Manager

Demi Tammer is gestart als product manager op het hoofdkantoor van Hema.