kasteel - 1
Gastvrijheidscan
Groep aan het werk
Kasteel
Maya Angelou

Hospitality is een belangrijke succesfactor voor organisaties en bedrijven. Met het juiste gastvrijheidconcept maakt u het positieve verschil voor uw klanten, bezoekers, patiënten en medewerkers en leidinggevenden. De Hospitality Consultants van Hotel Management School Maastricht helpen u graag de gastvrijheid, klantvriendelijkheid of patiëntgerichtheid binnen uw bedrijf of organisatie naar een hoger plan te ontwikkelen. Daar wordt iedereen beter en blijer van!

De Hospitality Consultants maken de wereld graag meer mensgericht. Daarom hebben wij het over 'mensgerichte gastvrijheid' of 'hospitality with a human touch'. We delen graag onze kennis, ervaring, energie en waarden. En door de actuele kennis uit ons werkveld mee terug te nemen naar de Hotel Management School Maastricht  houden we ons onderwijs en onderzoek up-to-date. Wij zien onze klanten dan ook graag als partners en we gaan voor lange termijn relaties.  Samen met onze partners ontwikkelen wij in creatieve samenwerking het maatwerk dat voor de partner past: nieuwe concepten en oplossingen om de mensgerichte gastvrijheid in de organisatie te optimaliseren.

Van advies tot uitvoering en van inspiratie tot coaching: de Hospitality Consultants zijn breed inzetbaar. Ons doel is samen een 9+ klantervaring realiseren. Via een aanpak die zowel smart als happy is!

Wilt u meer weten over onze dienstverlening neem dan contact op of download ons Boosts boekje.

Vragen? We nodigen u graag uit contact op te nemen met hospitalityconsultancy@zuyd.nl.