kasteel - 1
Gastvrijheidscan
Groep aan het werk
Kasteel

Hospitality is een belangrijke succesfactor voor organisaties en bedrijven. Met het juiste gastvrijheidconcept maakt u het verschil. De Hospitality Consultants van Hotel Management School Maastricht helpen u graag de gastvrijheid, klantvriendelijkheid of patiëntgerichtheid binnen uw bedrijf of organisatie te optimaliseren. Want daar wordt iedereen beter van!

Van advies tot uitvoering en van inspiratie tot coaching: de Hospitality Consultants zijn breed inzetbaar. Ons doel is samen een 9+ klantervaring realiseren. Via een aanpak die zowel smart als happy is! Wij gaan voor duurzame lange termijn relaties en zien onze klanten als partners. Samen met onze partners ontwikkelen wij nieuwe concepten en oplossingen om de gastvrijheid in organisaties te optimaliseren. In ‘creatieve samenwerking’.

De Hospitality Consultants maken de wereld graag meer mensgericht. Daarom delen we onze kennis, ervaring, energie en waarden. Door de actuele kennis uit het veld mee terug te nemen naar de Hotel Management School Maastricht houden we ons onderwijs en onderzoek up-to-date.

Nieuwsgierig geworden wie wij zijn, hoe wij werken en wat wij voor uw bedrijf of organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.