Hospitality Consultancy team

Wij werken aan een wereld waar mensen zich echt gezien voelen. Wij noemen dit 'mensgerichte gastvrijheid' of 'hospitality with a human touch'. Ons doel is samen met onze opdrachtgevers een 9+ klantervaring realiseren. 

Van advies tot uitvoering en van inspiratie tot coaching: de hospitality consultants zijn breed inzetbaar. Het team bestaat uit mensen met zeer ruime ervaring op het gebied van gastvrijheid. Zowel in de uitvoering (hotellerie) als in het trainers- en coachvak. Met zo veel ‘vakidioten’ bij elkaar ontstaat een onderlinge dynamiek die tot verrassende doorbraken leidt bij opdrachten.

Maatwerk aanvragen?

Neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op

#
Maud Doveren - 'Visionary'

‘Het is geweldig om op deze mensgerichte manier van werken samen met het team resultaten neer te zetten.’

lees meer
#
Gerard Hoppener - 'Idealist'

In de begeleiding van organisaties gaat Gerard graag op zoek naar de kern.

lees meer

#
Bart van Linder - 'Innovator'

'Mijn werk is gaaf, want werken aan gastvrijheid is niet harder werken, maar fijner werken!'

lees meer
#
Else Zwarteveen - 'Conscience'

‘Het draait allemaal om inzicht, in hoe jij en hoe jouw dienstverlening door de klant ervaren wordt.’

lees meer

#
Jeroen Frerichs - 'Storyteller'

Hoewel Jeroen bekend staat als iemand die inspirerende verhalen kan vertellen, is hij ook goed in luisteren naar wat er gezegd wordt – en wat niet.

lees meer
#
Edith Muijsers - 'Performer'

Edith is in staat een sfeer te scheppen in teams waarin ze mogen zeggen wat er gezegd moet worden.

lees meer

#
Chérie Crins-Rijk - 'Supporter'

Op de achtergrond van het team zorgt Chérie voor alle office-zaken die in een organisatie als de onze moeten gebeuren.

lees meer
#
Emily Teunissen - 'Thinker'

Emily is voormalig hospitality consultant. In haar huidige rol als coördinator van het studieprofiel ‘Horizons in Hospitality’ van de Hotelschool Maastricht legt zij de verbinding.

lees meer

#
Rianne van den Heuvel - 'Empath'

Eerlijkheid, rust en plezier maken van haar een specialist in vitaliteit en bezieling creëren in een werksituatie.

lees meer
#
Maarten Bos - Executive

Concreet zijn, afspraken maken en zaken regelen op de werkvloer zijn dingen die aan Maarten zijn toevertrouwd. Hij vereenvoudigt zaken en maakt ze uitvoerbaar op elk niveau van de organisatie. 

lees meer

Onze extra's

Onze hospitality consultants beschikken over vernieuwende, gevalideerde leer- en werkmethodes. We investeren in duurzame innovatie en ontwikkeling op het gebied van gastvrijheid, werkgeluk en mensgerichtheid

We zijn verbonden aan de Hotel Management School Maastricht. Dit heeft extra voordelen voor onze opdrachtgevers. Allereerst beschikken we over een enorme bron van relevante en up-to-date kennis en onderzoek op het gebied van gastvrijheid.

Daarnaast staan we in verbinding met jonge, enthousiaste studenten met frisse ideeën en een onbevangen kijk op zaken.

Wij vinden het belangrijk dat we snel en flexibel in kunnen spelen op alle vragen die aan ons worden gesteld. Daarom beschikken wij tevens over een netwerk van externe experts. Wij werken op regelmatige basis met hen samen. Maar alleen in combinatie met één van onze vaste consultants.

#

Info en contact


Heeft u een vraag of behoefte op het gebied van gastvrijheid binnen uw bedrijf of organisatie? De hospitality consultants van Hotel Management School Maastricht helpen u graag om uw doelen te bereiken. Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen. Of u nu in de zorg, dienstverlening of bij de overheid werkt.