Hospitality Consultancy

Gezien de huidige omstandigheden is de agenda gewijzigd. Kijk voor meer informatie in de agenda.

bekijk agenda

Excellente gastvrijheid

Hospitality is een belangrijke succesfactor voor instellingen en bedrijven. Met het juiste gastvrijheidconcept maakt u het positieve verschil voor uw klanten, bezoekers, patiënten, medewerkers en leidinggevenden. 

De Hospitality Consultants van Hotel Management School Maastricht helpen uw organisatie met het structureel verbeteren van de gast-, klant- of patiëntgerichtheid. Nieuwsgierig hoe wij dat doen? Benieuwd naar het resultaat van eerdere trajecten?

Onze aanpak

Maatwerk

Onze Hospitality Consultants werken op basis van co-creatie. Wij leggen niets op maar creëren samen met u draagvlak. Het eigenaarschap voor de verandering en alles wat daarbij komt kijken ligt en blijft bij u. Vanaf moment één. 

Betrouwbaar

Onze leer- en werkmethodes zijn betrouwbaar en bewezen effectief. Deze methodes zijn als onderdeel van de erkende bachelor- en masteropleidingen gevalideerd en gecertificeerd (CEDEO, NVAO, ICE).

Innovatief

Wij zijn onafhankelijk en opbouwend kritisch. We bieden out-of-the-box inzichten en maken gebruik van de nieuwste methodes. Met de blik op toekomstige ontwikkelingen en mogelijkheden gaan we samen voor duurzame verandering. 

Verbinding

De hotelschool biedt ons een enorme bron aan relevante en up-to-date kennis en onderzoek op het gebied van gastvrijheid. De jonge, enthousiaste studenten zijn inzetbaar bij projecten. Zij hebben frisse ideeën en een onbevangen kijk op zaken.