#

Hospitality Consultancy

Wil je nieuwe inspiratie opdoen op jouw vakgebied? Voel jij dat de dienstverlening in jouw bedrijf toe is aan 'the next step'? Meld je nu aan!

Leergang Hospitality Innovator
#

Excellente gastvrijheid

Hospitality is een belangrijke succesfactor voor instellingen en bedrijven. Zeker in de huidige tijd. Met het juiste gastvrijheidconcept maakt u het positieve verschil. Ook met de nodige ruimte die wellicht gecreëerd dient te worden. 

De hospitality consultants van Hotel Management School Maastricht helpen uw organisatie met het structureel verbeteren van de gast-, klant- of patiëntgerichtheid. Ook op 1,5 meter afstand offline als op verdere afstand online. Nieuwsgierig hoe wij dat doen? Benieuwd naar het resultaat van eerdere trajecten?

Onze aanpak

Maatwerk

Onze hospitality consultants werken op basis van co-creatie. Wij leggen niets op maar creëren samen met u draagvlak. Het eigenaarschap voor de verandering en alles wat daarbij komt kijken ligt en blijft bij u. Vanaf moment één. 

Betrouwbaar

Onze leer- en werkmethodes zijn betrouwbaar en bewezen effectief. Deze methodes zijn als onderdeel van de erkende bachelor- en masteropleidingen gevalideerd en gecertificeerd (CEDEO, NVAO, ICE).

Innovatief

Wij zijn onafhankelijk en opbouwend kritisch. We bieden out-of-the-box inzichten en maken gebruik van de nieuwste methodes. Met de blik op toekomstige ontwikkelingen en mogelijkheden gaan we samen voor duurzame verandering. 

Verbinding

De hotelschool biedt ons een enorme bron aan relevante en up-to-date kennis en onderzoek op het gebied van gastvrijheid. De jonge, enthousiaste studenten zijn inzetbaar bij projecten. Zij hebben frisse ideeën en een onbevangen kijk op zaken.