#

Foundation HMSM

Samen geven we jong talent een kans!

De Foundation HMSM wil jonge, ambitieuze mensen met passie en talent voor hospitality de kans bieden om aan de Hotel Management School Maastricht te studeren. Kunnen studeren en je talent ontwikkelen is een prachtige kans. Een kans die velen van ons hebben gehad, maar die niet voor iedereen beschikbaar is, of niet in dezelfde mate. Dankzij de ruimhartige bijdragen van alumni, medewerkers en iedereen die zich verbonden voelt met de HMSM, kan de foundation studenten van over de hele wereld helpen hun studie te financieren. Dat we daar in slagen blijkt wel uit de succesverhalen

Students walking towards the castle.

Een internationale mix aan studenten is essentieel om alle studenten optimaal voor te bereiden op de toekomst in een veranderende en vernieuwende hospitality industrie. Echter, de hoogte van de studiekosten vormt voor sommige buitenlandse studenten een onoverkomelijke drempel. Zeker voor hen uit een minder welvarend land. 

Gun jij een jonge ambitieuze student van buiten Europa ook een life changing studie aan de Hotel Management School Maastricht? Word dan donateur. Zo help je de volgende generatie hospitality professionals en support je tegelijkertijd de toekomst van onze industrie. Samen maken we dromen waar. Kijk hoe jij kunt doneren. 

Foundation ontstaan uit community 

Alumni hebben warme herinneringen aan hun unieke hotelschooltijd en zijn na afstuderen nog altijd verbonden met ons instituut. Velen zijn bereid iets terug te doen zoals het geven van gastcolleges of faciliteren van stage- en afstudeerplekken. We ontvingen afgelopen jaren regelmatig ideeën en suggesties voor financiële ondersteuning. Met het oprichten van een eigen foundation voor de Hotel Management School Maastricht geven we gehoor aan deze wens. Wij zijn supertrots en dankbaar dat dit initiatief is ontstaan vanuit onze community.

Alumni en studenten over de Foundation

#

Wil je doneren?

De wereld blijft veranderen en de gevolgen hiervan voor veel mensen maken ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. De Nederlandse maar ook Europese studenten weten ons gelukkig nog altijd te vinden. Hun mogelijkheden om te (gaan) studeren lijken nog steeds goed. Dat geldt echter niet voor iedereen. Wij maken ons met name zorgen om de internationale studenten die niet voldoende financiële ruimte hebben voor een studie bij ons. Jouw financiële steun aan de Foundation HMSM maakt het verschil voor de toegankelijkheid van en diversiteit in ons onderwijs.

Hoe te doneren
#

Succesverhalen

Sinds de oprichting heeft de Foundation HMSM mooie grote en kleine projecten gerealiseerd. Met steun van meer dan 150 alumni en medewerkers hebben we een Libanese student in financiële nood geholpen aan een bedrag van 25.000 euro om zijn bachelor Hotel Management in Maastricht af te kunnen maken. 300 derde- en vierdejaars studenten liepen een 20 km sponsorloop en hebben daarmee maar liefst € 3.000,- opgehaald voor een noodfonds.  

Succesverhalen

#

Over ons 

Foundation HMSM ondersteunt de Hotel Management School Maastricht in haar missie de (inter)nationale hospitality industrie te voorzien van gekwalificeerde en gepassioneerde professionals  die de industrie ontwikkelen en innoveren. Alle donaties komen volledig ten goede aan deze doelstelling van de foundation. De focus ligt op het toegankelijk maken van het onderwijsprogramma voor jong talent van over de hele wereld. 

Over ons
#