#

Foundation HMSM

Samen geven we jong talent een kans!

De Foundation HMSM wil jonge, ambitieuze mensen met passie en talent voor hospitality de kans bieden om op de Hotel Management School Maastricht te studeren. Juist nu is de steun van onze community en iedereen die zich verbonden voelt met de Hotelschool Maastricht belangrijk. Dat we daar in slagen blijkt wel uit de succesverhalen

Student stands in front of the smart board in the classroom and gives presentation to his fellow students at the hotel school maastricht.

Een internationale mix aan studenten is essentieel om alle studenten optimaal voor te bereiden op de toekomst in een veranderende en vernieuwende industrie. Echter, de hoogte van de studiekosten vormt voor sommige buitenlandse studenten een onoverkomelijke drempel. Zeker voor hen uit een minder welvarend land. 

Gun jij een jonge ambitieuze student van buiten Europa ook een life changing studie aan de Hotel Management School Maastricht? Word dan donateur. Zo help je een toekomstige generatie en support je tegelijkertijd de toekomst van onze branche. Samen maken we dromen waar. Kijk hoe jij kunt doneren. 

Lees meer

Voor veel alumni was de Hotel Management School Maastricht het begin van een nieuwe fase. Zij zijn er hun carrière gestart en hebben bij ons een netwerk voor het leven opgebouwd. Je gunt ieder ander ook zo'n mooie studententijd en ervaring.

We hebben een strenge selectie. Maar ook een hoger collegegeld dan gebruikelijk doordat we kleinschalig onderwijs bieden. Daarnaast zijn er additionele kosten voor onder meer een Tenue de Ville, een kleding- en messenset voor de keuken en de kamerhuur voor het eerste jaar wonen in de Student Residences. 

De hoogte van de studiekosten vormt voor sommige studenten een onoverkomelijke drempel. Zeker voor hen uit een minder welvarend land.

Foundation ontstaan uit community 

Alumni hebben warme herinneringen aan hun unieke hotelschooltijd en zijn na afstuderen nog altijd verbonden met ons instituut. Velen zijn bereid iets terug te doen zoals het geven van gastcolleges of faciliteren van stage- en afstudeerplekken. We ontvingen afgelopen jaren regelmatig ideeën en suggesties voor financiële ondersteuning. Met het oprichten van een eigen foundation voor de Hotel Management School Maastricht geven we gehoor aan deze wens. Wij zijn supertrots en dankbaar dat dit initiatief is ontstaan vanuit onze community.

Alumni en studenten over de Foundation

#

Wil je doneren?

De wereld is hard geraakt en iedereen voelt de consequenties. De Nederlandse maar ook Europese studenten weten ons gelukkig nog altijd te vinden. Hun mogelijkheden om te (gaan) studeren lijken nog steeds goed. Dat geldt echter niet voor iedereen. Wij maken ons met name zorgen om de internationale studenten die niet voldoende financiële ruimte hebben voor een studie bij ons. Jouw financiële steun aan de Foundation HMSM maakt het verschil.

Doneren
#

Succesverhalen

Sinds de oprichting heeft de Foundation HMSM mooie grote en kleine projecten gerealiseerd. Met steun van meer dan 150 alumni en medewerkers hebben we een Libanese student  in financiële nood geholpen aan een bedrag van 25.000 euro om zijn bachelor Hotel Management in Maastricht af te kunnen maken. Samen met alumni die tevens medewerkers van HMSM zijn, hebben we een alumni bank gerealiseerd in het nieuwe park op de campus.  

Succesverhalen

#

Over ons 

Foundation HMSM ondersteunt de Hotel Management School Maastricht in haar missie de (inter)nationale hospitality industrie te voorzien van gekwalificeerde en gepassioneerde professionals  die de industrie ontwikkelen en innoveren. Alle donaties komen volledig ten goede aan deze doelstelling van de foundation. De focus ligt op het toegankelijk maken van het onderwijsprogramma voor jong talent van over de hele wereld. 

Over ons
#