Foundation HMSM

Supporting our hospitality community

Donateur worden

Samen geven we jong talent een kans!

De Foundation HMSM wil jonge, ambitieuze mensen met passie en talent voor hospitality de kans bieden om op de Hotel Management School Maastricht te studeren. Met de steun van onze community en iedereen die zich verbonden voelt met de Hotelschool Maastricht, bieden we hen een studiebeurs.

Student stands in front of the smart board in the classroom and gives presentation to his fellow students at the hotel school maastricht.

In eerste instantie richten we ons op het verstrekken van studiebeurzen voor internationale studenten. Deze focus past in ons internationaliseringsprogramma. De hoogte van de studiekosten vormt voor sommige studenten een onoverkomelijke drempel. Zeker voor hen uit een minder welvarend land.

Gun jij iemand anders ook een life changing studie aan de Hotel Management School Maastricht? Word dan donateur. Samen maken we dromen waar. Niet alleen die van onszelf, maar ook die van een toekomstige generatie. Kijk hoe jij kunt doneren. 

Lees meer

Voor veel alumni was de Hotel Management School Maastricht het begin van een nieuwe fase. Zij zijn er hun carrière gestart en hebben bij ons een netwerk voor het leven opgebouwd. Je gunt ieder ander ook zo'n mooie studententijd en ervaring.

We hebben een strenge selectie. Maar ook een hoger collegegeld dan gebruikelijk doordat we kleinschalig onderwijs bieden. Daarnaast zijn er additionele kosten voor onder meer een Tenue de Ville, een kleding- en messenset voor de keuken en de kamerhuur voor het eerste jaar wonen in de Student Residences. 

De hoogte van de studiekosten vormt voor sommige studenten een onoverkomelijke drempel. Zeker voor hen uit een minder welvarend land.

Foundation ontstaan uit community 

Alumni hebben warme herinneringen aan hun unieke hotelschooltijd en zijn na afstuderen nog altijd verbonden met ons instituut. Velen zijn bereid iets terug te doen zoals het geven van gastcolleges of faciliteren van stage- en afstudeerplekken. We ontvingen afgelopen jaren regelmatig ideeën en suggesties voor financiële ondersteuning. Met het oprichten van een eigen foundation voor de Hotel Management School Maastricht geven we gehoor aan deze wens. Wij zijn supertrots en dankbaar dat dit initiatief is ontstaan vanuit onze community.

Ook donateur worden?

Jouw financiële steun aan de Foundation HMSM maakt het verschil. Wij houden je persoonlijk op de hoogte van het resultaat van jouw bijdrage. We streven er naar zo specifiek mogelijk weer te geven waaraan en aan wie jouw gift is besteed. Met elke donateur bekijken we welke donatie optie het beste past. Anoniem doneren kan ook. Iedere financiële bijdrage, hoe groot of klein ook, draagt bij. Hoe wil jij ons helpen?

Donateur worden?

Over ons 

Foundation HMSM ondersteunt de Hotel Management School Maastricht in haar missie de (inter)nationale hospitality industrie te voorzien van gekwalificeerde en gepassioneerde professionals  die de industrie ontwikkelen en innoveren. Alle donaties komen volledig ten goede aan deze doelstelling van de foundation. De focus ligt op het toegankelijk maken van het onderwijsprogramma voor jong talent van over de hele wereld. 

Over ons