#

Wereldwijd netwerk van alumni

De Hotel Management School Maastricht is trots op haar actieve netwerk van alumni en dankbaar voor de inzet en betrokkenheid van veel oud-studenten. De hotelschool heeft een hecht en waardevol netwerk van 9.000 alumni verspreid over 80 landen. De betrokkenheid van alumni is groot dankzij een studietijd van samen wonen, studeren en plezier maken.

Op ons besloten online alumniplatform hebben bijna 6.000 alumni zich geregistreerd. Binnen deze privé omgeving vinden meerdere generaties elkaar en worden vacatures en evenementen gedeeld. Daarnaast bieden alumni stageplaatsen en managementprojecten aan of geven ze zich op als gastdocent, examinator of als lid van een klankbordgroep.

Online alumni community

Ben je net afgestudeerd of jaren geleden? Blijf in contact op het besloten alumni platform. Registreren is gratis en gaat heel eenvoudig!

Pluspunten alumni platform

  • Je blijft op de hoogte van het laatste nieuws over de HMSM;
  • Je krijgt toegang tot het netwerk van 6.000 alumni;
  • Je vindt oude studiegenoten;
  • Je plaatst of zoekt vacatures, projecten of evenementen;
  • Je promoot je eigen bedrijf;
  • Je profiteert van speciale benefits voor alumni;
  • Je ontmoet andere alumni daar waar ook ter wereld.

Download Alumni HMSM in de App stores!

Naar alumni platform

#

Fundament Magazine

Jaarlijks in december verschijnt het Fundament Magazine. Dit is een uitgave van de hotelschool voor en door alumni. Zorg dat je adresgegevens up to date zijn! Dan ontvang jij het blad ook. Je kunt je adresgegevens eenvoudig aanpassen op het platform. Wil je bijdragen aan het magazine, laat het ons weten!

Benieuwd naar de laatste editie?

Download Fundament

#

Wil je iets terug doen voor je Alma Mater? 

#

Er zijn verschillende manieren om bij te dragen aan de community. Heb je interesse in een van deze activiteiten of heb je zelf ideeën? Neem dan contact op met het alumni office. Wij kijken graag samen met je naar de mogelijkheden.

Wij wachten op je updates

Wij zijn trots op het waardevolle netwerk van HMSM. We volgen dan ook graag alle ontwikkelingen en succesverhalen van alumni. Verandering van baan, een eigen start-up? Top of flop? Verhuisd, getrouwd of gezinsuitbreiding? We blijven graag op de hoogte!
Pas je gegevens eenvoudig aan op het alumni platform. Heb je iets te vertellen of vragen? Je kunt ons bereiken op:

+31 (0)43 352 82 82
alumnihmsm@zuyd.nl
    www.linkedin.com/in/hmsm-alumni

#