Werken bij

De Hotel Management School Maastricht (HMSM) is onderdeel van Zuyd Hogeschool. HMSM wordt internationaal gezien als een van de meest toonaangevende instituten op het gebied van hoger hotelmanagement.

Over HMSM

De hotelschool biedt een 4-jarig Bachelor of Arts-programma in het Nederlands en Engels en heeft internationale studentenpopulatie. Tevens bieden we een 1-jarige Engelse Master of Science in Facility & Real Estate Management. Deze Master organiseren we samen met internationale partners. De economische bacheloropleiding is gericht op toekomstige managers en ondernemers in de internationale gastvrijheidsindustrie. Het basisprogramma bestaat uit 2,5 jaar. Het daarop volgende specialisatieprogramma van 1,5 jaar kent drie tracks: Hotel Management, Food Service en Horizons in Hospitality. 

De focus van HMSM is 'The next step in hospitality'. Het programma daagt studenten uit om deze innovatie in gastvrijheid uit te voeren. Individuele verantwoordelijkheid en persoonlijke aandacht zijn daarbij belangrijke kernwaarden. Daarnaast geloven we sterk in passie, professionaliteit, initiatief, openheid en inspiratie. Innovatief ondernemerschap is één van de speerpunten van het onderwijs- en onderzoeksprogramma. Andere aandachtspunten zijn het 'verbinden' van de gastronomie en de ontwikkeling van een 'wereldwijde mindset'.

Waarom HMSM?

HMSM biedt een dynamische werkplek in een omgeving met jongvolwassenen. Zij krijgen kennis en vaardigheden aangereikt voor een succesvolle carrière in de hospitality industrie of andere branche. Om dit te bereiken bouwen we aan gemotiveerde en inspirerende teams die de enthousiaste studentengeest omarmen. We zoeken mensen met affiniteit met de gastvrijheidsindustrie die bij willen dragen aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze studenten. De medewerkers van HMSM krijgen veel flexibiliteit en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals vakanties).

Vacatures

Interesse om in Bourgondisch Maastricht bij de ambitieuze Hotel Management School of het Teaching Hotel te werken? Ga naar de vacaturesite van Zuyd Hogeschool Werken bij Zuyd om eventuele vacatures te bekijken.

Werken bij Zuyd 

Wil je meer weten over werken bij Zuyd of solliciteren bij Zuyd?

Contact algemeen Zuyd

+31 (0)45 400 6556
werken@zuyd.nl