Samenwerken met de hotelschool

Staat u open voor een buitenstaander's perspectief op uw bedrijf of organisatie? Bent u op zoek naar innovatieve ideeën? Wilt u nu eindelijk eens dat diepteonderzoek laten doen waar u zelf de tijd maar niet voor vindt? Wij bieden u graag de uitgelezen kans om u als opdrachtgever te koppelen aan onze studenten. In de vorm van een stage of project. U krijgt input en geeft tegelijkertijd de volgende generatie gastvrijheidmanagers de kans om te groeien in hun competenties en attitude. 

Er zijn meer manieren om met de hotelschool en -studenten samen te werken. Misschien wilt u wel een keer gastspreker zijn? Of draagt u de hotelschool een warm hart toe en wilt u met ons overleggen over een vorm van sponsoring. Over al deze zaken gaan wij heel graag met u in gesprek. Samen brengen we de jongere generatie verder!

Praktijkstages

Haal een jonge, enthousiaste, toekomstig leidinggevende in de gastvrijheidsector in huis! Onze studenten kijken met een frisse blik naar uw bedrijf en bieden u nieuwe inzichten. Ze werken graag in teamverband en zijn hands-on. De stage duurt 22 weken en starten tweemaal per jaar: in februari en in september. 

Stages vormen een belangrijk deel van onze hotelmanagement opleiding en zijn van essentieel belang om studenten voor te bereiden op een succesvolle toekomst in de internationale hospitality industrie. Uiteraard krijgen ze persoonlijke feedback van hun stagebegeleider. De hotelschool heeft al jaren een succesvol netwerk van partners, maar we zijn altijd op zoek naar nieuwe organisaties en bedrijven. Het stagebureau beoordeelt de stageplaatsen en maakt altijd een voorselectie voor bedrijven. Zo krijgen zij de meest geschikte kandidaten toegewezen. 

Praktijkstage (buitenland)

In de tweede helft van het tweede studiejaar vervullen onze hotelschool studenten een praktijkstage in het buitenland. Werkt u bij een internationaal 4- of 5-sterrenhotel, in Europa, Azië, Amerika, Antillen, Zuid-Afrika of de Verenigde Arabische Emiraten en biedt u plaats aan stagiaires? Laat het ons dan weten. Onze studenten beheersen meerdere vreemde talen en kunnen tijdens hun eerste stage meedraaien met de dagelijkse praktijk. Bijvoorbeeld op de afdeling Rooms Division of Food & Beverage. De stagebegeleider brengt altijd een bezoek aan de stagiair.

Belangstelling voor stagiaires? Neem dan contact op met Fanny Beaumont - Head of Internships

+31 (0)634 24 05 57
fanny.beaumont@zuyd.nl

 

Managementstages

Haal een jonge, enthousiaste, toekomstig leidinggevende in de gastvrijheidsector in huis! Onze studenten kijken met een frisse blik naar uw bedrijf en bieden u nieuwe inzichten. Ze werken graag in teamverband en zijn hands-on. De stage duurt 22 weken en starten tweemaal per jaar: in februari en in september. 

Stages vormen een belangrijk deel van onze hotelmanagement opleiding en zijn van essentieel belang om studenten voor te bereiden op een succesvolle toekomst in de internationale hospitality industrie. Uiteraard krijgen ze persoonlijke feedback van hun stagebegeleider. De hotelschool heeft al jaren een succesvol netwerk van partners, maar we zijn altijd op zoek naar nieuwe organisaties en bedrijven. Het stagebureau beoordeelt de stageplaatsen en maakt altijd een voorselectie voor bedrijven. Zo krijgen zij de meest geschikte kandidaten toegewezen. 

Managementstage (binnen- en buitenland)

In de tweede helft van het vierde studiejaar begint de managementstage. Deze kan zowel in Nederland als het buitenland plaatsvinden. Werkt u in een hospitality gerelateerd bedrijf en heeft u ruimte om jonge professionals ervaring te laten opdoen? Bijvoorbeeld in een bepaald vakgebied of beleidsterrein, zoals Financiën, Marketing, Human Resources Management, Event Management, Foodservice of Toerisme? Dan komen wij graag met u in contact. Een onderzoeksopdracht maakt deel uit van deze stage.

Belangstelling voor stagiaires? Neem dan contact op met Fanny Beaumont - Internship Manager.

+31 (0)43 352 86 60
fanny.beaumont@zuyd.nl

 

Management projecten

Elk jaar in februari en september starten managementprojectgroepen met hun afstudeerproject voor een opdrachtgever. Het management onderzoeksproject wordt in 15 weken uitgevoerd door een groep van ongeveer vijf vierdejaarsstudenten volgens een vaste werkwijze en afspraken.

De studenten presenteren de resultaten van het project in een onderzoeksrapport en een adviesrapport aan opdrachtgever. Elke student verdedigt individueel het onderzoeksrapport ten overstaan van de eigen begeleider en een andere docent. Na afronding van dit project starten de studenten hun managementstage. Dit is de laatste fase van hun bacheloropleiding. De onderzoeksopdrachten vinden plaats in alle terreinen van gastvrijheid passend bij de specialisatie van de studenten.

Belangstelling voor een managementproject in uw organisatie? Neem dan contact op met Rita Kusters - Coördinator Management Projecten.

+31 (0)638071572
rita.kusters@zuyd.nl

 

Gastcolleges

Gastcolleges geven nieuwe energie. Wij zijn altijd op zoek naar sprekers uit het bedrijfsleven en de non-profitsector voor lezingen voor onze studenten. Dankzij deze inspirerende colleges krijgen studenten meer inzicht in het leven na de hotelschool en de beroepspraktijk die daarbij hoort. We zijn u nu al dankbaar voor uw bijdrage!

Heeft u interesse om een gastcollege te geven? Neem dan contact op met Leonne Huveners – Coördinator Minoren.

+31 (0)6 82 93 60 14
leonne.huveners@zuyd.nl

 

Partnerships / Sponsoring

Is hospitality voor u een belangrijk segment? De managers van de toekomst worden bij ons opgeleid. Verschillende partijen geloven in de meerwaarde om in onze wereld aanwezig te zijn en bij te dragen aan ons succes. Staat u ook open voor een langdurige samenwerking met de Hotel Management School Maastricht? 

Belangstelling in samenwerken? Neem dan contact op met Vera Duehring - Dean Relations & Commercial Affairs.

+31 (0)6 227 913 48
vera.duehring@zuyd.nl

Sponsoring

Wilt u jong hospitality talent ondersteunen? Kijk dan naar de mogelijkheden van de Foundation HMSM of stuur een e-mail naar Foundationhmsm@zuyd.nl. Zo helpen we samen een toekomstige generatie en steunt u tegelijkertijd de toekomst van onze branche.

Hospitality Consultancy

Wilt u meer tevreden klanten, gasten of patiënten? Samen met de Hospitality Consultants van Hotel Management school Maastricht lukt het uw medewerkers en organisatie. Met het juiste gastvrijheidconcept maakt u het positieve verschil.

Samenwerken met de consultants en studenten van de hotelschool helpt uw organisatie met het structureel verbeteren van de gast-, klant- of patiëntgerichtheid. Benieuwd naar het resultaat van eerdere trajecten? Lees de succesverhalen.

Wilt u aan de slag met hospitality en 9+ ervaringen creëren? Neem dan contact op met Chérie Crins - Rijk – Management Assistent.

+31 (0)6 245 855 09
cherie.rijk@zuyd.nl

 

Bezoekadres

Bethlehemweg 2
6222 BM Maastricht

Contact algemeen

+31 (0)43 352 82 82