Overnachten in Maastricht?

Alleen in de zomer uitsluitend Bed & Breakfast in het Teaching Hotel!

Beschikbaarheid en prijzen

Van maandag 12 juli tot zondag 22 augustus nemen ouderejaars studenten, van de Hotel Management School Maastricht, de leiding in het Teaching Hotel. Gedurende deze periode is het Teaching Hotel open als Bed & Breakfast. Wilt u overnachten in een uniek kasteelhotel, dan bent u van harte welkom!

Het zomerteam

Het Teaching Hotel is het opleidingshotel van de Hotel Management School Maastricht. Tijdens de zomerperiode als alle studenten en docenten genieten van hun welverdiende vakantie, neemt een groep ouderejaars studenten de leiding in het hotel. Het management team bestaat uit vier studenten. Ze stellen zich graag aan u voor.

Het zomerteam

Arrangementen

Tijdens de zomerperiode bent u van harte welkom voor een overnachting met ontbijt. Om uw verblijf uit te breiden hebben wij een aantal arrangementen samengesteld.

Wat dacht u van een drankje en een borrelplank bij check-in op het terras? Heeft u er al zin in?

Arrangementen

Fietsen te huur

Zin om Maastricht en het heuvelland per fiets te ontdekken. Er zijn fietsen te huur! De kosten voor fietshuur bedragen 15 euro per fiets per dag. Er zijn fiets- en wandelroutes beschikbaar bij de receptie. Ook kunt u routes vinden op de website van Visit Zuid-Limburg.

Neemt u uw eigen picknick mee voor onderweg? Deze kunt u 1 dag van te voren bestellen bij de receptie. De kosten zijn 12,50 euro per persoon.

Bar Le Coin is open!

Gedurende de zomerperiode is restaurant l’Étoile gesloten. Wel zijn de bar en het terras van donderdag tot en met zondag geopend. Hier kunt u genieten van een heerlijke cocktail of luxe borrelplank.

Geniet bij mooi weer van het uitzicht op het park. Bestel 1 dag van te voren een picknickset en picknickkleed bij de receptie en organiseer uw eigen 'picnic in the park'. De goed gevulde mand kost 12,50 euro per persoon.

    Deel deze pagina

Wanneer zien we u?

U bent deze zomer in ons kasteelhotel in Maastricht van harte welkom voor een overnachting met ontbijt. Onze studenten zullen u compleet in de watten leggen. Heeft u er zin in? Boek dan snel! Hopelijk tot binnenkort.

Beschikbaarheid en prijzen

Overnachten in het Teaching Hotel?