Overnachten in Maastricht?

Alleen in de zomer uitsluitend Bed & Breakfast in het Teaching Hotel!

Beschikbaarheid en prijzen

Van donderdag 11 juli tot en met zondag 18 augustus nemen ouderejaars studenten van de Hotel Management School Maastricht de leiding in het Teaching Hotel. Gedurende deze periode is het Teaching Hotel open als Bed & Breakfast. Onze 26 hotelkamers zijn ontworpen door Nederlandse designers en hebben een geheel eigen inrichting. Wilt u overnachten in een uniek kasteelhotel, dan bent u van harte welkom!

Het zomerteam

Het Teaching Hotel is het opleidingshotel van de Hotel Management School Maastricht. Tijdens de zomerperiode neemt een groep Hotel Management School studenten de leiding in het hotel. Het managementteam bestaat uit vijf studenten. Ze stellen zich graag aan u voor.

Het zomerteam
#

Bed & Breakfast

Gedurende de zomerperiode is het Teaching Hotel geopend als een Bed & Breakfast. Wij bieden graag een overheerlijk ontbijt na uw overnachting aan. Bekijk hier onze ontbijt opties! 's Avonds bieden wij enkele drank en snack opties aan bij de receptie. 

Bed & Breakfast
#

Fietsen te huur

Zin om Maastricht en het heuvelland per fiets te ontdekken? Wij hebben (elektrische) fietsen te huur! De kosten voor fietshuur bedragen 15 euro per fiets, en 27,50 euro per elektrische fiets per dag. Er zijn fiets- en wandelroutes beschikbaar bij de receptie. Ook kunt u routes vinden op de website van Visit Zuid-Limburg.

Visit Zuid-Limburg
#

André Rieu

André Rieu's zomeravondconcerten op het meest romantische plein van Nederland: het Vrijthof in Maastricht. Geniet van de unieke optredens van André Rieu en het Johann Strauss orkest, van alle solisten en gastoptredens! Combineer het zomeravondconcert met een overnachting bij het Teaching Hotel en beleef een weekend om nooit te vergeten.

André Rieu
#
    Deel deze pagina
#

Wanneer zien we u?

U bent deze zomer in ons kasteelhotel in Maastricht van harte welkom voor een overnachting met ontbijt. Onze studenten zullen u compleet in de watten leggen. Heeft u er zin in? Boek dan snel! Hopelijk tot binnenkort.

Beschikbaarheid en prijzen

Overnachten in het Teaching Hotel?