#

Master Facility and Real Estate Management

Neem de leiding, master waardevolle en duurzame oplossingen!

Locatie
Maastricht
Groepsgrootte
20-25
Duur
1 jaar fulltime, 2 jaar parttime
Taal
Engels
Afstudeertitel
Master of Science (dubbele mastertitel)
Studenttevredenheid
7,6

Londen, we komen er aan!

Elk jaar maken we een studietrip naar Londen. Hier volg je interessante masterclasses en workshops op onze partneruniversiteit, de Universiteit van Greenwich. Daarnaast doen we inspiratie op tijdens bedrijfsbezoeken en vastgoed hotspots.

Studiereis
#

De keuze uit fulltime en parttime

Ben je al aan het werk maar zoek je verdieping en verbreding van je kennis? De Master FREM voegt een nieuwe dimensie toe aan je werk en projecten. Je bent zelfverzekerder om uitdagende projecten aan te gaan en meer senior rollen te vervullen. Studeer in deeltijd en breng je kennis direct in de praktijk!

parttime studeren
#

Ontmoet je docenten

Als Master FREM student maak je deel uit van een internationale en dynamische groep studenten die gecoacht worden door gepassioneerde experts en academici. Ze stimuleren je om je talenten te benutten. De opleiding is kleinschalig en intensief aangevuld met gastdocenten en bedrijfsbezoeken om de verbinding tussen theorie en praktijk te maken. Graag stellen we de docenten aan je voor die je tijdens je masteropleiding tegenkomt.

Docenten
#

Voel je thuis in Maastricht

Wist je dat Maastricht de meest internationale studentenstad in Nederland is? Het is één van de oudste steden maar ook een dynamische, jonge stad waar het studentenleven bruist en waar je je snel thuis zult voelen.

Studentenleven
#