#

Bachelor Hotel Management

4-jarige opleiding

Engelstalige opleiding - start in september én februari
Locatie
Maastricht
Duur
4 jaar, start in sept. en feb.
Eerstejaars studenten
390
Taal
Keuze: Nederlands of Engels
Afstudeertitel
Bachelor of Arts (BA)
Studenttevredenheid
3,8/5

Wonen op de campus

Tijdens je eerste jaar aan de hotelschool in Maastricht woon je in de Student Residence op de campus. Je komt terecht in een internationale community. Het is hier heel gezellig wonen en het is goed voor je sociale en praktische vaardigheden. Sinds september 2020 hebben we een gloednieuwe studentenhuisvesting. Je krijgt een gemeubileerde privékamer met badkamer en een gemeenschappelijke woonkamer met keuken.

Student Residence
#

Praktijk

In het eerste jaar doe je naast kennis (theorielessen) al veel praktijkervaring op. Je werkt dan in ons eigen Teaching Hotel en in studentenrestaurant Refresh. In deze unieke leeromgevingen zorg jij dat het jouw gasten aan niets ontbreekt.

Unieke leeromgeving
#

Studentenrestaurant Refresh

In Refresh hangt een echte huiskamersfeer; de plek om samen te eten, te werken en elkaar te ontmoeten. 
Naast de bar vind je trouwens iedere dag een nieuwe voorraad vers fruit om gratis mee te nemen, goed als aanvulling op je dagelijkse vitamines. Denk er wel aan om je eigen beker mee nemen, want de hotelschool heeft geen weggooibekers voor koffie, thee en water. Zo produceren we minder afval en werken we aan verduurzaming. 

Duurzaamheid
#

Talen

Het beheersen van meerdere vreemde talen is essentieel binnen de hotellerie. Je volgt naast Engels een tweede taal. Je kunt kiezen uit Frans, Duits of Spaans. Wil je meer weten welke vakken je krijgt en wanneer je op stage gaat, lees dan snel verder.

Studieprogramma
#

Engelstalige opleiding

Weet je dat je de vierjarige opleiding Hotel Management ook volledig in het Engels kunt volgen? Je verbetert niet alleen je Engels, je woont, studeert en werkt ook met zowel Nederlandse en internationale studenten. Je leert daardoor snel andere culturen kennen en bekijk je opdrachten en projecten vanuit een ander perspectief. 

Engelstalige bachelor
#

Diploma en titel

Rond je de bachelor hotelmanagement met succes af, dan ontvang je je ‘Funda’. Zo noemen we het einddiploma van de Hotel Management School Maastricht. Aan de Funda is een internationaal erkende titel verbonden: Bachelor of Arts (BA).

Toekomst
#

Bekijk de campus

Onze campus bestaat uit meerdere gebouwen die dicht bij elkaar liggen. Klik op de icoontjes voor meer informatie!
Ook staan de routes richting centrum en bus- en treinstation aangegeven.