#

Bachelor Hotel Management

4-jarige opleiding

Engelstalige opleiding - start in september én februari
Locatie
Maastricht
Duur
4 jaar, start in sept. en feb.
Eerstejaars studenten
390
Taal
Keuze: Nederlands of Engels
Afstudeertitel
Bachelor of Arts (BA)
Studenttevredenheid
8,2

Wonen op de campus

Tijdens je eerste jaar aan de hotelschool in Maastricht woon je in de Student Residence op de campus. Je komt terecht in een internationale community. Het is hier heel gezellig wonen en het is goed voor je sociale en praktische vaardigheden. Sinds september 2020 hebben we een gloednieuwe studentenhuisvesting. Je krijgt een gemeubileerde privékamer met badkamer en een gemeenschappelijke woonkamer met keuken.

Student Residence
#

Praktijk

In het eerste jaar doe je naast kennis (theorielessen) al veel praktijkervaring op. Je werkt dan in ons eigen Teaching Hotel en in studentenrestaurant Refresh. In deze unieke leeromgevingen zorg jij dat het jouw gasten aan niets ontbreekt.

Unieke leeromgeving
#

Talen

Het beheersen van meerdere vreemde talen is essentieel binnen de hotellerie. Je volgt naast Engels een tweede taal. Je kunt kiezen uit Frans, Duits of Spaans. Wil je meer weten welke vakken je krijgt en wanneer je op stage gaat, lees dan snel verder.

Studieprogramma
#

Diploma en titel

Rond je de bachelor hotelmanagement met succes af, dan ontvang je je ‘Funda’. Zo noemen we het einddiploma van de Hotel Management School Maastricht. Aan de Funda is een internationaal erkende titel verbonden: Bachelor of Arts (BA).

Toekomst
#

Bekijk de campus

Onze campus bestaat uit meerdere gebouwen die dicht bij elkaar liggen. Klik op de icoontjes voor meer informatie!
Ook staan de routes richting centrum en bus- en treinstation aangegeven.