#

Deeltijd master Facility & Real Estate Management

Internationaal, academisch en persoonlijk!

Een deeltijd master is een grote investering, in tijd én geld. Maar het is ook juist een investering op persoonlijk en professioneel vlak. Het is dus belangrijk om te kijken hoe het bijdraagt aan jouw ambities en loopbaan. Je hebt vast veel vragen. Vooral of de voordelen van het volgen van de deeltijd master Facility & Real Estate Management in Maastricht opwegen tegen de tijd en het geld dat je er in investeert. Wij verzekeren je, dat doet het zeker!

 

DOWNLOAD HIER DE FACTSHEET!

Kennis is macht

Voor dat dubbele MSc. diploma doe je het misschien niet. Voor de wereld aan kennis die je opdoet wel. De deeltijd master Facility & Real Estate Management helpt jou je kennis te verdiepen of verbreden, afhankelijk van je  achtergrond en werkervaring.  Je bestudeert uitdagende theorieën en leert over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van van facility & real estate management. Zowel via onze gespecialiseerde docenten, als door de rijke kennis van gastsprekers die met hun voeten in de klei staan.

#

Dankzij de combinatie van theoretische kennis en de toepasbaarheid ervan, leer je bij deze professionele Master theorie en praktijk betekenisvol met elkaar te verbinden. Ook de toetsvormen (papers, mondeling examen, presentaties) doen een beroep op je vermogen kennis toe te passen en daardoor impact te maken.  

Maak het verschil. Voor jezelf, voor je organisatie

Theorie en praktijk versterken elkaar. Daar geloven we bij Hotel Management School Maastricht heilig in. Dus ook bij de Master FREM. Met de opgedane kennis verwerf je nieuwe inzichten die je direct kunt toepassen. Het voegt een nieuwe dimensie toe aan je werk en projecten. Je bent nu beter uitgerust en zelfverzekerder om uitdagende projecten aan te gaan en meer senior rollen te vervullen. Dit zal de drijvende kracht zijn achter positieve veranderingen. Je wordt een gedegen gesprekspartner voor andere managers. Met de Master of Science graad verwerf je een academisch werk- en denkniveau en ben je aantoonbaar beter gekwalificeerd.

#

De deeltijd master Facility & Real Estate Management gaat je een boost geven. Aan je eigen professionele en persoonlijke ontwikkeling, je loopbaan en de organisatie waarvoor je werkt!

Werk, werk, netwerk – hier en in het buitenland

De Master FREM biedt de unieke combinatie van de twee disciplines facility en real estate management, en combineert dit met een international approach.  Dit maakt de deeltijd master erg in trek bij studenten over de hele wereld. De afgelopen jaren kwam 40-60% van de  studenten uit het buitenland. Een fijne bijkomstigheid: je tilt je Engelse skills naar het volgende niveau! Je werkt intensief samen met internationale medestudenten met een verscheidenheid aan  achtergronden. Projecten leer je vanuit een andere hoek te benaderen en je weet je in de schoenen van (internationale) stakeholders te verplaatsen. Jij komt met nieuwe, innovatieve benaderingen en oplossingen. 

#

Een dag per week les

De studiebelasting is behapbaar. Eén dag per week heb je colleges. Verder spendeer je 10-15 uur per week aan zelfstudie. Daarnaast heb je als professional de soft skills in tijdsmanagement en professionele attitude om deze deeltijd master succesvol af te ronden. Dit doe je in twee jaar. Jij bent gemotiveerd en weet waar je het voor doet!

#

Persoonlijk en interactief

Het zal je niet ontgaan dat we je graag helpen om de juiste keuze te maken. Dat is niet anders in de colleges. De master Facility & Real Estate Management is een kleinschalige en persoonlijke opleiding. Je hebt maximaal 25 medestudenten. Je wordt onderdeel van interactieve lessen, maar op individuele basis gecoacht en beoordeeld. Je geeft zelf de draai aan de focus van deze opleiding. De inbreng van onderwerpen en thema’s voor papers en je thesis is aan jou. Persoonlijker wordt het niet!

#
    Deel deze pagina
#

Pak je kans

Sluit deze master goed aan bij jouw ambities en loopbaan? Krijg de bevestiging door een online open dag bij te wonen en spar met studenten, professionals en docenten van de master in Facility & Real Estate Management. Zo wordt duidelijk dat dit de volgende stap is in jouw carrière. Lees meer over het studieprogramma en de toelating en selectie. Voor deze master is geen GMAT of premaster vereist, we kijken o.a. naar zaken zoals vooropleiding, Engelse taalvaardigheid en motivatie. We hopen je snel te mogen verwelkomen!

Let op: niet-EU-studenten kunnen zich alleen voor de fulltime master aanmelden, aangezien dit een vereiste is voor het verkrijgen van een studievisum.

Ben je enthousiast en heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op per e-mail, plan een online meeting of geef onze recruiter Danique Spierts een belletje:

+31 (0)6 43 577 147

Dit is de opleiding die je zoekt!