#

Deeltijd master Facility & Real Estate Management

Internationaal, academisch en persoonlijk!

Een deeltijd master blijft een grote investering, in tijd én geld. Het is dus belangrijk om te kijken hoe het bijdraagt aan jouw ambities en loopbaan. Je hebt vast veel vragen. Vooral of de voordelen van het volgen van de deeltijd master Facility & Real Estate Management opwegen tegen de tijd en het geld dat je er in investeert. Wij verzekeren je, dat doet het zeker!

 

DOWNLOAD HIER DE FACTSHEET!

Kennis is macht

Voor dat dubbele MSc. diploma doe je het misschien niet. Voor de wereld aan kennis die je opdoet wel. De deeltijd master Facility & Real Estate Management helpt jou je kennis te verdiepen of verbreden, afhankelijk van je academische achtergrond en werkervaring.  Je bestudeert uitdagende theorieën en leert over de nieuwste ontwikkelingen uit het bedrijfsleven van facility & real estate management. Zowel via onze gespecialiseerde professoren, als door de rijke kennis van gastsprekers die met hun voeten in de klei staan.

#

Dankzij je werkervaring merk je dat je een duidelijke vertaalslag kunt maken van de theorie naar de praktijk. Je hebt de boekenkennis concreter op je netvlies, wat ten goede komt bij de rapporten en thesis. Je hebt amper examens. Je leert door te doen. 

Maak het verschil. Voor jezelf, voor je organisatie

Theorie en praktijk versterken elkaar. Daar geloven we bij Hotel Management School Maastricht heilig in. Met de opgedane kennis verwerf je nieuwe inzichten die je direct kunt toepassen. Het voegt een nieuwe dimensie toe aan je werk en projecten. Je bent nu beter uitgerust en zelfverzekerder om uitdagende projecten aan te gaan en meer senior rollen te vervullen. Dit zal de drijvende kracht zijn achter positieve veranderingen. Je wordt een gedegen gesprekspartner voor andere managers. Met de Master of Science graad verwerf je een academisch werk- en denkniveau en ben je aantoonbaar beter gekwalificeerd.

#

De deeltijd master Facility & Real Estate Management gaat je een boost geven. Aan je eigen loopbaan en organisatie!

Werk, werk, netwerk – hier en in het buitenland

Er worden niet veel masters in het Engels aangeboden. Zeker niet met dezelfde internationale scope of unieke combinatie van de twee disciplines facility en real estate management. Dit maakt de deeltijd master erg in trek bij studenten over de hele wereld. In de afgelopen jaren kwam 40-60% van de master Facility & Real Estate Mangement studenten uit het buitenland. Een fijne bijkomstigheid: je tilt je Engelse skills naar het volgende niveau. 
Je werkt intensief samen met internationale medestudenten met een verscheidenheid aan academische achtergronden. Projecten leer je vanuit een andere hoek te benaderen. Je weet je in de schoenen van (internationale) stakeholders te verplaatsen. Jij komt met nieuwe, innovatieve benaderingen en oplossingen. Ambieer je een internationale baan? Dan heb jij al een streepje voor!

#

Een dag per week les

De studiebelasting is behapbaar. Eén dag per week heb je colleges. Verder spendeer je 10-15 uur per week aan zelfstudie. Daarnaast heb je als professional de soft skills in tijdsmanagement en professionele attitude om deze deeltijd master succesvol af te ronden. Dit doe je in twee jaar. Jij bent gemotiveerd en weet waar je het voor doet!

#

Persoonlijk en interactief

Het zal je niet ontgaan dat we je graag helpen om de juiste keuze te maken. Dat is niet anders in de colleges. De master Facility & Real Estate Management is een kleinschalige en persoonlijke opleiding. Je hebt maximaal 25 medestudenten. Je wordt onderdeel van interactieve lessen, maar op individuele basis gecoacht en beoordeeld. Je geeft zelf de draai aan de focus van deze opleiding. De inbreng van onderwerpen en thema’s voor papers en je thesis is aan jou. Persoonlijker wordt het niet!

#
    Deel deze pagina
#

Pak je kans

Sluit deze master goed aan bij jouw ambities en loopbaan? Krijg de bevestiging door een online open dag bij te wonen. Of spar met studenten, professionals en professoren van de master in Facility & Real Estate Management. Zo wordt duidelijk dat dit de volgende stap is in jouw carrière. Lees meer over het studieprogramma en de toelating en selectie. Voor deze master is geen GMAT of premaster vereist. Wij selecteren op academische achtergrond en werkervaring. We hopen je snel te mogen verwelkomen!

Ben je enthousiast en heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op per e-mail. Of geef onze recruiter Danique Spierts een belletje:

+31 (0)6 43 577 147

Dit is de opleiding die je zoekt!