Open dagen

Zit je in het derde of vierde jaar van je bacheloropleiding en ben je rond aan het kijken wat je hierna kunt gaan doen? Je opties liggen open... Spannend! 
Enerzijds kriebelt het om meteen de banenmarkt te gaan verkennen. Anderzijds klinkt doorstuderen ook als een interessante optie. Grote keuzes die je niet onbezonnen maakt. De master Facility and Real Estate management is zo’n keuze, die je trouwens ook parttime (tweejarig) kunt volgen.

Drie studenten bespreken hun project in de binnentuin van Hotelschool Maastricht.

Open dagen

Wil je meer weten over de master Facility and Real Estate Management, meld je dan aan voor een online open dag. Wij geven je dan een zo'n duidelijk mogelijk beeld van de master en wat studeren bij ons betekent. Bovendien kun je meteen al je vragen stellen. De voertaal tijdens de online open dag is Engels.

Klik op onderstaande knop, kies de datum die jou het beste uitkomt en schrijf je in. Je ontvangt een bevestiging en dan ontmoeten we elkaar 'in the cloud'.

AANMELDEN ONLINE OPEN DAG

Programma open dag

Als je de infosessie bijwoont, hoor je alle ins & outs van de master Facility and Real Estate Management. Dit gaat in het Engels aangezien deze master geheel in het Engels wordt aangeboden. De infosessie duurt ongeveer 1 uur. 

Aan het einde van de sessie heb je een goed beeld wat de studie inhoudt en wat je er in de toekomst mee kunt. Je gaat in gesprek met docenten en studenten en hoort van hen wat de opleiding leuk maakt. Maar ook wat er af en toe lastig en uitdagend aan is. Zo ben je goed voorbereid om jouw keuze te maken. 

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Voordelen van doorstuderen met de parttime of fulltime master
  • Verschil tussen een HBO en WO master
  • Inhoud van de vakken
  • Toelatingseisen master FREM
  • Kosten master
  • Manier van lesgeven en toetsen
  • Ervaring van studenten/alumni
  • Carrière perspectieven
  • Voorproefje over leiderschap door van Pepijn Happel
  • Studentenstad Maastricht

Chat met onze docenten!

We brengen je graag met onze docenten in contact, zodat je met hen kunt sparren om te kijken of de master aan jouw persoonlijke ambities voldoet. Ze willen dat je je thuis voelt in de groep om het beste in jezelf naar boven te halen. Door hun ruime ervaring en sterke relaties met het werkveld zijn zij uitstekende sparringpartners. Samen met hen ontdek je of deze master de juiste is voor jou!

Meeloopdag

Heb je de online open dag al een keer meegemaakt en ben je enthousiast geworden? Meld je dan aan voor een meeloopdag.

Meld je aan voor de master september 2023

Via Studielink tussen
1 oktober 2022 – 15 augustus 2023

Direct aanmelden
#

Meeloopdagen master Facility and Real Estate Management 

Heb je de online open dag al een keer meegemaakt en ben je enthousiast geworden? De volgende stap is een meeloopdag. Tijdens een meeloopdag ben je te gast in de lessen van de master in Facility and Real Estate Management. Je ervaart hoe onze studenten te werk gaan en wat er van hen verwacht wordt. 

Voldoe je aan de toelatingseisen en ben je geïnteresseerd? Stuur een e-mail naar masters.hmsm@zuyd.nl om een meeloopdag in te plannen.