Open dagen

Wil je verder investeren in je professionele- en persoonlijke ontwikkeling en doorstuderen voordat je de stap naar de arbeidsmarkt maakt? Of studeren naast je baan? Onze master (fulltime of parttime) is dan zeker het overwegen waard. Meld je aan voor een online open dag en ontdek of de master Facility and Real Estate Management bij je past!

Drie studenten bespreken hun project in de binnentuin van Hotelschool Maastricht.

Open dagen

De open dagen voor de master Facility and Real Estate Management vinden altijd online plaats. Tijdens een online sessie geven wij je een zo'n duidelijk mogelijk beeld van de master en wat studeren bij ons betekent. Bovendien kun je meteen al je vragen stellen. De voertaal tijdens de online open dag is Engels aangezien de master geheel in het Engels wordt aangeboden. De infosessie duurt ongeveer 1 uur. Je gaat in gesprek met docenten en studenten en hoort van hen wat de opleiding leuk maakt, maar ook wat er af en toe lastig en uitdagend is. Zo ben je goed voorbereid om jouw keuze te maken. 

Klik op onderstaande knop, kies de datum die jou het beste uitkomt en schrijf je in. Je ontvangt een bevestiging en dan ontmoeten we elkaar 'in the cloud'!

AANMELDEN ONLINE OPEN DAG

Onderwerpen die aan bod komen tijdens de online open dag:

  • Voordelen van doorstuderen met de parttime of fulltime master
  • Verschil tussen een HBO en WO master
  • Inhoud van de vakken
  • Toelatingseisen master FREM
  • Kosten master
  • Manier van lesgeven en toetsen
  • Ervaring van studenten/alumni
  • Carrière perspectieven
  • Voorproefje over leiderschap 
  • Studentenstad Maastricht

Chat met onze docenten!

We brengen je graag met onze docenten in contact, zodat je met hen kunt sparren om te kijken of de master aan jouw persoonlijke ambities voldoet. Ze willen dat je je thuis voelt in de groep om het beste in jezelf naar boven te halen. Door hun ruime ervaring en sterke relaties met het werkveld zijn zij uitstekende sparringpartners. Samen met hen ontdek je of deze master de juiste is voor jou!

Ontmoet onze recruiter

Heb je interesse en wil je meer weten? Stel je vragen aan onze recruiter Danique Spierts via een online meeting!

Meeloopdag

Heb je de online open dag al een keer meegemaakt en ben je enthousiast geworden? Meld je dan aan voor een meeloopdag.

Meld je aan voor de master september 2024

Via Studielink tot 15 augustus 2024

Direct aanmelden
#

Meeloopdagen master Facility and Real Estate Management 

Heb je de online open dag al een keer meegemaakt en ben je enthousiast geworden? Volg dan een meeloopdag. Tijdens een meeloopdag ben je te gast in de lessen van de Master Facility and Real Estate Management. Je ervaart hoe onze studenten te werk gaan en wat er van hen verwacht wordt. 

Stuur een e-mail naar masters.hmsm@zuyd.nl om een meeloopdag in te plannen.