#

Introductie van het zomer team

Het management team staat voor u klaar deze zomer!

Het Teaching Hotel is onderdeel van de Hotel Management School Maastricht. Tijdens de zomerperiode als alle studenten en docenten genieten van hun welverdiende vakantie, neemt een groep ouderejaars studenten de leiding in het hotel. Het management team bestaat uit vijf studenten. Ze stellen zich graag aan u voor!

Rebecca Zimmer – General Manager

Mijn naam is Rebecca Zimmer, ik ben 22 jaar oud en ben momenteel derdejaars student aan de Hotel Management School Maastricht. Ik ben opgegroeid met een Euraziatische achtergrond, aangezien ik half Taiwanees en half Duits ben.

Deze zomer ga ik vol vertrouwen aan de slag als General Manager van ons prachtige Teaching Hotel. Ik zie deze kans als een geweldige manier om onze gasten te voorzien van het optimale niveau van internationale gastvrijheid. Ik kijk ernaar uit om u deze zomer te ontmoeten!

#

Riangelo Servanie  – Front office Manager

Mijn naam is Riangelo Servanie, 4e jaars student aan de Hotel Management School Maastricht. Ik ben 24 jaar oud, en geboren op Curacao. De Caribische gastvrijheid en warmte hebben mij altijd geïnspireerd om gastvrijheid te studeren.

Tijdens de zomer is het mijn inzet om u een warm gastvrij gevoel te geven en tevens de beste overnachtingservaring die u in de stad kunt krijgen. Boek nu uw bed and breakfast voor de zomer en laat ons u verrassen met een onvergetelijke en fantastische zomer!

#

Alexey Müller-Hanke – Housekeeping Manager 

Mijn naam is Alexey Müller-Hanke en ik ben momenteel ingeschreven als student aan de Hotel Management School Maastricht. Ik ben 27 jaar oud, kom uit Duitsland en heb vele jaren werkervaring in de horeca. Voorheen heb ik in verschillende hotels in Berlijn gewerkt. Tijdens de zomer zal ik uw Housekeeping Manager zijn, en zal vanuit de achterzijde van het hotel er alles aan doen om een onvergetelijke ervaring te creëren!

#

Maria Batista Valdez - Keukenmanager 

Mijn naam is Maria Batista Valdez, 26 jaar oud en ik studeer momenteel facility management in Heerlen.  In de zomer heb ik de functie van keukenmanager gekregen, vanuit hier zal ik mijn team leiden om het beste eten & drinken te serveren tijdens uw verblijf. Tevens zorg ik ervoor dat wij de beste gastvrijheid ooit serveren.

#

Sven Bakker - F&B Manager

Mijn naam is Sven Bakker. Ik ben 20 jaar oud en ik ben momenteel derdejaars student aan de Hotel Management School in Maastricht. Ik kom oorspronkelijk uit Amersfoort, en ben gek op alles wat met restaurants, koken en gastvrijheid te maken heeft. Deze zomer ga ik werken in het Teaching Hotel als F&B manager, en ik kijk er naar uit om jullie daar deze zomer te ontmoeten!

#
    Deel deze pagina
#

Wanneer zien we u?

U bent deze zomer in ons kasteelhotel in Maastricht van harte welkom voor een overnachting met ontbijt. Onze studenten zullen u compleet in de watten leggen. Heeft u er zin in? Boek dan snel! Hopelijk tot binnenkort.

Beschikbaarheid en prijzen

Overnachten in het Teaching Hotel?