Introductie van het zomer team

Het management team staat voor u klaar deze zomer!

Tijdens de zomerperiode als alle studenten en docenten genieten van hun welverdiende vakantie, neemt een groep ouderejaars studenten de leiding in het hotel. Het management team bestaat uit vier studenten. Ze stellen zich graag aan u voor!

Menne Jacobs – General Manager

Ik ben Menne, 22 jaar oud, en ik zit momenteel in het 4e leerjaar van de Hotelschool. Ik ben geboren in Mook, dit is een klein dorpje gelegen in Limburg. Mijn stage in het 2e leerjaar heb ik gelopen bij Pepperclub hotel & spa in Kaapstad, Zuid-Afrika.
 
Tijdens de zomer ben ik als General Manager eind verantwoordelijk voor het Teaching Hotel. Een hele uitdaging maar ook ontzettend leuk. Ik zie uit naar dit avontuur en hoop u in de zomer te mogen ontmoeten. 

Charlotte Caris – Front office Manager

Mijn naam is Charlotte Caris. Ik ben geboren en getogen in Roermond en ik ben 22 jaar. Ik zit alweer in het derde leerjaar en heb het heel erg naar mijn zin. Ik heb mijn stage afgerond bij Cromlix, een prachtig hotel in Schotland.

Dit jaar ben ik een van de gelukkige die het zomerteam mag ondersteunen. Ik zal de functie van Front office Manager op me nemen deze zomer, ik kijk er heel erg naar uit!

Alexey Müller-Hanke – Housekeeping Manager 

Mijn naam is Alexey Müller-Hanke, ik ben 26 jaar oud en zit momenteel in het 1e leerjaar van de Hotelschool, Maastricht. Ik ben geboren in het mooie Rusland, om precies te zijn St. Petersburg. Als vooropleiding heb ik een mbo afgerond en ik heb werk ervaring opgedaan in het IBIS Hotel in Berlijn.

Mijn functie binnen het Teaching Hotel zal deze zomer Housekeeping Manager zijn. Ik kijk er heel erg naar uit en hoop er vooral ook veel van te leren. 

Daniel Kirellos – Night Audit Manager 

Ik ben Daniel Kirellos, 27 jaar. Ik kom uit Libanon en studeer dit jaar af van de Hotel Management School Maastricht. Mijn ervaring binnen de opleiding is erg positief en kijk er daarom ook erg naar uit om deze zomer deel te nemen aan het Zomer team van het Teaching Hotel. Verder heb ik ervaring opgedaan in de hotellerie bij Crystal Gateway Marriott, Washington DC, in de Verenigde Staten (Front office departement).

Mijn functie is deze zomer die van Night Audit Manager. Ikzelf heb er heel erg veel zin in!

    Deel deze pagina

Wanneer zien we u?

U bent deze zomer in ons kasteelhotel in Maastricht van harte welkom voor een overnachting met ontbijt. Onze studenten zullen u compleet in de watten leggen. Heeft u er zin in? Boek dan snel! Hopelijk tot binnenkort.

Beschikbaarheid en prijzen

Overnachten in het Teaching Hotel?