Arrangementen

Wilt u het Teaching Hotel optimaal beleven? De lekkerste gerechten proeven? Het kasteel ontdekken? U laten verrassen door onze studenten? Maastricht op een andere manier verkennen? Met een van onze arrangementen combineert u een bezoek aan Maastricht met een heerlijk verblijf. Onze 26 unieke hotelkamers zijn ontworpen door Nederlandse designers en hebben elk een geheel eigen inrichting en sfeer.

Op dit moment zijn er helaas geen arrangementen beschikbaar.

Arrangement in het Teaching Hotel

Unieke leeromgeving

Teaching Hotel Château Bethlehem in Maastricht biedt gasten een uitzonderlijke en inspirerende plek om te verblijven. Voor eerstejaarsstudenten van de hotelschool is het hotel een praktische trainingsomgeving. 

Onder toeziend oog van docenten leren zij hier de eerste beginselen van het hotellerievak en zorgen zij ervoor dat het gasten aan niets ontbreekt. Het Teaching Hotel in Maastricht leidt studenten op tot de hotelmanagers van de toekomst: creatieve, innovatieve vakmensen met hart voor de zaak, maar vooral hart voor de gasten.

Wilt u eens een kijkje nemen in ons hotel? Bent u ook zo benieuwd naar onze designer kamers? Onze studenten nemen u graag mee in de unieke omgeving van het Teaching Hotel. Voor informatie kunt u bij de receptie terecht.