Arrangementen

Wilt u het Teaching Hotel optimaal beleven? De lekkerste gerechten proeven? Het kasteel ontdekken? U laten verrassen door onze studenten? Maastricht op een andere manier verkennen? Met een van onze arrangementen combineert u een bezoek aan Maastricht met een heerlijk verblijf. Onze 26 unieke hotelkamers zijn ontworpen door Nederlandse designers en hebben elk een geheel eigen inrichting en sfeer.

Arrangement in het Teaching Hotel
Teaching Hotel Château Bethlehem

Getaway Package | Celebrate our vibrant inspiring destination!

Bent u ook zo  toe aan een nachtje weg? Even wat afleiding van het thuis werken en echt vertoeven in een andere omgeving! Beleef het Teaching Hotel, celebrate our vibrant inspiring destination! Gewoon even genieten, alle drukte achter je laten, heerlijke dineren (3 gangen), de volgende dag starten met een uitgebreid ontbijt en uitwaaien in het park met de prachtige herfstkleuren.
Onze jonge studenten maken er graag een fijn verblijf van.

Het arrangement is inclusief:

  • Een overnachting in een Superior of Deluxe kamer
  • 3-gangen diner voor twee personen (exclusief dranken)
  • Een “full breakfast” voor twee personen 

U kunt het Getaway Package direct  boeken op onze website. 

Teaching Hotel Château Bethlehem.jpg

 

Reserveren

+31 (0)43 352 82 92
frontofficeteachinghotel@zuyd.nl

Unieke leeromgeving

Teaching Hotel Château Bethlehem in Maastricht biedt gasten een uitzonderlijke en inspirerende plek om te verblijven. Voor eerstejaarsstudenten van de hotelschool is het hotel een praktische trainingsomgeving. 

Onder toeziend oog van docenten leren zij hier de eerste beginselen van het hotellerievak en zorgen zij ervoor dat het gasten aan niets ontbreekt. Het Teaching Hotel in Maastricht leidt studenten op tot de hotelmanagers van de toekomst: creatieve, innovatieve vakmensen met hart voor de zaak, maar vooral hart voor de gasten.

Wilt u eens een kijkje nemen in ons hotel? Bent u ook zo benieuwd naar onze designer kamers? Onze studenten nemen u graag mee in de unieke omgeving van het Teaching Hotel. Voor informatie kunt u bij de receptie terecht.