#

Bruiloft Maastricht

Vier je bruiloft in een prachtig kasteel in Maastricht

Château Bethlehem in Maastricht is een unieke feestlocatie voor een bruiloft in Maastricht. Ons historische kasteel biedt alle mogelijkheden en voorzieningen om de mooiste dag in jullie leven nog mooier te maken.

De authentieke zalen van het Château zijn in een modern jasje gestoken. Trouwt u in de Franse zaal of romantisch buiten in het park? Wilt u dineren op het terras of op de binnenplaats? Het hotel exclusief voor uw gezelschap afhuren? Alles is mogelijk! Bekijk hier onze laatste bruiloft.

Een huwelijk is een spannende tijd van plannen en organiseren, maar ook een tijd van intens genieten en naar de dag toeleven. Daarom ondersteunen wij u graag in de voorbereidingen. Van ceremonie tot en met ontbijt op bed.

Unieke plek, unieke verzorging

Uw bruiloft in ons Château wordt volledig verzorgd door de gastvrije, enthousiaste studenten van Hotel Management School Maastricht. Onder begeleiding natuurlijk, al leert de ervaring dat dit nauwelijks nodig is.  Alles staat in het teken om u en uw gezelschap een fantastische bruiloft in Maastricht te bezorgen!

Onze unieke locatie is op vele manieren in te delen en te gebruiken. We denken graag met u mee en horen graag uw wensen. Bent u al benieuwd? Komt dan gerust vrijblijvend een kijkje nemen! 

#

Feestlocatie

Voor uw bruiloft in Maastricht beschikt het kasteel over twee zalen. De monumentale Franse zaal heeft hoge muren, grote ramen en prachtige plafondschilderingen en biedt uitzicht op het park. De zaal is 102 m2 groot en beschikt over een geluidsinstallatie. De Franse zaal is zeer geschikt voor de ceremonie, een receptie, een diner aan ronde tafels met ongeveer 70 gasten of een fantastisch feest met maximaal 90 gasten. De authentieke Ontvangstkamer is een multi-functionele zaal die uiterst geschikt is voor een kleine borrel of privé diner. De zaal is 31 m2 groot en ligt tegenover de Franse Zaal. Tijdens uw bruiloft in Maastricht kunt u beide zalen uiteraard combineren. Bijvoorbeeld om een fijne ruimte te creëren waar het wat rustiger is dan in de Franse feestzaal.  

#

Binnenplaats en park

Het Château heeft een mooie, ruime binnenplaats die echt dat historische gevoel losmaakt bij uw en uw gasten. Achter het kasteel ligt een schitterende tuin, ‘Le Jardin’ die doorloopt in een groot, groen park. Beide plekken in de buitenlucht lenen zich uitstekend voor de huwelijksceremonie, een chique diner of een feestavond. 

#

Overnachten

Willen u en/of uw gasten in het kasteel logeren? Wij hebben voor uw bruiloft in Maastricht maar liefst 26 unieke hotelkamers tot uw beschikking. U kunt er enkele boeken of het complete hotel afhuren. Overnachten in het Château is een belevenis op zich. Achter elke hotelkamer deur schuilt een verrassing. Zo hebben we onder meer een zwembad kamer en jungle kamer. Natuurlijk is er ook een mooie suite waar u als pasgetrouwd koppel heerlijk kunt genieten van de verborgen luxe spa. 

#

Catering

Uw bruiloft in Maastricht is natuurlijk niet compleet zonder uitstekende catering. Voor uw huwelijk zijn er verschillende mogelijkheden om u en uw gasten te verwennen met een heerlijke lunch, sit-down dinner, walking dinner en/of borrel. Wij serveren de lekkerste seizoens-gerechten, bereid met lokale ingrediënten. Met onze kennis van producten, smaakcombinaties en kooktechnieken stellen we in overleg graag een verrassend menu samen voor u en uw gasten. 

Voor vragen over de bruiloft kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)43 352 82 49 of salesteachinghotel@zuyd.nl.

#

Historie

Teaching Hotel Château Bethlehem is een eeuwenoud kasteel met een rijke historie. Deze gaat terug tot de 13e eeuw. De Hotel Management School Maastricht vestigde zich in 1953 in het kasteel. In 2010 werd het omgebouwd tot Teaching Hotel. In de korte historie van het hotel vonden al vele prachtige evenementen plaats. Wordt uw bruiloft de volgende? 

#
    Deel deze pagina
#

Arrangementen

Natuurlijk bent u in ons kasteelhotel in Limburg van harte welkom voor een overnachting, lunch, diner of drankje. Maar wat dacht u van een geheel verzorgd weekendje Bourgondisch Maastricht? Waarbij onze studenten u compleet in de watten leggen? Heeft u er al zin in? Bekijk dan snel onze arrangementen. Hopelijk tot binnenkort!

Contact

Overnachten in het Teaching Hotel?