Teaching Hotel met studenten

De Hotel Management School Maastricht biedt haar studenten een praktische trainingsomgeving. Teaching Hotel Château Bethlehem is een hotel met 26 kamers, diverse vergaderruimtes, een restaurant en een bar. In deze experimentele en toekomstgerichte omgeving zijn gasten welkom zijn en vervullen studenten de rollen van gastheer, gastvrouw én manager.

MVB20190705-396.jpg

Inspirerende omgeving

In de loop der jaren heeft de hospitality branche vele veranderingen ondergaan. De hotelschool anticipeert hierop. Het curriculum van de hotelschool wordt steeds vernieuwd. We zorgen voor een optimale afstemming tussen theorie en praktijk. De hotelschool acht het noodzakelijk om een omgeving te creëren die zowel de docenten als studenten stimuleert en inspireert. 
Het Teaching Hotel biedt de mogelijkheid om de nieuwste trends en ontwikkelingen in het opleidingsprogramma te integreren. Daarnaast stimuleert het hotel de studenten om te zoeken naar innovatiemogelijkheden. Nog voordat hun carrière van start gaat, maken ze kennis met ontwerpgericht en conceptueel denken. In de visie van de hotelschool dient een hotelmanager open te staan voor verandering en innoverend werken.

Unieke leeromgeving

Via het concept ‘leren op de werkplek’ doen studenten praktijkervaring op in het Teaching Hotel. In de eerste zes maanden van hun eerste jaar brengen zij de geleerde theorie in praktijk, maar voeren ze ook supervisietaken uit. Tot slot loopt een selecte groep studenten stage in het Teaching Hotel. Tijdens een praktijk- of managementstage vervullen zij de functie van supervisor/manager.