Opnieuw: HMSM topopleiding

Met een score van 8,2 (82 van de 100 punten in de Keuzegids hbo, 2020) wordt de Hotel Management School Maastricht ook dit jaar gekwalificeerd als ‘excellent’ en mag zij zich opnieuw een topopleiding noemen.

Dat is bijzonder goed nieuws voor de HMSM Community! Het kwaliteitsbewustzijn van het team en de voortdurende aandacht voor het optimaliseren van ons onderwijsaanbod werpt zijn vruchten af.

Stempel-topopleiding-hbo-2020.png

Waarborging van diploma

Voor onze studenten betekent het dat de waarde van de Funda verder verstevigd wordt: een diploma van een Nederlandse (internationaal geaccrediteerde) topopleiding is een mooi entreebewijs voor de internationale Hospitality Industry. Kortom: “We mogen met zijn allen heel trots zijn op dit resultaat”, aldus Ad Smits, directeur van de opleiding. 

Goed gezelschap

De Hotel Management School Maastricht bevindt zich binnen Zuyd Hogelschool overigens in uitstekend gezelschap. Maar liefst 12 opleidingen van Zuyd hebben het predicaat topopleiding ontvangen. Dat is goed nieuws voor onze hogeschool en voor de regio. Het laat zien dat de kwaliteit van ons onderwijs in de breedte uitstekend is.

Over de Keuzegids Hbo

De Keuzegids wordt uitgegeven door het Centrum Hoger Onderwijs Informatie (C.H.O.I.). Veel schoolverlaters raadplegen deze gids als zij zich oriënteren op een vervolgopleiding. De Keuzegids hbo 2020 is gebaseerd op geactualiseerde data over toelating, studiekosten en baankansen, de NSE 2018 en nieuwe rendementscijfers en expertoordelen. Meer informatie is te vinden op de website www.keuzegids.nl.

    Deel deze pagina