Kasteel park
 

Open Dagen

We nodigen je van harte uit om een kijkje te komen nemen op de Hotel Management School Maastricht. Dat kan tijdens een van onze Open Dagen, die we ongeveer 20 keer per jaar organiseren. Telkens op woensdagmiddag, van 14.00 tot ongeveer 16.30 uur. Je krijgt dan alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze te kunnen maken, inclusief een uitvoerige rondleiding door onze eigen studenten door het schoolgebouw, de campus en het Teaching Hotel.

Belangrijk

Meld je minimaal twee maanden voor de Open Dag die je wilt bezoeken aan. Houd daarbij rekening met de uiterste inschrijfdata voor de selectieprocedure van de Hotel Management School Maastricht:

Aanmelden voor studiejaar 2014/2015

Nederlandse stroom - start september 2014 1 maart 2014
Nederlandse stroom - start februari 2015 1 maart 2014
Internationale stroom - start september 2014 1 mei 2014


Aanmelden Open Dag

De belangstelling voor onze Open Dagen is groot. Daarom vragen we je om je van tevoren aan te melden. Dat kan via ons online aanmeldingssysteem. Graag willen wij je attenderen op de mogelijkheid om alvast het Teaching Hotel te ‘beleven’ tijdens een speciale tweegangen Open Dag lunch voor € 17,50 per persoon (inclusief een drankje en kopje koffie of thee na). Deze lunch vindt plaats om 12.00 uur, voorafgaand aan de Open Dag. Als je hier gebruik van wilt maken, kun je dit aangegeven via een optie bij jouw reservering voor de Open Dag.

Open Dag Arrangement

Wil je vast die gastvrijheid ‘proeven’ die je als student geleerd krijgt op de Hotel Management School Maastricht? Boek samen met je Open Dag het speciale Open Dag Arrangement.

Internationale Open Dagen

Wegens een steeds groter wordende belangstelling voor onze Engelstalige bachelor opleiding, organiseren we op woensdag 12 maart 2014 en woensdag 2 april 2014 Internationale Open Dagen. Deze Open Dagen zijn gelijk van opzet als de normale Open Dagen, alleen zal de voertaal Engels zijn. Ook voor deze Internationale Open Dagen dien je je van tevoren aan te melden. Dat kan via ons online aanmeldingssysteem. Ook voor de Internationale Open Dagen is het speciale Open Dag Arrangement te boeken!