Open dag Hotelschool Maastricht

Wil je meer weten over onze bachelor hotel management? En tegelijkertijd de sfeer proeven en campus zien? Kom dan naar één van onze (kleinschalige) open dagen. Een bezoek is de ideale manier om een goed beeld te krijgen. Je maakt kennis met de campus, het schoolgebouw, het Teaching Hotel en de studentenhuisvesting. Daarnaast zijn er online voorlichtingen om ons beter te leren kennen, zoals de Online Info Sessies of Academic Challenges. 

Een vrouwelijke en mannelijke eerstejaars student houden in de gaten dat het de gasten op het terras van het Teaching Hotel aan niets ontbreekt.

Open dag (vol)

Tijdens een open dag van de hotelschool in Maastricht hoor je alles wat je moet en wilt weten. Studenten beantwoorden graag jouw vragen en vertellen je wat zij leuk en minder leuk vinden aan de studie.

Let op: Vanwege Covid-19 zijn de open dagen kleinschalig en is er beperkt ruimte. Ben je een leerling in je eindexamenjaar of tussenjaar en wil je komend studiejaar starten met je studie Hotelmanagement? Schrijf je dan in voor een fysieke open dag. Je mag max.1 persoon meenemen. Ben je een vroege oriënteerder (bijvoorbeeld HAVO 4, VWO 5 of MBO 3) volg dan de Online Info Sessie. Op een later moment, als jij ook in je eindexamen jaar zit, ben je welkom op een open dag. 

Programma open dag

Hotel Management School Maastricht organiseert twintig open dagen per jaar. Deze vinden meestal plaats op woensdagen. Dit jaar hebben we voor het eerst ook enkele zaterdagen open dag. Ben je geïnteresseerd in onze Engelstalige bachelor? Schrijf je dan in voor onze open dagen die meestal op vrijdag plaatsvinden.

Op de open dag volgen wij uiteraard de richtlijnen rondom Covid-19. Zo houden we 1.5 m afstand en ontvangen we slechts een klein aantal gasten. De open dag begint met een officieel gedeelte. Na de presentatie leiden studenten je rond door het schoolgebouw, het Teaching Hotel en het terrein van de Student Residences. Na ongeveer twee uur zullen we weer afscheid nemen. 

Aanmelden open dag

Wil je een open dag van hotelschool Maastricht bezoeken? Klik dan op de aanmeldbutton en vul je gegevens in. Je mag max. 1 persoon meenemen! Na aanmelding ontvang je een e-mail met je toegangsbewijs. 

Aanmelden open dag

Lunch of diner

Je kunt voor of na afloop van de open dag lunchen of dineren in het Teaching Hotel. Heb je zin om te komen eten, maak nu je reservering. Je kunt dan alvast een beetje zien hoe het er hier aan toegaat. Een aparte bevestiging ontvang je per mail.

Liever Engelstalig?

Lijkt het je interessant om Hotel Management in het Engels te studeren? Kom dan naar één van onze internationale open dagen. Je ontmoet hier studenten die jou zijn voorgegaan. Ook ervaar je hoe bijzonder onze internationale community is. Je kunt je eenvoudig aanmelden.

Online Info Sessie

Wil je meer weten over de hotelschool in Maastricht, meld je dan aan voor een Online Info Sessie. In een uur krijg je een zo duidelijk mogelijk beeld van ons onderwijs en van wat het studeren en wonen bij ons in de Student Residences betekent. Bovendien kun je meteen al je vragen stellen; onze ouderejaars studenten zitten voor je klaar!

Kies de datum die jou het beste uitkomt, klik op onderstaande knop en schrijf je in. Je ontvangt een bevestiging en dan ontmoeten we elkaar 'in the cloud'.

Aanmelden Online Info Sessie

Academic Challenge

Schrijf je in voor de Academic Challenge van Hotelschool Maastricht! Je kunt zelf kiezen bij welke challenge je aansluit. Je mag ook alle drie de sessies volgen. Tijdens dit uurtje ‘proefstuderen’ staan onze derde- en vierdejaars studenten voor jou klaar ‘in de cloud’, om lessen te verzorgen zoals de Hotelschool die aanbiedt in leerjaar 1.

Je krijgt uitleg over het onderwerp, je hebt de mogelijkheid om vragen te stellen in de chatfunctie en je kunt je laten uitdagen in een quiz. Een mooie kans dus voor jou om een kijkje te krijgen op de inhoud van de lesstof. 

Na inschrijving ontvang je een bevestigingsemail met daarin de link. Het enige dat jij hoeft te doen is op het juiste moment inloggen!

Aanmelden Academic Challenge

Meld je aan voor de opleiding

Vanaf 1 oktober kun je je aanmelden via Studielink

Direct aanmelden