Open Dagen

Wil je meer weten over onze bachelor hotel management? En tegelijkertijd de sfeer proeven en de campus zien? Wij  bieden je de volgende mogelijkheden aan: open dag, online info sessie of een drankje in ons Teaching Hotel.

Een vrouwelijke en mannelijke eerstejaars student houden in de gaten dat het de gasten op het terras van het Teaching Hotel aan niets ontbreekt.

Open dag

Onze open dagen vinden meestal plaats op een woensdag. Tijdens een open dag van de hotelschool in Maastricht hoor je alles wat je moet en wilt weten. Na een presentatie leiden studenten je rond door het schoolgebouw, het Teaching Hotel en de Student Residence. Studenten beantwoorden graag jouw vragen en vertellen je wat zij leuk en minder leuk vinden aan de studie. Op dit moment is onze laatste open dag van dit schooljaar reeds volgeboekt. 

Data van open dagen in studiejaar 2023-2024 worden in september gepubliceerd. 

Kom sfeer proeven in ons Teaching Hotel

Wil je toch graag een bezoek brengen aan Maastricht om sfeer te proeven op onze campus? Boek dan een lunch of diner in het Teaching Hotel, waar eerstejaars studenten praktijkervaring op doen. Wij bieden je graag een drankje aan en zullen een van onze studenten vragen om ervaringen met je te delen. Reserveren is noodzakelijk en kan via email, telefoon of via onze website. Benoem bij de reservering ‘sfeer proeven in het Teaching Hotel’ in het onderwerp of bij de specifieke wensen.

Virtuele tour

Wil je alvast een virtuele tour over onze mooie campus? In deze video neemt student Jack jou mee op een wandeling.

Bekijk onze Virtuele tour

Meld je aan voor de opleiding

Tussen 1 oktober 2023 en 1 mei 2024 kun je je via Studielink aanmelden voor  instroom september 2024 of instroom februari 2025.

Direct aanmelden
#

Vragen over de Nederlandse bachelor?

Neem dan contact op met een van onze voorlichters via de e-mail:

voorlichtinghmsm@zuyd.nl

We kijken ernaar uit om je te mogen ontmoeten en je kennis te laten maken met één van de meest toonaangevende instituten op het gebied van hoger hotelmanagement.
 

Ontmoet onze Recruiters