Online open dag

Wil je meer weten over onze bachelor hotel management? En tegelijkertijd de sfeer proeven en campus zien? Normaal organiseren we 20 open dagen per jaar. Een bezoek is namelijk de ideale manier om een goed beeld te krijgen. Helaas door de COVID-19 maatregelen kunnen wij niet langer fysieke open dagen bieden. We bieden online voorlichtingen waar je ons beter leert kennen, zoals de Online Info Sessies of Academic Challenges. Schrijf je snel in, dan ontmoeten we elkaar 'in de cloud'.

Een vrouwelijke en mannelijke eerstejaars student houden in de gaten dat het de gasten op het terras van het Teaching Hotel aan niets ontbreekt.

Online Info Sessie

Wil je meer weten over de hotelschool in Maastricht, meld je dan aan voor een Online Info Sessie. In een uur krijg je een zo duidelijk mogelijk beeld van ons onderwijs en van wat het studeren en wonen bij ons in de Student Residences betekent. Bovendien kun je meteen al je vragen stellen; onze ouderejaars studenten zitten voor je klaar!

Kies de datum die jou het beste uitkomt, klik op onderstaande knop en schrijf je in. Je ontvangt een bevestiging en dan ontmoeten we elkaar 'in the cloud'.

Helaas, alle sessies zijn al geweest. De data voor Online Info Sessies in het komende studiejaar zullen vóór de zomervakantie op deze pagina gepubliceerd worden.

 

Academic Challenge

Schrijf je in voor de Academic Challenge van Hotelschool Maastricht! Je kunt zelf kiezen bij welke challenge je aansluit. Je mag ook alle drie de sessies volgen. Tijdens dit uurtje ‘proefstuderen’ staan onze derde- en vierdejaars studenten voor jou klaar ‘in de cloud’, om lessen te verzorgen zoals de Hotelschool die aanbiedt in leerjaar 1.

Je krijgt uitleg over het onderwerp, je hebt de mogelijkheid om vragen te stellen in de chatfunctie en je kunt je laten uitdagen in een quiz. Een mooie kans dus voor jou om een kijkje te krijgen op de inhoud van de lesstof. 

Na inschrijving ontvang je een bevestigingsemail met daarin de link. Het enige dat jij hoeft te doen is op het juiste moment inloggen!

Helaas, alle sessies zijn al geweest. De data voor Academic Challenges in het komende studiejaar zullen vóór de zomervakantie op deze pagina gepubliceerd worden.

Meld je aan voor de opleiding

Vanaf 1 oktober 2021 kun je je aanmelden via Studielink

Direct aanmelden