Open dag

Wil je meer weten over onze bachelor hotel management? En tegelijkertijd de sfeer proeven en de campus zien? Wij organiseren zo'n 20 open dagen per jaar. Een bezoek is namelijk de ideale manier om een goed beeld te krijgen. 

Een vrouwelijke en mannelijke eerstejaars student houden in de gaten dat het de gasten op het terras van het Teaching Hotel aan niets ontbreekt.

Open dag

Onze open dagen vinden meestal plaats op een woensdag. Tijdens een open dag van de hotelschool in Maastricht hoor je alles wat je moet en wilt weten. Studenten beantwoorden graag jouw vragen en vertellen je wat zij leuk en minder leuk vinden aan de studie. Neem gerust een van je ouders of iemand anders mee.

Programma

Op een open dag van hotelschool Maastricht ben je welkom vanaf 13.00 uur. Om 14.00 uur start het officiële gedeelte. Na een presentatie leiden studenten je rond door het schoolgebouw, het Teaching Hotel en de Student Residence. Misschien weet je al dat eerstejaars studenten bij ons op de campus wonen? Een ervaring om nooit te vergeten!
Na de tour nodigen we je uit voor een drankje en een hapje in studentenrestaurant Refresh. Zo kun je de indrukken die je tijdens de open dag hebt opgedaan nog even rustig laten inwerken. 

Aanmelden 

Wil je een open dag van hotelschool Maastricht bezoeken? Klik dan op de aanmeldbutton en vul je gegevens in. Je ontvangt onmiddellijk een bevestiging in je mailbox. 

Meld je aan voor een open dag

Ontmoet ons in Zwolle

Op 7 en 8 oktober zijn wij te vinden op de Onderwijs Beurs in Zwolle. Kom kennis maken op de beurs en we informeren jou (en je ouders) graag over de mogelijkheden! Eén van onze recruiters én studenten staan voor jou klaar en kunnen ervaringen en adviezen met je delen. Klik hier voor meer informatie of scoor direct je gratis ticket hier

Academic Challenge

Schrijf je in voor de Academic Challenge van Hotelschool Maastricht! Je kunt zelf kiezen bij welke challenge je aansluit. Je mag ook alle drie de sessies volgen. Tijdens dit uurtje ‘proefstuderen’ staan onze derde- en vierdejaars studenten voor jou klaar ‘in de cloud’, om lessen te verzorgen zoals de Hotelschool die aanbiedt in leerjaar 1.

Je krijgt uitleg over het onderwerp, je hebt de mogelijkheid om vragen te stellen in de chatfunctie en je kunt je laten uitdagen in een quiz. Een mooie kans dus voor jou om een kijkje te krijgen op de inhoud van de lesstof. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsemail met daarin de link. Het enige dat jij hoeft te doen is op het juiste moment inloggen!

Meld je aan voor een Academic Challenge

Virtuele tour

Wil je alvast een virtuele tour over onze mooie campus? In deze video neemt student Jack jou mee op een wandeling.

Bekijk onze Virtuele tour

Meld je aan voor de opleiding

Vanaf 1 oktober 2022 kun je je via Studielink  aanmelden voor  instroom september 2023 of instroom februari 2024.

Direct aanmelden
#

Vragen over de Nederlandse bachelor?

Neem dan contact op met onze student adviseur mevrouw Hiddema.

voorlichtinghmsm@zuyd.nl
+31 (0)6 22 800 162

We kijken ernaar uit om je te mogen ontmoeten en je kennis te laten maken met één van de meest toonaangevende instituten op het gebied van hoger hotelmanagement.
 

Ontmoet al onze Recruiters