Open dag Hotelschool Maastricht

Wil je meer weten over onze bachelor hotel management? En tegelijkertijd de sfeer proeven en campus zien? Kom dan naar één van onze open dagen. Een bezoek is de ideale manier om een goed beeld te krijgen. Je maakt kennis met de campus, het schoolgebouw, het Teaching Hotel en de studentenhuisvesting.

Een vrouwelijke en mannelijke eerstejaars student houden in de gaten dat het de gasten op het terras van het Teaching Hotel aan niets ontbreekt.

Helaas zijn al onze open dagen volgeboekt voor dit studiejaar. In het studiejaar 2020-2021 zullen we wederom een twintigtal open dagen organiseren. De data zullen we voor de zomervakantie publiceren op de website. Gelukkig bestaat er nóg een mogelijkheid om ons te ontmoeten: schrijf je in voor een online open dag. 

Online open day

Je kunt op elke locatie in de wereld inloggen en een online open day meemaken. Eén van onze recruiters zal een Engelstalige presentatie verzorgen en jij hebt de mogelijkheid om al je vragen te stellen via een chatfunctie. Kies de datum die jou het beste uitkomt, klik op onderstaande knop en schrijf je in. Je ontvangt een bevestiging en dan ontmoeten we elkaar 'in the cloud'. 

MELD JE AAN VOOR EEN ONLINE OPEN DAY

 

 

Meld je aan voor de
online open day

Direct aanmelden