Open dag

Wil je meer weten over onze bachelor hotel management? En tegelijkertijd de sfeer proeven en de campus zien? Wij organiseren zo'n 20 open dagen per jaar. Een bezoek is namelijk de ideale manier om een goed beeld te krijgen. 

Een vrouwelijke en mannelijke eerstejaars student houden in de gaten dat het de gasten op het terras van het Teaching Hotel aan niets ontbreekt.

Open dag

Heb je je aangemeld voor een open dag in december? Hou dan je e-mail in de gaten!
I.v.m. nieuwe regels en adviezen rondom Covid-19 kunnen we de komende periode helaas geen gasten ontvangen en open dagen organiseren. Wel bieden we jou een aantrekkelijk alternatief: een online info sessie. 

Online info sessies

Onze recruiter en haar studenten zitten voor je klaar in “the cloud”. Je krijgt een informatieve presentatie en we leggen je alles uit over studeren aan de Hotelschool Maastricht. Jij kunt alle vragen stellen aan onze studenten via de chatfunctie. Zo ben je bij ons op bezoek vanuit je luie stoel, je eigen bureau of vanaf de bank! 

Binnenkort publiceren we hier de data voor de online info sessies. Je kunt je dan registreren, waarna je van ons een uitnodiging en een link krijgt toegestuurd.

Virtuele tour

Wil je alvast een virtuele tour over onze mooie campus? In deze video neemt student Jack jou mee op een wandeling.

Academic Challenge

Schrijf je in voor de Academic Challenge van Hotelschool Maastricht! Je kunt zelf kiezen bij welke challenge je aansluit. Je mag ook alle drie de sessies volgen. Tijdens dit uurtje ‘proefstuderen’ staan onze derde- en vierdejaars studenten voor jou klaar ‘in de cloud’, om lessen te verzorgen zoals de Hotelschool die aanbiedt in leerjaar 1.

Je krijgt uitleg over het onderwerp, je hebt de mogelijkheid om vragen te stellen in de chatfunctie en je kunt je laten uitdagen in een quiz. Een mooie kans dus voor jou om een kijkje te krijgen op de inhoud van de lesstof. 
Na inschrijving ontvang je een bevestigingsemail met daarin de link. Het enige dat jij hoeft te doen is op het juiste moment inloggen!

Aanmelden Academic Challenge

 

Meld je aan voor de opleiding

Vanaf 1 oktober 2021 kun je je aanmelden via Studielink

Direct aanmelden