Open dag Hotelschool Maastricht

Wil je meer weten over onze bachelor hotel management? En tegelijkertijd de sfeer proeven en campus zien? Kom dan naar één van onze open dagen. Een bezoek is de ideale manier om een goed beeld te krijgen. Je maakt kennis met de campus, het schoolgebouw, het Teaching Hotel en de studentenhuisvesting.

Een vrouwelijke en mannelijke eerstejaars student houden in de gaten dat het de gasten op het terras van het Teaching Hotel aan niets ontbreekt.

Tijdens een open dag van de hotelschool in Maastricht hoor je alles wat je moet en wilt weten. Studenten beantwoorden graag jouw vragen en vertellen je wat zij leuk en minder leuk vinden aan de studie. Neem gerust je ouders of iemand anders mee.

Programma open dag

Hotel Management School Maastricht organiseert twintig open dagen per jaar. Deze vinden meestal plaats op woensdagen. 

Op de open dag van hotelschool Maastricht ben je welkom vanaf 13 uur. Om 14 uur start het officiële gedeelte. Na een presentatie leiden studenten je rond door het schoolgebouw, het Teaching Hotel en de studentenhuisvesting. Misschien weet je al dat eerstejaars studenten bij ons op de campus wonen? Een ervaring om nooit te vergeten!

Na de tour nodigen we je uit voor een drankje en een hapje in studentenrestaurant Refresh. Zo kun je de indrukken die je tijdens de open dag hebt opgedaan nog even rustig laten inwerken. 

Aanmelden open dag 

Wil je een open dag van hotelschool Maastricht bezoeken? Klik dan op de aanmeldbutton en vul je gegevens in. Je ontvangt onmiddellijk een bevestiging in je mailbox. 

aanmelden open dag

Open dag lunch

Voorafgaand aan het programma bieden we een speciale ‘Open dag’ lunch voor € 17,50. De chef-kok van het restaurant in het Teaching Hotel verzorgt dit samen met eerstejaars studenten. Kom lunchen en je ziet al een beetje hoe het er hier aan toegaat. Je kunt eenvoudig reserveren

Liever Engelstalig?

Lijkt het je interessant om Hotel Management in het Engels te studeren? Kom dan naar één van onze internationale open dagen. Je ontmoet hier studenten die jou zijn voorgegaan. Ook ervaar je hoe bijzonder onze internationale community is. Je kunt je eenvoudig aanmelden.

Open dag gemist?

Heb je de open dag gemist? Of wil je liever de informatie thuis lezen? Vraag dan onze brochure aan.

Meld je aan voor de open dag

Direct aanmelden