Open Dagen

Wil je meer weten over onze bachelor Hotel Management? Wij organiseren ongeveer 20 open dagen per jaar. Om je aan te kunnen melden voor een open dag in Maastricht, dien je eerst een online webinar te volgen. We nodigen je graag uit om de volgende stappen te ondernemen!

Een vrouwelijke en mannelijke eerstejaars student houden in de gaten dat het de gasten op het terras van het Teaching Hotel aan niets ontbreekt.

Stap 1: Meld je aan voor het webinar

Tijdens het webinar vertellen we je meer over het 4-jarig bachelor programma en wat je kunt verwachten als je bij ons komt studeren. Je kunt tijdens de live-chat al je vragen stellen. 

*In Juli worden de nieuwe webinar datums voor komend schooljaar gepubliceerd.

Meld je aan voor het webinar

Om een uitnodiging te krijgen voor een open dag aan de hotelschool in Maastricht is het belangrijk dat je het volledige webinar volgt, deze duurt ongeveer 30 minuten.

Stap 2: Ontvang een uitnodiging voor een open dag

Ben je enthousiast geworden na het volgen van het webinar? Na afloop ontvang je een uitnodiging om je aan te melden voor een open dag. Je kunt dan kiezen uit enkele data.

De open dag vindt altijd plaats op een woensdagmiddag. Tijdens de open dag leer je nog meer over de opleiding, krijg je een rondleiding over de campus, krijg je een korte proefles aangeboden en ontmoet je enkele studenten.

Kom sfeer proeven in het Teaching Hotel
Heb je je aangemeld voor een open dag of ben je een dagje in Maastricht? Boek dan een lunch, diner of overnachting in het Teaching Hotel om de sfeer te proeven op onze campus. Maak je reservering hier

Virtuele tour

Wil je alvast een virtuele tour over onze mooie campus? In deze video neemt student Jack je mee voor een rondleiding.

Bekijk onze Virtuele tour

Veelgestelde vragen

Alle webinars zijn volgepland, hoe kan ik toch een webinar volgen of naar de open dag komen?

Houd deze pagina goed in de gaten, regelmatig voegen wij nieuwe data toe of komen er plaatsen vrij voor onze webinars. 

Ik heb al eerder een online sessie bijgewoond, mag ik me direct aanmelden voor een open dag?

Het webinar is belangrijke voorbereiding voor je bezoek aan de hotelschool in Maastricht. Het huidige webinar is vernieuwd, vandaar dat het belangrijk is dat iedereen deze eerst volgt, het liefst samen met je ouder(s)/verzorger(s). Na afloop ontvang je een uitnodiging om je aan te melden voor een open dag in Maastricht.

Ik heb mij aangemeld voor een webinar of open dag, maar ik kan toch niet aanwezig zijn. Wat moet ik doen?

In de bevestigingsmail staat een link, via deze link kun je de aanmelding zelf annuleren of wijzigen.

Hoe lang duurt het webinar?

Het webinar duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens het webinar kun je vragen stellen in de live-chat aan studenten en docenten.

Wanneer vinden de open dagen plaats?

De open dagen vinden gedurende het hele jaar plaats en zijn altijd op woensdagmiddag. Zodra je hebt deelgenomen aan een online webinar, word je uitgenodigd om je aan te melden voor een van onze open dagen.

Kan ik deelnemen aan een proefles?

Wij verwelkomen je graag tijdens een van onze open dagen. Hier neem je ook deel aan een proefles. Om je hiervoor aan te melden, dien je eerst het webinar bij te wonen, hiervoor kun je je aanmelden bovenaan deze pagina. 

Kan ik langskomen voor een rondleiding als ik in de buurt ben?

Helaas kunnen wij geen individuele rondleidingen verzorgen, wij hebben een groot aantal open dagen waar wij jou graag verwelkomen. Je mag altijd zelf de campus bezoeken en buiten door het park lopen. Ook kun je een indruk krijgen in het Teaching Hotel als je een lunch,diner of hotelovernachting boekt via website. 

Ik heb het webinar gevolgd en wil mij nu aanmelden voor een open dag, maar deze zijn allemaal vol geboekt.

Wij houden de beschikbaarheid van de open dagen nauwlettend in de gaten, echter is onze ervaring dat deze altijd snel  zijn volgeboekt. Regelmatig voegen wij nieuwe data toe, of komen er plaatsen vrij, dus houd de link die je ontvangen hebt goed in de gaten.

Meld je aan voor de opleiding

Start in september 2025 of februari 2026. Je kunt je aanmelden via Studielink vanaf 1 oktober 2024 tot 1 mei 2025. 

Studielink
#

Vragen over de Nederlandse bachelor?

Neem dan contact op met een van onze voorlichters via e-mail:

voorlichtinghmsm@zuyd.nl

We kijken ernaar uit om je te mogen ontmoeten en je kennis te laten maken met één van de meest toonaangevende instituten op het gebied van hoger hotelmanagement. 

Ontmoet onze voorlichters