Open dag

Wil je meer weten over onze bachelor hotel management? En tegelijkertijd de sfeer proeven en de campus zien? Wij organiseren zo'n 20 open dagen per jaar. Een bezoek is namelijk de ideale manier om een goed beeld te krijgen. 

Een vrouwelijke en mannelijke eerstejaars student houden in de gaten dat het de gasten op het terras van het Teaching Hotel aan niets ontbreekt.

Open dag

Onze open dagen vinden meestal plaats op een woensdag. Tijdens een open dag van de hotelschool in Maastricht hoor je alles wat je moet en wilt weten. Studenten beantwoorden graag jouw vragen en vertellen je wat zij leuk en minder leuk vinden aan de studie. Neem gerust een van je ouders of iemand anders mee.

Programma open dag

Op de open dag van hotelschool Maastricht ben je welkom vanaf 13 uur. Om 14 uur start het officiële gedeelte. Na een presentatie leiden studenten je rond door het schoolgebouw, het Teaching Hotel en de studentenhuisvesting. Misschien weet je al dat eerstejaars studenten bij ons op de campus wonen? Een ervaring om nooit te vergeten!

Na de tour nodigen we je uit voor een drankje en een hapje in studentenrestaurant Refresh. Zo kun je de indrukken die je tijdens de open dag hebt opgedaan nog even rustig laten inwerken. 

Aanmelden open dag 

Wil je een open dag van hotelschool Maastricht bezoeken? Klik dan op de aanmeldbutton en vul je gegevens in. Je ontvangt onmiddellijk een bevestiging in je mailbox. 

Aanmelden Open dag

Liever Engelstalig?

Lijkt het je interessant om Hotel Management in het Engels te studeren? Kom dan naar één van onze internationale open dagen. Je ontmoet hier studenten die jou zijn voorgegaan. Ook ervaar je hoe bijzonder onze internationale community is. Je kunt je eenvoudig aanmelden.

Open dag gemist?

Heb je de open dag gemist? Of wil je liever de informatie thuis lezen? Vraag dan onze brochure aan.
 

Academic Challenge

Schrijf je in voor de Academic Challenge van Hotelschool Maastricht! Je kunt zelf kiezen bij welke challenge je aansluit. Je mag ook alle drie de sessies volgen. Tijdens dit uurtje ‘proefstuderen’ staan onze derde- en vierdejaars studenten voor jou klaar ‘in de cloud’, om lessen te verzorgen zoals de Hotelschool die aanbiedt in leerjaar 1.

Je krijgt uitleg over het onderwerp, je hebt de mogelijkheid om vragen te stellen in de chatfunctie en je kunt je laten uitdagen in een quiz. Een mooie kans dus voor jou om een kijkje te krijgen op de inhoud van de lesstof. 
Na inschrijving ontvang je een bevestigingsemail met daarin de link. Het enige dat jij hoeft te doen is op het juiste moment inloggen!

Helaas, alle sessies zijn al geweest. De data voor Academic Challenges in het komende studiejaar zullen na de zomervakantie op deze pagina gepubliceerd worden.

Meld je aan voor de opleiding

Vanaf 1 oktober 2021 kun je je aanmelden via Studielink

Direct aanmelden