Open Dagen

Wil je meer weten over onze bachelor hotel management? En tegelijkertijd de sfeer proeven en de campus zien? Wij  bieden je de volgende mogelijkheden aan: open dag, online info sessie of een drankje in ons Teaching Hotel.

Een vrouwelijke en mannelijke eerstejaars student houden in de gaten dat het de gasten op het terras van het Teaching Hotel aan niets ontbreekt.

Open dag

Onze open dagen vinden meestal plaats op een woensdag. De eerstvolgende mogelijkheid is in april 2023. Tijdens een open dag van de hotelschool in Maastricht hoor je alles wat je moet en wilt weten. Na een presentatie leiden studenten je rond door het schoolgebouw, het Teaching Hotel en de Student Residence. Studenten beantwoorden graag jouw vragen en vertellen je wat zij leuk en minder leuk vinden aan de studie. Neem gerust een van je ouders of iemand anders mee.

Meld je aan voor een open dag

Online info sessie

Veel van onze open dagen zijn volgeboekt. Een online info sessie is een mooi alternatief. Je krijgt dezelfde info als op een open dag. Aanmelden kan hier, waarna je een link krijgt toegestuurd.

Meld je aan voor een online info sessie

Kom sfeer proeven in ons Teaching Hotel

Wil je toch graag aan bezoek brengen aan Maastricht om sfeer te proeven op onze campus? Boek dan een lunch of diner in het Teaching Hotel, waar eerstejaars studenten praktijkervaring op doen. Wij bieden je graag een drankje aan en zullen een van onze studenten vragen om ervaringen met je te delen. Reserveren is noodzakelijk en kan via email, telefoon of via onze website. Benoem bij de reservering ‘sfeer proeven in het Teaching Hotel’ in het onderwerp of bij de specifieke wensen.

Proefles

Schrijf je in voor een proefles, ook wel de Academic Challenge van Hotelschool Maastricht genoemd! Je kunt zelf kiezen bij welke challenge je aansluit. Je mag ook alle drie de sessies volgen. Tijdens dit uurtje ‘proefstuderen’ staan onze derde- en vierdejaars studenten voor jou klaar ‘in de cloud’, om lessen te verzorgen zoals de Hotelschool die aanbiedt in leerjaar 1.

Je krijgt uitleg over het onderwerp, je hebt de mogelijkheid om vragen te stellen in de chatfunctie en je kunt je laten uitdagen in een quiz. Een mooie kans dus voor jou om een kijkje te krijgen op de inhoud van de lesstof. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsemail met daarin de link. Het enige dat jij hoeft te doen is op het juiste moment inloggen!

Meld je aan voor een Academic Challenge

Virtuele tour

Wil je alvast een virtuele tour over onze mooie campus? In deze video neemt student Jack jou mee op een wandeling.

Bekijk onze Virtuele tour

Meld je aan voor de opleiding

Vanaf 1 oktober 2022 kun je je via Studielink  aanmelden voor  instroom september 2023 of instroom februari 2024.

Direct aanmelden
#

Vragen over de Nederlandse bachelor?

Neem dan contact op met onze student recruiter Yvonne Hiddema.

voorlichtinghmsm@zuyd.nl
+31 (0)6 22 800 162

We kijken ernaar uit om je te mogen ontmoeten en je kennis te laten maken met één van de meest toonaangevende instituten op het gebied van hoger hotelmanagement.
 

Ontmoet al onze Recruiters