Doneren

Met een gift aan de Foundation HMSM maak je het verschil door toekomstig talent te ondersteunen en bij te dragen aan het succes en de reputatie van de Hotel Management School Maastricht. Met een donatie ben je direct verbonden met de toekomst van ons instituut en betrokken bij de studenten die we steunen. 

Student stands in front of the smart board in the classroom and gives presentation to his fellow students at the hotel school maastricht.

Wij geven onderstaand een aantal mogelijkheden om te doneren, maar helpen je graag om jouw donatie helemaal passend te maken. We streven ernaar om het hele proces van doneren zo makkelijk en doeltreffend mogelijk te laten verlopen. Neem vandaag nog contact op met een lid van ons team als je meer wilt weten over doneren aan de Foundation HMSM.

Eenmalig doneren

Donaties hebben een enorme impact, omdat giften van elke omvang samen een groot verschil maken. Wil je een donatie aan ons doen? Neem contact met ons op om de invulling van jouw bijdrage te regelen. We streven er naar zo specifiek mogelijk weer te geven waaraan en aan wie jouw gift is besteed. 

Je kunt ook je donatie direct aan de Foundation HMSM overmaken op:

IBAN: NL34 RABO 0311 0783 46 t.n.v. Foundation HMSM

Voor donaties uit het buitenland gebruik je BIC-code: RABONL2U.

Wil je eerst meer informatie over doneren, over wat er met je donatie gebeurt, bel of mail direct of vul het contactformulier in.

Zakelijk schenken

Veel bedrijven dragen onze school een warm hart toe dankzij een (jarenlange) samenwerking met alumni en docenten die binnen het bedrijf werkzaam zijn. Als je een bedrag zakelijk doneert, kun je het aftrekken van je fiscale winst. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in voor meer informatie. 

ANBI-status biedt belastingvoordeel

De Foundation HMSM is een erkende Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat betekent dat donaties aan de Foundation HMSM belastingvoordeel kunnen opleveren. Dit geldt zowel voor eenmalige giften als periodieke giften. Alle donaties voor de Foundation HMSM komen volledig ten goede aan projecten van de Hotel Management School Maastricht.

Meer over ANBI