Doneren

Met een gift aan de Foundation HMSM maak je het verschil. Je ondersteunt toekomstig talent én je draagt bij aan het succes en de reputatie van onze hotelschool. Meer betrokken en verbonden met hen en onze toekomst kun je niet zijn!

Lees meer

Het collegegeld dat een internationale student betaalt, is bijna drie keer zo hoog als dat van een Europese student. Met jouw bijdrage kunnen we een flinke korting op dat hoge collegegeld geven. Dat is een goede investering. De ervaring leert namelijk dat studenten met een studiebeurs zich extra gemotiveerd en gewaardeerd voelen. Zij doen er alles aan om zich te bewijzen in hun studie en om iets terug te doen voor de community en sector.

Wij geven onderstaand een aantal mogelijkheden om te doneren, maar helpen je graag om jouw donatie helemaal passend te maken. We streven ernaar om het hele proces van doneren zo makkelijk en doeltreffend mogelijk te laten verlopen. Je kunt zowel met Ideal als met Creditcard betalen. Neem vandaag nog contact op met een lid van ons team als je meer wilt weten over doneren aan de Foundation HMSM.

Eenmalig doneren

Donaties hebben een enorme impact, omdat giften van elke omvang samen een groot verschil maken.

Kies je bedrag

€ 25 € 50 € 75 € 100 € 150 € 200

€ 250 € 500 € 750 € 1000

..of doneer een ander bedrag.

Je kunt ook je donatie direct aan de Foundation HMSM overmaken o.v.v. Foundation HMSM:

  • IBAN: NL34 RABO 0311 0783 46 t.n.v. Foundation HMSM
  • Voor donaties uit het buitenland gebruik je BIC-code: RABONL2U

We streven er naar zo specifiek mogelijk weer te geven waaraan en aan wie jouw gift is besteed.

Wil je eerst meer informatie over doneren, over wat er met je donatie gebeurt, bel of mail direct of vul het contactformulier in.

Periodiek doneren

De Foundation HMSM steunt jong internationaal talent gedurende hun hele bachelor Hotelmanagement. Met een periodieke donatie (jaarlijks of maandelijks) kunnen wij concrete toekomstplannen maken en een student continuïteit bieden. De financiële steun is immers niet alleen nodig bij de start, maar gedurende de gehele 4-jarige opleiding.

Met slechts drie donateurs die vier jaar lang € 100,- per maand doneren, kunnen wij een student al een studiebeurs bieden om zijn bachelor te behalen. Hoe mooi is dat! 

periodiek doneren

Vul het formulier in dan regelen wij de automatische incasso van je bijdrage.

Goed om te weten: als je ons 5 jaar lang steunt, heb je een groter belastingvoordeel en betaal je netto vaak maar de helft van het bedrag. Hiervoor sturen we je een overeenkomst die je kunt gebruiken bij je belastingaangifte.

Zakelijk schenken

Veel bedrijven dragen onze school een warm hart toe dankzij een (jarenlange) samenwerking met alumni en docenten die binnen het bedrijf werkzaam zijn. Als je een bedrag zakelijk doneert, kun je het aftrekken van je fiscale winst. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in voor meer informatie. 

Student stands in front of the smart board in the classroom and gives presentation to his fellow students at the hotel school maastricht.
#

ANBI-status biedt belastingvoordeel

De Foundation HMSM is een erkende Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat betekent dat donaties aan de Foundation HMSM belastingvoordeel kunnen opleveren. Dit geldt zowel voor eenmalige giften als periodieke giften. Alle donaties voor de Foundation HMSM komen volledig ten goede aan projecten van de Hotel Management School Maastricht.

Meer over ANBI