Doneren

Alle donaties samen, maken een verschil voor het leven van een jong talent.

Met een gift aan de Foundation HMSM maak je het verschil. Je ondersteunt toekomstig talent én je draagt bij aan de toekomst en het succes van onze sector. Meer betrokken en verbonden met hen en de toekomst van de hospitality industrie kun je niet zijn!

Lees meer

Het collegegeld dat een internationale student betaalt, is bijna drie keer zo hoog als dat van een Europese student. Met jouw bijdrage kunnen we een flinke korting op dat hoge collegegeld geven. Dat is een goede investering. De ervaring leert namelijk dat studenten met een studiebeurs zich extra gemotiveerd en gewaardeerd voelen. Zij doen er alles aan om zich te bewijzen in hun studie en om iets terug te doen voor de community en sector.

Wij geven onderstaand een aantal mogelijkheden om te doneren, maar helpen je graag om jouw donatie helemaal passend te maken. We streven ernaar om het hele proces van doneren zo makkelijk en doeltreffend mogelijk te laten verlopen. Je kunt zowel met Ideal als met Creditcard betalen. Neem vandaag nog contact op met een lid van ons team als je meer wilt weten over doneren aan de Foundation HMSM.

Periodiek doneren

Met een periodieke donatie (jaarlijks of maandelijks) kunnen wij concrete toekomstplannen maken en een student continuïteit bieden voor de hele studieduur. De financiële steun is immers niet alleen nodig bij de start, maar gedurende de gehele 4-jarige opleiding.

Met slechts drie donateurs die vier jaar lang € 100,- per maand doneren, kunnen wij een student al een studiebeurs bieden om zijn bachelor te behalen. Hoe mooi is dat! 

Ik word donateur

Vul het formulier in dan regelen wij de automatische incasso van je bijdrage.

Goed om te weten: als je ons 5 jaar lang steunt, heb je een groter belastingvoordeel en betaal je netto vaak maar de helft van het bedrag. Hiervoor sturen we je een overeenkomst die je kunt gebruiken bij je belastingaangifte.

Eenmalig doneren

Uw donatie, groot of klein heeft een grote impact. Samen vormen alle giften groot verschil voor een jonge student.

Kies je bedrag

€ 25 € 50 € 75 € 100 € 150 € 200

€ 250 € 500 € 750 € 1000

..of doneer een ander bedrag.

Je kunt ook je donatie direct aan de Foundation HMSM overmaken o.v.v. Foundation HMSM:

  • IBAN: NL34 RABO 0311 0782 49 t.n.v. Stichting Zuyd Hogeschool
  • Voor donaties uit het buitenland gebruik je BIC-code: RABONL2U

We streven er naar zo specifiek mogelijk weer te geven waaraan en aan wie jouw gift is besteed. Kijk bij succesverhalen of de verantwoording van de donatie die we hebben ontvangen.

Wil je eerst meer informatie over doneren, bel of mail direct.

Fonds op naam en erfenis

Schrijf geschiedenis met een fonds op naam. Door een fonds op naam op te richten, kun je een specifiek doel steunen dat voor jou belangrijk is. Een fonds op naam kan worden opgericht door een individu of een bedrijf, als onderdeel van de Foundation HMSM en met een specifiek doel.

Wil je een fonds op naam? Neem contact op met ons team.

Een erfenis geeft de mogelijkheid om het verschil te maken met het vermogen dat je achterlaat. Bij het aanvaarden van een legaat verbindt de Foundation HMSM aan jouw wensen, zoals verwoord in je testament.

De foundation verbindt zich bij het ontvangen van de schenking na afronding van de boedelinventarisatie aan de wensen van de schenker, zoals verwoord in het testament. Het voert de wensen van de donor uit op een manier die zorgt voor een langdurige impact.

Een curator, advocaat of andere wettelijk vertegenwoordiger kan je helpen bij het opstellen van een legaat. Indien je dat wenst, kunnen wij helpen met het formuleren van het specifieke doel van je schenking

Laat het ons weten als je van plan bent de Foundation HMSM op te nemen in je testament. Wij kunnen je meer vertellen over de impact van je donatie.

Zakelijk schenken

Veel bedrijven dragen onze school een warm hart toe dankzij een (jarenlange) samenwerking met alumni en docenten die binnen het bedrijf werkzaam zijn. Als je een bedrag zakelijk doneert, kun je het aftrekken van je fiscale winst. 

Voor bedrijven is het ook mogelijk een fonds op naam op te zetten met een specifiek doel.

Neem direct contact met ons op voor meer informatie over zakelijk schenken of een fonds op naam.
 

Student stands in front of the smart board in the classroom and gives presentation to his fellow students at the hotel school maastricht.
#

ANBI-status biedt belastingvoordeel

De Foundation HMSM is een erkende Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat betekent dat donaties aan de Foundation HMSM belastingvoordeel kunnen opleveren. Dit geldt zowel voor eenmalige giften als periodieke giften. Alle donaties voor de Foundation HMSM komen volledig ten goede aan projecten van de Hotel Management School Maastricht.

Meer over ANBI