#

Vergaderlocatie Maastricht

Kom tot resultaat in een unieke, inspirerende omgeving

Teaching Hotel Château Bethlehem biedt een bijzondere omgeving om te vergaderen. We hebben vijf verschillende vergaderruimtes voor zowel kleine vergadergezelschappen als grotere bijeenkomsten tot 60 personen.
 
De vergaderruimtes zijn speciaal ontworpen voor het Château. Elke ruimte is uniek. Afhankelijk van het doel van uw meeting, kiezen we in overleg met u de meest geschikte zaal en opstelling. Of u nu met een kleine groep wilt vergaderen of een presentatie wilt geven aan een grote groep mensen.

Een kleurrijk zomers voorgerecht met koud vlees klaar om geserveerd te worden in het Teaching Hotel.

Een- of meerdaags?

U kunt een dagdeel bij ons boeken maar ook meerdere dagen bij ons doorbrengen. Hiervoor hebben wij alle voorzieningen en faciliteiten in huis. Onze vergaderlocatie in Maastricht beschikt naast vergaderzalen namelijk over 26 dubbele hotelkamers, een bar en een restaurant. 

Bijzondere bediening

Teaching Hotel Château Bethlehem is onderdeel van de Hotel Management School Maastricht. De eerstejaars studenten verzorgen uw vergadering tot in detail. Dit doen ze met veel toewijding en enthousiasme zoals u ook in de recensies kunt lezen.

Vergaderzaal of -arrangement boeken

Plan uw vergadering door te mailen naar salesteachinghotel@zuyd.nl.

Le Cabinet

Le Cabinet is een warme vergaderruimte. Het design van deze ruimte bevat elementen uit de geschiedenis van de Hotel Management School Maastricht en het Chateau. De grote vergadertafel staat centraal in de vergaderzaal. Ideaal voor vergaderingen, brainstormsessies of een intiem diner.
 
Capaciteit en Faciliteiten
 
Av: Ctouch screen met HDMI, USB en VGA aansluiting
Oppervlakte: 24 m2
Opstelling: Blok
Maximale capaciteit: 10 personen
Geschikt voor: vergadering en diner

Le Cabinet 1.jpg

Les 5 Sens

Les 5 Sens  is een rustig gelegen, compacte ruimte. Perfect voor vergaderingen met een klein gezelschap. De ruimte heeft een robuust karakter. De vijf zintuigen staan centraal in het design van de ruimte.
 
Capaciteit en Faciliteiten
 
Oppervlakte: 15 m2
Opstelling: Blok
Maximale capaciteit: 4 personen
Geschikt voor: vergadering

Le 5 Sense.jpg

Franse Zaal

De Franse Zaal is de grootste ruimte van onze vergaderlocatie in Maastricht. De zaal dankt haar naam aan de klassieke hoge plafonds, grote ramen en lichtinval. Als u naar buiten kijkt, heeft u prachtig uitzicht op het groen en de vijvers van het park. De Franse Zaal leent zich uitermate voor grote vergaderingen, presentaties, diners of feesten.
 
Capaciteit en Faciliteiten
 
Av: Ctouch screen met HDMI, USB en VGA aansluiting, geluidsinstallatie, microfoon, headset.
Oppervlakte: 102 m2
Opstelling: Blok, Theater, U-vorm, Cabaret, Diner, Cocktail
Maximale capaciteit: 24 personen vergadering - 60 personen diner - 75 personen theateropstelling
Geschikt voor: vergadering, feest en diner

Franse Zaal 1.jpg

Ontvangstkamer

De Ontvangstkamer is een multifunctionele ruimte met stijlvolle elementen. Het authentieke van het kasteel is mooi bewaard gebleven in deze ruimte. De grote ramen bieden een prachtig uitzicht op het park en zorgen voor veel licht in de zaal.
 
Capaciteit en Faciliteiten
 
Av: Ctouch screen met HDMI, USB en VGA aansluiting, geluidsinstallatie
Oppervlakte: 31 m2
Opstelling: Blok, Theater, U-vorm, Cabaret, Diner, Cocktail
Maximale capaciteit: 12 personen vergaderen - 20 personen diner of 30 personen borrel
Geschikt voor: vergadering, borrel en diner
 

Meeting Room Ontvangstkamer Historical Room for Meetings.jpg

L'Une

L’Une is een ruimte die zich erg goed leent voor kleinere vergaderingen of presentaties. Daarnaast biedt de ruimte ook de mogelijkheid tot het organiseren van een zakelijke lunch of een brainstormsessie in kleiner gezelschap.
 
Capaciteit en Faciliteiten
 
Av: TV scherm met HDMI aansluiting
Oppervlakte: 18 m2
Opstelling: Blok
Maximale capaciteit: 8 personen
Geschikt voor: vergadering, lunch

Lune 1.jpg

Een amuse van asperges klaar om geserveerd te worden in het Teaching Hotel Château Bethlehem.
Een dessert van verse aardbeien klaar om geserveerd te worden in het restaurant van Teaching Hotel Château Bethlehem.

Onze vergaderarrangementen

Wilt u gebruikmaken van een van onze vergaderzalen? Dan kunt u zelf uw vergaderarrangement samenstellen. Deze arrangementen heten bij ons meeting bloques.
 
Met een meeting bloque bent u de gehele meeting voorzien van een buffet met koffie, thee, water, koekjes en handfruit. Onze studenten zorgen ervoor dat deze in uw pauzes bijgevuld worden.
 
Daarnaast zorgen wij ervoor dat u beschikt over alle benodigde vergadermaterialen. Zo zit er standaard in ieder bloque een flipover met stiften, post-its, notitieblokken en pennen. Tevens maakt u kosteloos gebruik van de standaard faciliteiten in de betreffende zaal. Wenst u extra AV-middelen? We stellen graag een offerte voor u op.

  • Bloque 2 (2 uur): € 16,50 per persoon
  • Bloque 4 (4 uur): € 23,50 per persoon
  • Bloque 8 (8 uur): € 36,50 per persoon

Catering

Lunch
Sandwich lunch € 19,50 per persoon.
Bestaande uit diverse sandwiches, salade en soep van de dag. Tafelwater, koffie, thee en een drankje naar keuze is hierbij inbegrepen.

Borrel of diner
Wilt u afsluiten met een borrel of diner? Ook dat is uiteraard mogelijk. Wij denken graag met u mee over passende hapjes of een seizoensgebonden menu.

Plan uw vergadering
Studente staat achter bar in Le Coin en legt de laatste hand aan een rode cocktail door een schijfje limoen toe te voegen.