#

Feesten

Vier uw feest in het best bewaarde geheim van Maastricht

Beleef een dag om nooit te vergeten! Het Teaching Hotel biedt een unieke feestlocatie in Maastricht. Voor uw bruiloft, familielunch, (baby)borrel of feestelijk diner. De prachtige omgeving en het stijlvolle design dragen bij aan een bijzondere beleving. Om welke feestelijke gelegenheid het ook gaat, bij ons wordt het een onvergetelijke ervaring.

Een kleurrijk zomers voorgerecht met koud vlees klaar om geserveerd te worden in het Teaching Hotel.

Feestlocatie Maastricht

Teaching Hotel Château Bethlehem is een prachtig 13e-eeuws kasteel ten noorden van Maastricht. Het kasteel beschikt over 26 hotelkamers, verschillende zalen, een restaurant, een bar en terrassen op de binnenplaats en aan het park. Al deze ingrediënten maken het een unieke feestlocatie in Maastricht. 
 
De authentieke sfeer wordt gecombineerd met modern comfort en bijzonder design. De studenten van Hotel Management School Maastricht zorgen ervoor dat uw wensen tot in detail worden uitgevoerd. De keuken verrast u met heerlijke hapjes en smakelijke gerechten met lokale, seizoensgebonden producten. 
 
Iets te vieren? Kom dan gerust eens kijken of neem contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

Een amuse van asperges klaar om geserveerd te worden in het Teaching Hotel Château Bethlehem.
Een dessert van verse aardbeien klaar om geserveerd te worden in het restaurant van Teaching Hotel Château Bethlehem.

Trouwen bij het Teaching Hotel

Teaching Hotel Château Bethlehem is een unieke trouwlocatie in Maastricht. Wij denken graag mee en organiseren elke bruiloft volledig op maat. Op de dag zelf is alles perfect voorbereid en staan onze enthousiaste studenten klaar om er een onvergetelijke herinnering van te maken.

Graag nodigen wij u uit om onze unieke feestlocatie te komen bekijken. Dan kunt u de sfeer proeven en bespreken we uw wensen en onze mogelijkheden. 

Meer informatie over trouwen?
Studente staat achter bar in Le Coin en legt de laatste hand aan een rode cocktail door een schijfje limoen toe te voegen.