#

Over het Teaching Hotel

Op de Hotel Management School Maastricht draait alles om gastvrijheid. Wij leiden jonge mensen op tot gekwalificeerde en gepassioneerde professionals. We hebben een eigen Teaching Hotel. Dit ligt op de prachtige campus in Buitengoed Geul en Maas. U kunt er terecht voor een heerlijke lunch, een verrassend diner en een bijzondere overnachting. Enthousiaste eerstejaarsstudenten zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Onder toeziend oog van docenten. 

Drie eerstejaars studenten krijgen instructie voor de housekeeping in het Teaching Hotel

Unieke leeromgeving

Het Teaching Hotel biedt een creatieve, innovatieve en praktijkgerichte leeromgeving. Op deze bijzondere plek doen studenten ervaring op binnen de gastvrijheidsindustrie. Bent u benieuwd naar de combinatie van enthousiaste eerstejaarsstudenten in een charmant kasteel met unieke designkamers? Kom dan snel een keer langs!

Geschiedenis van het kasteel

De geschiedenis van kasteel naar Teaching Hotel Château Bethlehem is een verhaal door de eeuwen heen. Het Teaching Hotel heeft verschillende eigenaren en uiteenlopende functies gehad. Wilt u hier meer over weten, lees dan het hele verhaal over de geschiedenis van het kasteel

Ontmoet onze designers

In 2010 is Château Bethlehem volledig gerenoveerd naar een volwaardig hotel met hotelkamers, een restaurant, bar, vergaderruimtes en openbare ruimtes. De kamers in het Teaching Hotel zijn stuk voor stuk ingericht door gevestigde en startende Nederlandse designers. Henk Vos was art director. Iedere kamer is uniek en vertelt een eigen verhaal.