Restaurant en bar

Oude waarden, nieuwe smaak. Kom eens proeven!

Restaurant L’Étoile is geen doorsnee restaurant in Maastricht. Het restaurant is hèt kloppend hart van het kasteelhotel van de hoge hotelschool. Ervaar de passie voor gastvrijheid van de eerstejaarsstudenten. Laat ons u verrassen met hoogwaardige, seizoensgebonden en lokaal geproduceerde producten. Kom uw culinaire horizon verbreden of gewoon lekker genieten. In Maastricht staat ons restaurant garant voor een unieke eetervaring. U bent van harte welkom voor ontbijt, lunch en diner. Alleen op zondag zijn we gesloten.

Wist u dat het restaurant in de beginjaren dienst deed als collegezaal van de hotelschool? Designer Leon de Lange heeft deze historie behouden en het vertaalt naar het eigentijdse interieurconcept ‘a classroom’. 

Een kleurrijk zomers voorgerecht met koud vlees klaar om geserveerd te worden in het Teaching Hotel.

Lunch
U kunt kiezen uit de wisselende gerechten uit ons lunch menu (2-gangen lunch voor € 18,50) of een lichte lunch met soep en salade (€ 15,50). Heeft u weinig tijd, laat het ons weten, dan houden we daar rekening mee.

Diner
Stel zelf uw diner samen met twee, drie of vier gerechten uit ons proefschrift. De dinerkaart, het proefschrift, is opgebouwd uit een tiental wisselende gerechten waarbij pure smaken en seizoensgebonden producten de basis vormen. Reserveer eenvoudig uw tafel.

Voor reserveringen voor groepen vanaf 8 personen kunt u contact opnemen met  +31 (0)43 352 82 49 of via salesteachinghotel@zuyd.nl.

Een amuse van asperges klaar om geserveerd te worden in het Teaching Hotel Château Bethlehem.
Een dessert van verse aardbeien klaar om geserveerd te worden in het restaurant van Teaching Hotel Château Bethlehem.

Bar Le Coin

Onze hotelbar Le Coin straalt een traditioneel gevoel van klasse uit door de stijlvolle inrichting van designer Bart Hagenvoort. Deze verborgen moderne bar in het charmante kasteel laat een behoorlijke indruk achter op uw zintuigen. Er is een ruime keuze aan versnaperingen. U kunt er terecht voor zowel een heerlijke kop koffie als een verfrissend drankje en borrelhapjes. De zorgzame aandacht van onze studenten en de ontspannen sfeer geven u het warme gevoel dat gastvrijheid heet. Wat mogen we voor u inschenken?

Studente staat achter bar in Le Coin en legt de laatste hand aan een rode cocktail door een schijfje limoen toe te voegen.

Openingstijden

Lunch: Ma t/m Vr 12:00-13.30 uur 
Diner: Ma t/m Za vanaf 18:00 uur
Bar: Ma t/m Za 11:00-23:00 uur