#

Restaurant en bar

Oude waarden, nieuwe smaak. Kom eens proeven!

Reserveer een tafel

Kent u ons Restaurant L’Étoile? Het is geen doorsnee restaurant in Maastricht. Het restaurant is hét kloppend hart van het kasteelhotel van de hotelschool. Onze eerstejaarsstudenten staan vol passie en gastvrijheid voor u klaar. Laat ons u verrassen met hoogwaardige, seizoensgebonden en lokaal geproduceerde producten. Kom uw culinaire horizon verbreden of gewoon lekker genieten. In Maastricht staat ons restaurant garant voor een unieke eetervaring. U bent van harte welkom voor ontbijt, lunch en diner. Alleen op zondag zijn we gesloten. Komt u snel langs? Maak dan vooraf uw reservering. 

Een kleurrijk zomers voorgerecht met koud vlees klaar om geserveerd te worden in het Teaching Hotel.

Wist u dat het restaurant in de beginjaren dienst deed als collegezaal van de hotelschool? Designer Leon de Lange heeft deze historie behouden en het vertaald naar het eigentijdse interieurconcept ‘a classroom’.

Lunch
Lunch serveren wij enkel in ons restaurant en bij mooi weer op ons terras Le Jardin met prachtig uitzicht op het park. Er is een kleine kaart beschikbaar met diverse gerechten. Heeft u weinig tijd, laat het ons weten, dan houden we daar rekening mee.

Diner
Stel zelf uw diner samen met een keuze uit de verschillende gerechten van het proefschrift. Wilt u genieten van de pure smaken? Reserveer snel uw tafel.

Een meeting met lunch of diner? Neem hiervoor contact op via  +31 (0)43 352 82 49 of salesteachinghotel@zuyd.nl.

Een amuse van asperges klaar om geserveerd te worden in het Teaching Hotel Château Bethlehem.
Een dessert van verse aardbeien klaar om geserveerd te worden in het restaurant van Teaching Hotel Château Bethlehem.
Een borrelplank op een tafel op het terras van het Teaching Hotel met een rode cocktail, bitterballen, kaas en vleeswaren,

Bar Le Coin

Onze hotelbar Le Coin straalt een traditioneel gevoel van klasse uit door de stijlvolle inrichting van designer Bart Hagenvoort. Deze verborgen moderne bar in het charmante kasteel laat een behoorlijke indruk achter op uw zintuigen. U kunt er terecht voor zowel een heerlijke kop koffie als een verfrissend drankje en borrelhapjes. De zorgzame aandacht van onze studenten en de ontspannen sfeer geven u het warme gevoel dat gastvrijheid heet. Tevens beschikken wij over een prachtige terras op de binnenplaats of achter het kasteel met uitzicht op het Park. 

Wat mogen we voor u inschenken?

Openingstijden en contact

Restaurant                                                            Lunch reservering mogelijk tussen:
Maandag tot en met vrijdag
12:00 – 13:30 

Diner reservering mogelijk tussen: 
Maandag tot en met zaterdag
18:00 – 20:00

Bar Le Coin 
Maandag tot en met zaterdag
9:30 – 23:00

Op zondag zijn het restaurant en de bar gesloten

Het restaurant en de bar zijn gesloten i.v.m. feestdag of vakantie:
o    Zondag 7 juli t/m maandag 2 September 2024 (Zomervakantie)

+31 (0)43 352 82 92
frontofficeteachinghotel@zuyd.nl