Restaurant en bar

Oude waarden, nieuwe smaak. Kom eens proeven!

Kent u ons Restaurant L’Étoile nog? Het is geen doorsnee restaurant in Maastricht. Het restaurant is hèt kloppend hart van het kasteelhotel van de hoge hotelschool.  Graag staan onze eerstejaarsstudenten vol passie en gastvrijheid voor u klaar. We verrassen u graag met hoogwaardige, seizoensgebonden en lokaal geproduceerde producten. Kom uw culinaire horizon verbreden of gewoon lekker genieten. In Maastricht staat ons restaurant garant voor een unieke eetervaring. U bent van harte welkom voor ontbijt, lunch en diner. Alleen op zondag zijn we gesloten. Komt u weer snel weer langs? Maak dan vooraf uw reservering. Lees ook meer over onze maatregelen i.v.m. de richtlijnen van het RIVM.

Wist u dat het restaurant in de beginjaren dienst deed als collegezaal van de hotelschool? Designer Leon de Lange heeft deze historie behouden en het vertaald naar het eigentijdse interieurconcept ‘a classroom’. 

Een kleurrijk zomers voorgerecht met koud vlees klaar om geserveerd te worden in het Teaching Hotel.

Lunch
U kunt kiezen uit een 2-gangen lunch of een lichte lunch met soep en salade. Heeft u weinig tijd, laat het ons weten, dan houden we daar rekening mee. 

Diner
Stel zelf uw diner samen met een keuze uit de verschillende gerechten van het proefschrift. Wilt u genieten van de pure smaken? Reserveer eenvoudig uw tafel.

Een meeting met lunch of diner? Neem hiervoor contact op via  +31 (0)43 352 82 49 of salesteachinghotel@zuyd.nl.

Een amuse van asperges klaar om geserveerd te worden in het Teaching Hotel Château Bethlehem.
Een dessert van verse aardbeien klaar om geserveerd te worden in het restaurant van Teaching Hotel Château Bethlehem.

Bar Le Coin

Onze hotelbar Le Coin straalt een traditioneel gevoel van klasse uit door de stijlvolle inrichting van designer Bart Hagenvoort. Deze verborgen moderne bar in het charmante kasteel, laat een behoorlijke indruk achter op uw zintuigen. U kunt er terecht voor zowel een heerlijke kop koffie als een verfrissend drankje en hapje. De zorgzame aandacht van onze studenten en de ontspannen sfeer geven u een gastvrij gevoel. Tevens beschikken wij over een prachtige binnenplaats met terras, waar wij tijdelijk enkel drankjes en finger food serveren. Gelieve vooraf te reserveren. 

Wat mogen we voor u inschenken?

Studente staat achter bar in Le Coin en legt de laatste hand aan een rode cocktail door een schijfje limoen toe te voegen.

Contact

Lunch: maandag t/m vrijdag van 12.00 uur tot 14.00 uur
Diner: maandag t/m zaterdag vanaf 18.00 uur

Ons restaurant is gesloten i.v.m. de zomervakantie, vanaf maandag 31 augustus verwelkomen wij u graag weer.