Restaurant en bar

Oude waarden, nieuwe smaak. Kom eens proeven!

Ons restaurant is op dit moment helaas gesloten. Voor nu hopen we dat iedereen zich aan de maatregelen houdt, zodat een gezellig diner of viering van bijvoorbeeld een verjaardag straks weer mogelijk is. 

Kent u ons Restaurant L’Étoile nog? Het is geen doorsnee restaurant in Maastricht. Het restaurant is hèt kloppend hart van het kasteelhotel van de hoge hotelschool. Ook in deze nieuwe werkelijkheid staan onze eerstejaarsstudenten vol passie en gastvrijheid voor u klaar. Laat ons u verrassen met hoogwaardige, seizoensgebonden en lokaal geproduceerde producten. Kom uw culinaire horizon verbreden of gewoon lekker genieten. In Maastricht staat ons restaurant garant voor een unieke eetervaring. U bent van harte welkom voor ontbijt, lunch en diner. Alleen op zondag zijn we gesloten. Komt u weer snel weer langs? Maak dan vooraf uw reservering.

Wist u dat het restaurant in de beginjaren dienst deed als collegezaal van de hotelschool? Designer Leon de Lange heeft deze historie behouden en het vertaalt naar het eigentijdse interieurconcept ‘a classroom’. 

Een kleurrijk zomers voorgerecht met koud vlees klaar om geserveerd te worden in het Teaching Hotel.

Lunch
Lunch serveren wij enkel in ons restaurant en bij mooi weer op ons terras Le Jardin met prachtig uitzicht op het park. Er is een kleine kaart beschikbaar met salades, een soep van de dag of onze THCBurger. Reserveer eenvoudig uw tafel

Diner
Stel zelf uw diner samen met een keuze uit de verschillende gerechten van het proefschrift. Wilt u genieten van de pure smaken? Reserveer eenvoudig uw tafel.

Een meeting met lunch of diner? Neem hiervoor contact op via  +31 (0)43 352 82 49 of salesteachinghotel@zuyd.nl.

Een amuse van asperges klaar om geserveerd te worden in het Teaching Hotel Château Bethlehem.
Een dessert van verse aardbeien klaar om geserveerd te worden in het restaurant van Teaching Hotel Château Bethlehem.
Studente staat achter bar in Le Coin en legt de laatste hand aan een rode cocktail door een schijfje limoen toe te voegen.

Bar Le Coin

Onze hotelbar Le Coin straalt een traditioneel gevoel van klasse uit door de stijlvolle inrichting van designer Bart Hagenvoort. Deze verborgen moderne bar in het charmante kasteel laat een behoorlijke indruk achter op uw zintuigen. U kunt er terecht voor zowel een heerlijke kop koffie als een verfrissend drankje en borrelhapjes. De zorgzame aandacht van onze studenten en de ontspannen sfeer geven u het warme gevoel dat gastvrijheid heet. Tevens beschikken wij over een prachtige binnenplaats met terras. Tijdelijk serveren wij enkel drankjes en fingerfoods

Wat mogen we voor u inschenken? Reserveer uw tafel van te voren!

Openingstijden en contact

Lunch: Gesloten
Diner: Gesloten
Bar: Gesloten

+31 (0)43 352 82 92
frontofficeteachinghotel@zuyd.nl