Studentenleven

Je studententijd is een tijd om nooit te vergeten. Zeker niet als je gaat studeren in Maastricht. De stad is zeer internationaal en zo ook de studentenpopulatie op de Hotel Management School Maastricht.  

Het onderwijsgebouw ligt op een unieke plek. Je wordt omgeven door prachtige natuur terwijl je gemakkelijk toegang hebt tot alle voorzieningen, cultuur en het nachtleven dat Maastricht biedt. Het centrum ligt op slechts 15 minuten fietsen of 10 minuten met de bus. 

Campus Hotel Management School Maastricht

Hotel Management School Maastricht

Het onderwijsgebouw van de Hotel Management School Maastricht is een modern gebouw met alle faciliteiten om een master aan te bieden. Privé projectlokalen en een uitgebreide bibliotheek (ook online) met voldoende studieruimte behoren tot de mogelijkheden om rustig te kunnen studeren. Heb je trek gekregen dan kun je terecht in studentenrestaurant Refresh.  

Friends for life

Sociaal leven 

Je studentenleven in Maastricht is natuurlijk niet compleet zonder enkele feestjes! Gelukkig heeft de studentenvereniging Amphitryon op de campus een bar waar regelmatig feesten en evenementen plaatsvinden. Het centrum van Maastricht ligt niet ver van de campus. Het is eenvoudig om te genieten van al het moois dat de stad biedt. Bekijk onze blogs over locaties, evenementen en festivals in Maastricht om te zien wat de avonden en nachten je kunnen brengen.

Meld je aan voor de master september 2023

Via Studielink tussen
1 oktober 2022 – 15 augustus 2023

Direct aanmelden