kasteel - 1

Beleef het Teaching Hotel

Het Teaching Hotel is een inspirerende ontmoetingsplaats waar u kunt overnachten, lunchen, dineren of vergaderen. Tegelijkertijd is het een unieke leeromgeving waar studenten experimenteren met begrippen als gastvrijheid, design en creativiteit. Wij zien ernaar uit u te verwelkomen!

Zomeropening

Deze zomer opent het Teaching Hotel Chateau Bethlehem wederom haar deuren. Van 14 juli tot en met 29 augustus 2019 is het hotel geopend als Bed & Breakfast. Oudere jaars studenten Lotte, Wouter en Lars zijn dit jaar verantwoordelijk voor het runnen van het Teaching Hotel.   

Het restaurant is tijdens de zomeropening uitsluitend geopend voor ontbijt, maar, niet getreurd! De bar en het terras zijn gewoon open met een beperkte kaart! Vanaf zaterdag 30 augustus verwelkomen wij u graag weer!

Hotelkamers

Het eeuwenoude Château Bethlehem ligt midden in een prachtig park in het hart van Buitengoed Geul en Maas. Het werd door twaalf gevestigde en startende designers omgetoverd tot een volwaardig hotel met 26 uniek ontworpen hotelkamers. Strak, speels, pure eenvoud, luxe. Achter elke deur van het Teaching Hotel schuilt een verrassing. Bij ons ontwaakt u in een zwembad, bibliotheek of park...

Restaurant en bar

In restaurant L’Etoile serveren studenten de heerlijkste seizoensgerechten, bereid met ingrediënten uit de streek. Verfrissende smaakcombinaties en verfijnde kooktechnieken resulteren in verrassende themamenu’s voor lunch en diner. Maandelijks serveren we een nieuw menu.  In de stijlvolle bar Le Coin kunt u borrelen en loungen.

Rondleidingen

Het hotel is uniek. Een hotel van de toekomst met een eeuwenoude geschiedenis. Ook als u niet in ons Teaching Hotel overnacht, kunt u ons bijzondere hotel bewonderen. Tijdens een rondleiding vertellen wij u graag meer over de rijke historie en de eigentijdse ontwerpen.

Arrangementen

Het Teaching Hotel biedt speciale arrangementen voor een weekendje weg, ook in samenwerking met derden. Voor groepsreservering kunt u een mail sturen naar salesteachinghotel@zuyd.nl of bellen naar 043 - 352 82 49 voor een advies op maat.

Rookvrije omgeving

Het Teaching Hotel biedt haar gasten, studenten en medewerkers een rookvrije omgeving en is er trots op een van het meest uitgebreide rookvrije hotel- en schoolbeleid van Nederland te implementeren.

Voor individuele reserveringen kunt u een mail sturen naar frontofficeteachinghotel@zuyd.nl of bellen naar 043 - 352 82 92. Kijk op onze boekingsmodule voor beschikbaarheid en prijzen.

Print deze pagina
Deel deze pagina