#

Bijzonder restaurant in Maastricht

Locatie............een prachtig oud kasteel in een park

Op zoek naar een bijzonder restaurant in Maastricht? Wij weten er wel eentje. In een kasteel net buiten het centrum. Het kasteel heet Château Bethlehem en wordt gerund door studenten van Hotel Mangement School Maastricht. De sfeer is ontspannen, de bediening charmant, het eten puur en eerlijk en het parkeren gratis.

Dat u het weet: er is op de achtergrond begeleiding aanwezig. We willen er natuurlijk wel zeker van zijn dat u een heerlijke avond heeft en dat de kwaliteit en service helemaal klopt! Ervaren wat onze studenten verstaan onder gastvrijheid? Kom dan lekker eten!

Uniek Maastricht restaurant

Château Bethlehem is een bijzonder restaurant in Maastricht. Het is onderdeel van het Teaching Hotel van de Hotel Management School. Studenten runnen het hotel, het restaurant en de bar. Het ligt heerlijk rustig in een park op ongeveer 8-10 autominuten van het centrum van Maastricht.

#

Bijzonder menu

Bij een Maastrichts restaurant hoort natuurlijk culinair genieten. Voor de lunch kunt u kiezen uit wisselende gerechten. Een lichte lunch met soep en een salade is ook mogelijk. Het diner stelt u zelf samen met seizoensgebonden gerechten van de menukaart. Die menukaart heet bij ons ‘proefschrift’. Er staan vis, vlees en vegetarische gerechten op. Daarnaast hebben we smakelijke bijgerechten en desserts.   

#

Inrichting restaurant

Het huidige restaurant in het eeuwenoude Château Bethlehem heeft vroeger dienst gedaan als eetzaal en collegezaal. Ontwerptalent Leon de Lange toverde de plek om in een eigentijds Maastrichts restaurant. U waant zich een klein beetje terug in de schoolbanken door het interieurconcept ‘a classroom’.

#

Eten & slapen

Hoe fijn is het om na een heerlijk diner niet meer te hoeven reizen? Om lekker naar een luxe hotelkamer te gaan of nog een afzakkertje in de bar nemen? Ons restaurant in Maastricht is onderdeel van het Teaching Hotel. De hotelkamers, de bar en het restaurant zitten in hetzelfde gebouw. Gemakkelijker kan het niet!

#

Hotelkamers

De hotelkamers zijn net als het restaurant ontworpen door bekende en opkomende Nederlandse designers. Elk van de 26 kamers is uniek. Wat de kamers gemeen hebben zijn comfortabele bedden, ruimte en koffie- en theefaciliteiten. Voor de rest schuilt er achter elke deur een verrassing. Nieuwsgierig? Zin in een nachtje of weekendje weg? Boek dan een kamer of kijk op onze arrangementen.

#
    Deel deze pagina
#

Arrangementen

Natuurlijk bent u in ons kasteelhotel in Limburg van harte welkom voor een overnachting, lunch, diner of drankje. Maar wat dacht u van een geheel verzorgd weekendje Bourgondisch Maastricht? Waarbij onze studenten u compleet in de watten leggen? Heeft u er al zin in? Bekijk dan snel onze arrangementen. Hopelijk tot binnenkort!

Contact

Overnachten in het Teaching Hotel?