#

Jos. Gastvrijheidsstrijders (4).

een serie over helden in gastvrijheid

"Niks ego of extravertheid, maar wel in staat om een heel hoog niveau van gastvrijheid te creëren in zijn team en voor zijn gasten in de ouderenzorg. Waren er maar wat meer Jossen in deze wereld . . ."

In deze serie blogs delen we verhalen van Gastvrijheidsstrijders, helden in de gastvrijheid, die ons en hopelijk ook jou inspireren! Deze keer: het verhaal van Jos.

Zwart wit foto. Lachende man in wit t-shirt. Donker haar en een baardje

De Jossen van deze wereld

In onze leergang hebben we het altijd over jouw G-kracht. De grootste kracht die je in je hebt en die je ten volle durft in te zetten voor een gastvrijere wereld. Daar nemen we altijd ruim de tijd voor. Dat leidde bij Jos tot een grote ontdekking. Ook voor hemzelf. Deze introverte, heel bescheiden en altijd op de achtergrond opererende man bleek bij nader onderzoek een hele grote kracht te hebben. Zo'n gastvrije en vriendelijke man die altijd voor iedereen klaar stond was voor velen - meestal onbewust - een groot voorbeeld. In het team van Jos liep niemand de kantjes ervan af. Jos kon je niets weigeren als hij je iets vroeg. Als Jos sprak was dat altijd zachtjes en heel bescheiden, maar iedereen werd stil als hij begon te spreken en iedereen luisterde naar hem. Niks ego of extravertheid, maar wel in staat om een heel hoog niveau van gastvrijheid te creëren in zijn team en voor zijn gasten in de ouderenzorg. Waren er maar wat meer Jossen in deze wereld . . . 

Deel jouw verhaal

Ken jij ook van die aansprekende voorbeelden van gastvrijheidsstrijders mail ze dan naar ons, zodat we het kunnen delen, want goed voorbeeld, doet goed volgen!
Mail naar hospitalityconsultancy@zuyd.nl

Volg ons op Linkedin en raak geinspireerd door deze serie van blogs over Gastvrijheidsstrijders die ons inspireren. Lees ook onze andere blogs!

Contact

Wil je meer weten over hospitality consultant Bart van Linder of met hem in gesprek:
Bart van Linder.

    Deel deze pagina