#

20 maart: de internationale dag van het geluk

"Sla jezelf niet over! Wat waardeer je aan jezelf? Soms moeilijk toe te geven, maar je mag best wel een beetje trots zijn op jezelf!" 

Op zondag 20 maart aanstaande is het de internationale dag van het geluk! Op deze dag wordt wereldwijd stilgestaan bij de relevantie van het geluk en gezondheid voor iedereen. Dit jaar is het thema: “Keep Calm, Stay Wise, Be Kind”. Naar aanleiding van dit thema zijn hier drie tips van onze Junior Hospitality Consultant Sjoerd van Dijk om vandaag nog stil te staan bij jouw geluk. 

20 maart - Internationale Dag van het Geluk.jpg

Keep calm

Probeer vandaag stil te staan bij wat er om je heen gebeurt.  Wat trekt je aandacht en waar krijg je een glimlach van? 

Stay wise

Veel beslissingen denken we heel bewust te maken, we zijn toch hele slimme wezens? Maar luisteren we óók genoeg naar ons gevoel? Probeer vandaag meer activiteiten te doen op basis van wat goed voelt, niet omdat het de beste manier is. Ik ben benieuwd wat er gaat ontstaan!

Be kind

Vertel iemand wat je waardeert aan hem of haar. Wat doet dat met de ander, en met jou? En, sla jezelf niet over! Wat waardeer je aan jezelf? Soms moeilijk toe te geven, maar je mag best wel een beetje trots zijn op jezelf! 

Tot slot

Natuurlijk kan niet iedereen gelukkig zijn, maar hopelijk zorgt deze dag toch voor een kleine glimlach op het gezicht van iedereen! 

Meer weten over onze hospitality consultant Sjoerd van Dijk of met hem in gesprek? 
Sjoerd van Dijk

Volg ons op Linkedin en lees ook onze andere blogs met meer inspirerende verhalen!

    Deel deze pagina