kasteel - 1

Restaurant en Bar

Het Teaching Hotel biedt een unieke ambiance om te overnachten. Maar ook een inspirerende omgeving waar u binnen én buiten kunnen genieten van een lunch, diner, hapje of drankje. In de ongedwongen sfeer van restaurant L’Etoile. In de stijlvolle bar Le Coin. Op de historische binnenplaats. Of op ons fraaie terras met parkzicht.

Het restaurant is gesloten voor lunch en diner van 16 juli tot 2 september.

Restaurant Maastricht

Het huidige restaurant in het eeuwenoude Château Bethlehem heeft vroeger dienst gedaan als eetzaal en collegezaal. Ontwerptalent Leon de Lange toverde de plek om in een eigentijds restaurant. In het restaurant in Maastricht waant u zich terug in de schoolbanken door het interieurconcept ‘a classroom’. Ontwerper Leon de Lange stelt de gast op de eerste plaats. Maar ziet het restaurant tegelijkertijd ook als lesruimte. Waar de student de leiding heeft en degenen die beoordelen in de banken zitten.

Genieten

In restaurant L’Etoile serveren studenten de lekkerste seizoensgerechten, bereid met lokale ingrediënten. Kennis van producten, smaakcombinaties en kooktechnieken levert een verrassend menu op, dat regelmatig wisselt. 

Bar/Lounge

Designer Bart Hagenvoort verzorgde de stijlvolle inrichting van bar/lounge Le Coin. In de bar kunt u terecht voor zowel koffie met Limburgse vlaai als een verfrissend drankje en borrelhapjes (barkaart). Le Coin is een trefpunt voor zowel gasten als studenten. Neem vast een kijkje in the bar.

Openingstijden

Ontbijt  maandag tot en met vrijdag 07.30 - 10.00 uur
Ontbijt  zaterdag en zondag 08.00 - 11.00 uur
Lunch  maandag tot en met vrijdag 12.00 - 14.00 uur
Diner  maandag tot en met zaterdag vanaf 18.00 uur
Bar  maandag tot en met zaterdag 08.00 - 23.00 uur

Kijk hier voor mogelijkheden voor lunch, diner, wijnarrangement en prijzen.

Het restaurant is zondag gesloten voor lunch en diner.
Bij mooi weer zijn de binnenplaats en het terras met parkzicht geopend.

Reserveren

Voor reserveringen kunt u een mail sturen naar frontofficeteachinghotel@zuyd.nl of bellen naar +31 (043) 352 82 92.

Teaching Hotel, Bar le Coin, Maastricht
Print deze pagina
Deel deze pagina