kasteel - 1

Restaurant en Bar

Het Teaching Hotel biedt een unieke ambiance om te overnachten. Maar ook een inspirerende omgeving waar u binnen én buiten kunnen genieten van een lunch, diner, hapje of drankje. In de ongedwongen sfeer van restaurant L’Etoile. In de stijlvolle bar Le Coin. Op de historische binnenplaats. Of op ons fraaie terras met parkzicht.

Restaurant Maastricht

Het huidige restaurant in het eeuwenoude Château Bethlehem heeft vroeger dienst gedaan als eetzaal en collegezaal. Ontwerptalent Leon de Lange toverde de plek om in een eigentijds restaurant. In het restaurant in Maastricht waant u zich terug in de schoolbanken door het interieurconcept ‘a classroom’.

In restaurant L’Etoile serveren onze eerstejaars studenten de lekkerste seizoensgerechten, bereid met lokale ingrediënten. Kennis van producten, smaakcombinaties en kooktechnieken levert een verrassend menu op, dat regelmatig wisselt. 

Lunch

Restaurant L'Etoile biedt een compacte selectie van vers bereide gerechten afgestemd op het seizoen. U kunt kiezen uit dagelijks wisselende 2-gangen menu, of een soep en salades. Voor de zakelijke gast is tijd van belang en daar houden wij rekening mee. Wij serveren een twee-gangen lunch voor € 19.50 en een snelle business lunch voor € 14.50.

Diner

Stel zelf u diner samen met twee, drie of vier gerechten uit ons proefschrift. De dinerkaart, het proefschrift, is opgebouwd uit een tiental wisselende gerechten waarbij pure smaken en seizoensgebonden producten de basis vormen. U betaalt € 7.00 per gerecht en u mag uiteraard zelf bepalen of u er één of meerdere wilt nuttigen.

Voor gezelschappen vanaf 8 personen serveren wij het ‘menu du Chef’. 3 of 4 gerechten door de chef gekozen uit ons “proefschrift”. Voor reserveringen voor groepen vanaf 8 personen kunt u contact opnemen met 043 -352 8249 of via salesteachinghotel@zuyd.nl.

Bar

Designer Bart Hagenvoort verzorgde de stijlvolle inrichting van bar Le Coin. In de bar kunt u terecht voor zowel een heerlijke kop koffie als een verfrissend drankje en borrelhapjes. Le Coin is een trefpunt voor zowel gasten als studenten.

Openingstijden

Lunch: Ma t/m Vr 12:00-13.30 uur 
Diner: Ma t/m Za 18:00-20:30 uur
Bar: Ma t/m Za 11:00-23:00 uur

Het restaurant is zondag gesloten voor lunch en diner.
Bij mooi weer zijn de binnenplaats en het terras met parkzicht geopend.

Reserveren

Voor reserveringen kunt u een mail sturen naar frontofficeteachinghotel@zuyd.nl of bellen naar +31 (043) 352 82 82..

Print deze pagina
Deel deze pagina