kasteel - 1

Restaurant en Bar

Het Teaching Hotel biedt een unieke ambiance om te overnachten. Maar ook een inspirerende omgeving waar u binnen én buiten kunnen genieten van een lunch, diner, hapje of drankje. In de ongedwongen sfeer van restaurant L’Etoile. In de stijlvolle bar Le Coin. Op de historische binnenplaats. Of op ons fraaie terras met parkzicht.

Restaurant Maastricht

Het huidige restaurant in het eeuwenoude Château Bethlehem heeft vroeger dienst gedaan als eetzaal en collegezaal. Ontwerptalent Leon de Lange toverde de plek om in een eigentijds restaurant. In het restaurant in Maastricht waant u zich terug in de schoolbanken door het interieurconcept ‘a classroom’.

In restaurant L’Etoile serveren onze eerstejaars studenten de lekkerste seizoensgerechten, bereid met lokale ingrediënten. Kennis van producten, smaakcombinaties en kooktechnieken levert een verrassend menu op, dat regelmatig wisselt. 

Van 18 t/m 23 november serveert het Teaching Hotel een aangepast menu in het teken van Limburgse producten. 

Lunch

Restaurant L’Etoile biedt een compacte selectie van vers bereide gerechten afgestemd op het seizoen. U kunt kiezen uit de wisselende gerechten van de kaart of kiezen voor een soep en salade. Voor de zakelijke gast is tijd van belang en daar houden wij rekening mee. Wij serveren een twee-gangen lunch voor € 18,75 en een lichte lunch, bestaande uit soep en salade voor € 14,50.

Diner

Stel zelf uw diner samen met twee, drie of vier gerechten uit ons proefschrift. De dinerkaart, het proefschrift, is opgebouwd uit een zestal wisselende gerechten waarbij pure smaken en seizoensgebonden producten de basis vormen. Om daarnaast nog lekker te kunnen snacken, bieden wij enkele bijgerechten aan. Tot slot, om uw diner af te maken (alhoewel u er ook mee kunt beginnen), is een van de overheerlijke desserts een echte aanrader. Ook deze veranderen regelmatig en zijn seizoensgebonden.
Voor gezelschappen vanaf 8 personen serveren wij een vast menu. 3 of 4 gerechten door de chef gekozen uit ons proefschrift”. Voor reserveringen voor groepen vanaf 8 personen kunt u contact opnemen met 043 - 352 82 49 of via salesteachinghotel@zuyd.nl.

Bar

Designer Bart Hagenvoort verzorgde de stijlvolle inrichting van bar Le Coin. In de bar kunt u terecht voor zowel een heerlijke kop koffie als een verfrissend drankje en borrelhapjes. Le Coin is een trefpunt voor zowel gasten als studenten.

Openingstijden

Lunch: Ma t/m Vr 12:00-13.30 uur 
Diner: Ma t/m Za vanaf 18:00 uur
Bar: Ma t/m Za 11:00-23:00 uur

Iedereen is welkom! Wij raden u aan vooraf een reservering te maken om teleurstelling te voorkomen.

Het restaurant is zondag gesloten voor lunch en diner.
Bij mooi weer zijn de binnenplaats en het terras met parkzicht geopend.

Reserveren

Voor reserveringen kunt u een mail sturen naar frontofficeteachinghotel@zuyd.nl of bellen naar 043 - 352 82 82.

Print deze pagina
Deel deze pagina