kasteel - 1

Restaurant en Bar

Het Teaching Hotel biedt een unieke ambiance om te overnachten. Maar ook een inspirerende omgeving waar u binnen én buiten kunnen genieten van een lunch, diner, hapje of drankje. In de ongedwongen sfeer van restaurant L’Etoile. In de stijlvolle bar Le Coin. Op de historische binnenplaats. Of op ons fraaie terras met parkzicht.

Zomeropening

Deze zomer opent het Teaching Hotel Chateau Bethlehem wederom haar deuren. Van 14 juli tot en met 29 augustus 2019 is het hotel geopend als Bed & Breakfast. Oudere jaars studenten Lotte, Wouter en Lars zijn dit jaar verantwoordelijk voor het runnen van het Teaching Hotel.   

Het restaurant is tijdens de zomeropening uitsluitend geopend voor ontbijt, maar, niet getreurd! De bar en het terras zijn gewoon open met een beperkte kaart! Vanaf zaterdag 30 augustus verwelkomen wij u graag weer!

Restaurant Maastricht

Het huidige restaurant in het eeuwenoude Château Bethlehem heeft vroeger dienst gedaan als eetzaal en collegezaal. Ontwerptalent Leon de Lange toverde de plek om in een eigentijds restaurant. In het restaurant in Maastricht waant u zich terug in de schoolbanken door het interieurconcept ‘a classroom’.

In restaurant L’Etoile serveren onze eerstejaars studenten de lekkerste seizoensgerechten, bereid met lokale ingrediënten. Kennis van producten, smaakcombinaties en kooktechnieken levert een verrassend menu op, dat regelmatig wisselt. 

Lunch

Restaurant L’Etoile biedt een compacte selectie van vers bereide gerechten afgestemd op het seizoen. U kunt kiezen uit de wisselende gerechten van de kaart of kiezen voor een soep en salade. Voor de zakelijke gast is tijd van belang en daar houden wij rekening mee. Wij serveren een twee-gangen lunch voor € 20,50 en een lichte lunch, bestaande uit soep en salade voor € 15,50.

Diner

Stel zelf u diner samen met twee, drie of vier gerechten uit ons proefschrift. De dinerkaart, het proefschrift, is opgebouwd uit een tiental wisselende gerechten waarbij pure smaken en seizoensgebonden producten de basis vormen.

Voor gezelschappen vanaf 8 personen serveren wij het ‘menu du Chef’. 3 of 4 gerechten door de chef gekozen uit ons “proefschrift”. Voor reserveringen voor groepen vanaf 8 personen kunt u contact opnemen met 043 - 352 82 49 of via salesteachinghotel@zuyd.nl.

Bar

Designer Bart Hagenvoort verzorgde de stijlvolle inrichting van bar Le Coin. In de bar kunt u terecht voor zowel een heerlijke kop koffie als een verfrissend drankje en borrelhapjes. Le Coin is een trefpunt voor zowel gasten als studenten.

Openingstijden

Lunch: Ma t/m Vr 12:00-13.30 uur 
Diner: Ma t/m Za vanaf 18:00 uur
Bar: Ma t/m Za 11:00-23:00 uur

Iedereen is welkom! Wij raden u aan vooraf een reservering te maken om teleurstelling te voorkomen.

Het restaurant is zondag gesloten voor lunch en diner.
Bij mooi weer zijn de binnenplaats en het terras met parkzicht geopend.

Reserveren

Voor reserveringen kunt u een mail sturen naar frontofficeteachinghotel@zuyd.nl of bellen naar 043 - 352 82 82.

Print deze pagina
Deel deze pagina