#

De kracht van ons team

"Het is een team gevuld met passie, gezelligheid, en vooral gedrevenheid. Gedrevenheid om organisaties te helpen op het gebied van gastvrijheid."

Als meest recente toevoeging aan het Hospitality Consultancy team ben ik, Else Zwarteveen, nog volop aan het proeven van alles wat het team te bieden heeft, alle gave dingen die we als team doen en vooral ook de mensen achter het team. Zelf geloof ik in de kracht van complimenten en geloof ik dat waardering uitspreken ook een belangrijk onderdeel is van gastvrijheid. Vandaar dat ik graag met jullie deel wat mij is opgevallen.

Else, vrouw met gestreepte jurk en blazer staat in deuropening. Foto in zwart wit
Else Zwarteveen

Niet zomaar een team

Het mag namelijk wel duidelijk zijn dat het HC team niet zomaar een team is. Het is een team gevuld met passie, gezelligheid, en vooral gedrevenheid. Gedrevenheid om organisaties te helpen op het gebied van gastvrijheid. En die gedrevenheid zorgt voor mooie initiatieven. 

Wist je bijvoorbeeld dat we als team niet alleen maar bezig zijn met het uitvoeren van onze projecten, maar dat we ook actief bezig zijn met hoe we de verschillende branches zo goed mogelijk kunnen helpen op het gebied van gastvrijheid? 

Onze gedrevenheid

Zo hebben jullie laatst al kunnen lezen wat de persoonlijke missie is van teamlid Jeroen Frerichs . Geïnspireerd door deze persoonlijke missie, zijn we als team ook aan de slag gegaan met wat wij kunnen betekenen voor gastvrije en zinnige zorg. Om gelijk de daad bij het woord te voegen werd een afspraak gemaakt om fysiek bij elkaar te komen om zo goed ideeën te kunnen uitwisselen. Deze dag werd me direct duidelijk dat deze gedrevenheid diepgeworteld zit in elk teamlid en dat iedereen vanuit zijn of haar eigen kennis en ervaring mooie inzichten en invalshoeken kan brengen. Dat is dan ook de kracht van het team: vanuit verschillende achtergronden & een gedeelde gedrevenheid samenwerken aan een gastvrijere wereld.

Nieuwe plannen

En met alle passie & energie die er in dit team zit, hebben we heel veel toffe plannen om gastvrijheid (nog) meer onder de aandacht te brengen. Hierover zullen we binnenkort meer gaan delen…ben jij al nieuwsgierig?

    Deel deze pagina