Kasteel park

Master Facility and Real Estate Management

In samenwerking met de University of Greenwich biedt de Hotel Management School Maastricht (HMSM) een eenjarige master Facility and Real Estate Management aan. Tijdens deze master word je uitgedaagd om je te ontwikkelen tot een strategische denker voor de facility en vastgoed industrie. Je ontwikkelt niet alleen begrip en inzicht in de branche, maar leert ook hoe je op een innovatieve manier problemen kunt oplossen en behoeftes kunt invullen.

Dubbele master titel

Ook leuk, na het succesvol afronden van het programma heb je een dubbele mastertitel! Ten eerste krijg je een academische master titel (Master of Science) in facility- en vastgoedmanagement van de University of Greenwich (geaccrediteerd door de Britse regering).

Daarnaast krijg je een professionele master titel (MSc) van Zuyd Hogeschool (geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAO)). Door de samenwerking tussen de University of Greenwich en Zuyd Hogeschool krijg je het beste van twee werelden en ontwikkel je zowel je academische als professionele vaardigheden.

Print deze pagina
Deel deze pagina