60-jarig bestaan HHM

1e IHAB Award gewonnen door Laurens Mulder | 23 maart 2018

Tijdens de Funda-uitreiking op vrijdag 23 maart 2018 is de IHAB Award uitgereikt aan fundalist Laurens Mulder. Aan de voorzitter van de IHAB, Dick Slootweg kwam de eer toe om de eerste IHAB Award uit te reiken. Dick, in het dagelijkse leven managing director van Bidfood, prees Laurens om zijn uitzonderlijk eindassessment. Zowel zijn presentatie, als zijn antwoorden en zijn zelfreflectie waren zo uitmuntend dat hij 3x een 10 scoorde bij zijn assessoren.

IHAB Award

Door de Hotel Management School Maastricht is dit studiejaar de IHAB Award in het leven geroepen. De IHAB staat voor International Hospitality Advisory Board, welke het adviesorgaan is van de Hotel Management School Maastricht. De award wordt uitgereikt aan een student die het meest indruk heeft gemaakt tijdens zijn of haar eindassessment.

Genomineerden

Voor de prijs werden acht studenten genomineerd door hun assessoren, omdat zij bijzonder veel indruk maakten en het cijfer 9 of hoger scoorden. Genomineerden waren Daan Kahmann, Daan Klein, Laurens Mulder, Willemijn Odekerken, Jasmijn Stenzler, Jordy Tousain, Liz Weekers en Wout Witteveen.

Prijs

Naast de eeuwige glorie, ontving Laurens een geldbedrag van € 1.000 gesponsord door Bidfood, een dag meelopen met een CEO van het Hilton en een overnachting in een Hilton Hotel.


Print deze pagina
Deel deze pagina