60-jarig bestaan HHM

Track Essentials in Foodservice opent haar kennisportal voor Limburgse gastronomische ondernemers | 20 november 2017

Vrijdag 17 november jl. hebben Michiel van der Werf, Tim Brauers, Milou Smeets en Aschwin Gulikers met trots hun Essentials in Foodservice Certificates in ontvangst genomen.

Maatwerk Essentials in Foodservice opleidingstraject

Afgelopen september zijn vier horecaondernemers uit het Limburgse midden- en kleinbedrijf samen met 46 YoungFoodPros weer in de schoolbanken gaan zitten. Elke individuele ondernemer heeft een eigen op maat uitgestippeld opleidingstraject gevolgd. De eindopdracht bestond er onder andere uit om de nieuw verkregen kennis en inzichten te verwerken in een nieuwe route to market voor hun eigen onderneming, met aansluitend een mondeling assessment en presentatie over relevante Facts, Figures & Insights in de internationale Foodservice wereld.

Circles of Profit

De ondernemers werden gecoacht door zes gedreven YoungFoodPros: Lisa de Bruin, Jeremy Freeling Duke, Bibia Koets, Ilse Snijders, Valerie Welkzijnen Luuk de Nijs. De YoungFoodPros werden op deze manier geconfronteerd met relevante vraagstukken uit de praktijk, terwijl de ondernemers de YoungFoodPros roemden om hun parate foodservice kennis en hun pragmatische manier van multidisciplinair denken en doen.

Gezamenlijk initiatief

Het maatwerk Essentials in Foodservice opleidingstraject is een initiatief van de Provincie Limburg, FoodLab Limburg en de Hotel Management School te Maastricht. Doelstelling is om de regionale identiteit op het gebied van gastronomie en gastvrijheid in Limburg verder te innoveren en te versterken.  

Volgende run

Bij de volgende run van de Track Essentials die maandag 19 februari 2018 start, zullen weer 4 nieuwe ondernemers met een nieuwe lichting YoungFoodPros aan de slag gaan.

Track Foodservice designed to challange!!


Print deze pagina
Deel deze pagina