60-jarig bestaan HHM

Vierdejaarsstudente staat in de finale van The NXT GM Challenge | 22 november 2018

Vierdejaarsstudente Maartje Verbruggen (links op foto) is een van de drie finalisten van de allereerste editie van The NXT GM Challenge! De deelnemers kregen twee opdrachten waarin getoetst werd op finance, inzicht, creativiteit en ondernemerschap. Beide opdrachten werden in het ochtendprogramma voorbereid, waarin in een ‘afvalrace’ de deelnemers één voor één voor een kundige vakjury onder leiding van Michael Spetter (Management, Louvre Hotels) een pitch en Q&A ondergingen.

The NXT GM Challenge

De dag was spannend voor zowel de deelnemers als voor Postillion Hotels, de organisatie die daadwerkelijk een baan ‘weggeeft’ als General Manager van Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Tom Schilderman (huidige GM Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer), heeft de deelnemers de hele dag ondersteund en te woord gestaan. Echter had Postillion Hotels géén invloed op de uiteindelijke uitslag. Een onafhankelijke vakjury beoordeelde de studenten vanuit hun eigen expertise en op de criteria van de Challenge Day. Na een juryberaad van bijna 1 uur was de jury eruit: Maartje Verbruggen (HMSM ‘19), Romy Duivenvoorden (SHMS ‘19) en Justus van Dam (HTH ‘19) zijn de drie finalisten en strijden verder.

Vervolg van de Challenge

Maartje, Romy en Justus gaan een dag meelopen bij Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Van deze ervaring nemen ze een vlogje op van 1 minuut. Hierin delen ze hun ervaringen en laten ze zien wie ze zijn. Het publiek mag stemmen op de finalisten via de website van HotelloTOP. Vervolgens wordt de final pitch van hun ervaringen gegeven op het podium van Future Hotello op woensdag 9 januari 2019, en wordt tijdens het HotelloTOP Year Event Congres, diezelfde middag ‘The NXT GM’ bekend gemaakt. Deze persoon wordt per 1 september 2019 General Manager van Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Wij wensen Maartje enorm veel succes de komende periode!

Finalisten volgen

Volg de finalisten op de voet via de Facebookpagina van HotelloTOP & Postillion Hotels


Print deze pagina
Deel deze pagina