Kasteel Paleis

Joost Rietveld wint Hotello of the Year Award | 11 januari 2019

Alumnus Joost Rietveld [F 2005] is tijdens het HotelloTOP Year Event op woensdag 9 januari 2019 verkozen tot Hotello of the Year 2019.

Hotello of the Year Award

De Hotello of the Year Award wordt ieder jaar uitgereikt aan een Hotello die onderscheidend heeft gepresteerd binnen óf buiten de gastvrijheidsbranche. Joost Rietveld, oprichter van de Nederlandse tak van anti-verspillingsapp Too Good To Go, liet mede-finalisten alumna Desiree Dils [F 2002] en Kiona Malinka (BUAS ‘08) achter zich.

Lees het hele artikel op Misset Horeca.nl

Reactie van Joost

We spraken Joost vlak na het winnen van de Award en vroegen hem wat het winnen van de Award voor hem betekent.

De winst van de Hotello of the Year award is natuurlijk een eer voor elke Hotello maar misschien voel ik mij wel bijzonder vereerd juist omdat ik een heel ander pad heb gekozen. Bij Too Good To Go spreken we veel met hotels maar ook met horeca en retail locaties. Samen met deze locaties en de gebruikers van onze app vechten we tegen voedselverspilling, het resultaat daarvan is uitermate motiverend. De winst van de award is dan ook een winst van het hele team maar ook een erkenning van deze problematiek en laten we zeggen de oplossingsgerichtheid van de Hotello. Bedankt!

Namens alle medewerkers en studenten van Hotel Management School Maastricht: Van harte gefeliciteerd Joost! We zijn trots op je.


Print deze pagina
Deel deze pagina