60-jarig bestaan HHM

Les van Penn State University professor Michael Tews | 27 november 2017

Van 19 t/m 24 november 2017 bezocht Michael Tews, universitair hoofddocent aan de Hospitality Management School van Penn State University (VS) ons instituut. Michael's onderzoeks- en onderwijsexpertise concentreert zich op organisatiegedrag en arbeidsverhoudingen.

Een interessante week
Zijn bezoek was bedoeld als kennismaking met onze school met het oog op zijn sabbatical dat hij in het eerste semester van het studiejaar 2018-2019 met ons zal doorbrengen. Het werd een korte maar krachtige kennismaking. Zo gaf Michael een lezing aan derdejaars studenten over de impact van werkgerelateerd plezier op de prestaties en omzet van medewerkers en een presentatie van zijn onderzoek in onze personeels-update.
Michael volgde ook lessen voor het eerste en tweede jaar, sprak met vierdejaarsstudenten over hun managementprojecten en bracht een leuke avond door bij studentenvereniging Amphitryon, waar voorzitter Matt Flipse hem voorstelde aan onze internationale studenten-gemeenschap.
De week werd afgesloten met een brainstormsessie in het Research Centre of International Relationship Management, waar  onderzoeks-projecten voor het komende jaar zijn ontworpen en gepland.

Onder de indruk
Michael was onder de indruk van ons instituut, onze studenten en hun uitstekende groepswerkvaardigheden. We zijn op onze beurt blij hem volgend studiejaar weer te mogen verwelkomen.


Print deze pagina
Deel deze pagina