Kasteel Paleis

Neem deel aan het Limburgs streekdiner | 18 november 2019

Op maandag 18 november vindt op de Hotel Management School Maastricht voor de derde keer het Limburgs streekdiner plaats. De opbrengst van dit diner wordt weer voor 100% omgezet in voedselproducten waar de Voedselbank Limburg-Zuid de grootste behoefte aan heeft.

Topchefs

Tijdens het diner - onder auspiciën van La Saison Culinaire de l'Euregio - serveren de Limburgse topchefs van Château Neercanne, Rantrée, Beluga Loves You en Château Sint Gerlach Limburgse streekgerechten. Bij droog weer is de ontvangst tussen 18.00 – 18.30 uur op de binnenplaats van Teaching Hotel Château Bethlehem, de leeromgeving van de hotelschool. Pascal Lahaij, chef van restaurant l’Étoile is aldaar onze culinaire gastheer. Het diner wordt wederom geserveerd in restaurant Refresh van de Hotel Management School Maastricht. De avond zal in stijl opgeluisterd worden.

Aanmelden

Als u wilt deelnemen aan dit smaakvolle diner, verzoeken wij u een voedselpakket te doneren voor de voedselbank ter waarde van € 75 per couvert. De inhoud van dit pakket, circa 70 items, is samengesteld uit juist die lang houdbare producten waar de voedselbank de grootste behoefte aan heeft. Deze voedselpakketten kunt u bestellen en afrekenen via deze link.
Het dinerticket wordt u per e-mail toegestuurd plus desgewenst een factuur.

Pro deo

Omdat de meewerkende chefs, de Hotelschool, de optredende artiesten en de vrijwilligers die voor de bediening zorgen, allemaal pro deo werken en ook de ingrediënten voor het diner gesponsord worden, zal iedere euro die u betaalt voor 100% besteed worden aan voedsel voor de cliënten van de voedselbank.

Parkeren

Het parkeerterrein van de Hotelschool vindt u aan de Jeruzalemweg 1, 6222 NG Maastricht.
Omstreeks 22.00 uur zal de koffie geserveerd worden. Mocht u na afloop van het diner willen overnachten in het Teaching Hotel in Château Bethlehem van de Hotelschool, dan kunt u een kamer boeken.

Wij hopen dat u de voedselbank ook wilt steunen door een voedselpakket te bestellen en met ons komt genieten van het met zorg samengestelde Limburgs Streekdiner.


Print deze pagina
Deel deze pagina