Kasteel park

Bibliotheek

De bibliotheek van de Hotel Management School Maastricht bevindt zich in het hart van het onderwijsgebouw. De bibliotheek biedt een prettige, levendige studieomgeving. De twee verdiepingen zijn ingericht met individuele, groeps- en rustwerkplekken en een loungeruimte. Een beperkt aantal individuele werkplekken beschikt over vaste computers, de groepswerkplekken zijn voorzien van een scherm waar een laptop aan gekoppeld kan worden. De bibliotheek is voorzien van een draadloos netwerk.

Studenten aan het werk in de bibliotheek

Collectie

De uitgebreide collectie informatiematerialen - boeken, kranten, tijdschriften, dvd’s en cd-rom’s - is toegespitst op hospitality management. De bibliotheek beschikt daarnaast over ongeveer 150 papieren tijdschriftabonnementen.

Openingstijden

Maandag t/m woensdag 08.30 - 21.00 uur
Donderdag en vrijdag     08.30 - 17.00 uur

Website

De bibliotheek is 24/7 bereikbaar via de website. Hier vind je informatie over al onze diensten en producten. De digitale bibliotheek geeft direct toegang tot veel betrouwbare (wetenschappelijke) informatie via diverse databanken. Daarnaast vind je hier toegang tot een collectie e-journals, streaming video en digitale studentproducten, zoals stageverslagen en scripties.

Print deze pagina
Deel deze pagina